Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin bestraten

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.

Achtertuin bestraten

In de achtertuin wil ik oude tegels laten verwijderen en nieuwe laten leggen. Oppervlakte is is ongeveer 30 m2.

Tuin bestraten

Wil de achtertuin laten bestraten ivm gras dat eruit gaat en nieuwe schutting. Tegels heb ik al liggen, ze zijn 30 bij 30, oppervlakte ongeveer 35 m2 .

Opnieuw bestraten achtertuin met vlonder

laten leggen keramische of betontegels 60x60 in de achtertuin. Betreft ongeveer 32m2. Opsluitbandjes rondom. (Er liggen reeds oude beton- en grindtegels die eruit moeten en worden afgevoerd) Verhoogd terras/Vlonder betreft composiet planken met onderliggers, worteldoek etc + infrazen vloerverlichting (6 spots). totaalpakket is aanwezig incl bevestigingsmaterialen.

Terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van c.30 m2 terras ter voorbereiding op plaatsing tuinhuis met overkapping. Er ligt nu zand en deels oude terrastegels. Terrastegels zijn antracietbeton tegels 50x50x4.5 cm. Het gaat om het egaliseren en bestraten van de +-30 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Achter- en voortuin bestraten

Ik zou graag mijn voor- en achtertuin willen laten bestraten, beide zijn 30 m2 en goed bereikbaar. De huidige bestrating moet er nog uitgehaald worden en afgevoerd. Ik denk dat het niet meer echt opgehoogd moet worden met zand. Ik wil graag een betonnen onderlaag met keramiek tegels eroverheen. Graag tegels includeren in de offerte.

Bestrating van de tuin opnieuw doen

Achtertuin opnieuw bestraten ongeveer 35 M2. Wij willen met een mix van de huidige stenen en een mix van de andere stenen zorgen dat de achtertuin goed gelegd wordt. Het is op dit moment aardig wat verzakt op plekken dus denk dat het ook ongeveer 5cm zal moeten worden opgehoogd, wij zijn ook opzoek naar een vakman die dit natuurlijk kan leggen

Tuin opnieuw bestraten

Wij willen de achtertuin bestraten met bestaande tegels en gedeeltelijk nieuwe tegels. Wij zorgen zelf dat de huidige bestrating weg gaat, er liggen nog wel her en der wat wortels onder. Verder zal dit moeten worden opgehoogd tot de hoogte van de dorpel van de tuindeur, gok zelf 5-6cm. Het is een tuin van ongeveer 50m2, wij zoeken zelf de tegels uit.

Achtertuin (her)bestraten of nieuw

Het gaat om de achtertuin van een hoek-tussenwoning. Direct naast het huis loopt een pad naar de voorkant. Ik wil graag een indicatie om met de bestaande grindtegels te herbestraten en om eventueel samen met de vakman nieuwe tegels uit te kiezen en de huidige grindtegels te verwijderen en af te voeren. Het gaat om een oppervlakte van circa 23 m2.