Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin aanlegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin aanlegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin aanlegen

Terras aanlegen zijkant achtertuin

Aangrenzend aan onze garage willen we een zijterras laten aanleggen van circa 3,25 x 4 meter. Te gebruiken stenen: Waalse keitjes in combinatie met grotere stenen op voorraad in tuin aanwezig (nog over van aanleg terras achter ons huis). Nog wel het terras te egaliseren met zand i.v.m. afloop tuin en worteldoek ter voorkoming van onkruid. Ter versteviging van het terras zijn nog wel stenen nodig voor het omranden van het terras.

Oprit bestraten

Een oprit van ongeveer 25 m2 bestraten met cobblestones (diverse bonte kleuren) van 20 x 20 x 8 cm. Het is bij een nieuwbouw wijkje. De stenen worden in week 18 bezorgd en deze laten wij het liefst eind maart leggen. Indien prijs kwaliteit goed is wil ik in April/ Mei ook voor de achtertuin kijken of ik dezelfde bestrating service kan gebruiken voor het aanlegen van o.a. een terras.

Straten voor en achtertuin (samen 45 m2)

Voor en achtertuin aanlegen met betontegels van 50 x 50. begin is al gemaakt. Circa 12 van de 45m2 zij al gelegd. Alle materialen (tegels, zand, opsluitbanden) zijn al aanwezig. Ik heb wel enige haast met deze klus. Moet eigenlijk deze week klaar!

Egaliseren en bestraten voor- en ...

Egaliseren en bestraten voor- en achtertuin; aanlegen borders; afvoer oud tegelmateriaal/aarde