Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen oprit

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.

Oprit aanleggen

Bij mijn nieuwbouwhuis graag bestrating (ong 100m2) aanleggen, incl terrassen, oprit etc incl uitgraven en zand aanbrengen. Stenen zijn besteld. Tegels graag afvoeren.

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.

Beton klinkers laten leggen

Aanleggen van bestrating bestaande oprit richting achtertuin. Gaat om oppervlakte van 27m2. Stenen zullen aanwezig zijn. Oppervlakte is vrij vlak, maar dient waarschijnlijk wel aangetrilt te worden.

Oprit laten aanleggen

Het aanleggen van mijn oprit. Zodat mijn auto erop kan 25m2 . De foto zal ik delen met de vakman.

Oprit aanleggen

Oprit is voor 2 auto’s naast elkaar, ongeveer 6x7m. Betreft nieuwbouw, grond moet vlak gemaakt worden en er zal zand nodig zijn. Het gaat om ongeveer 30 m2

Grind aanleggen oprit

Het laten aanleggen van grind (wit) op de oprit. De oprit is geheel leeg gehaald. Oppervlakte is ongeveer 120m2.

Oprit aanleggen

We willen graag de voorzijde van ons huis bestraten, de stenen en opsluitbanden zijn al besteld en deze worden op maandag 29 juni geleverd. De oprit is in totaal 4x10m (40m2) en dan nog een stuk rg de achtertuin (6x1m). De achtertuin wil ik zelf tijdelijk een terras neerleggen, wellicht advies of voorstel vanuit jullie kant is altijd welkom. Er wordt nog puin gestort en ophoogzand, maar ik wil graag dat u dit voor ons waterpas laat aflopen voor afrekening.

oprit aanleggen

Het maken van een oprit voor en naast het huis dit is in overleg met de buren en het is mogelijk. voor het parkeren van een buscamper. De oprit moet schuin aflopen, hoogteverschil is ca. 45 cm. De bestrating zal in totaal ca. 58 vierkante meter zijn. Graag ook aangeven wat wij zelf kunnen doen om de kosten niet te hoog te laten oplopen.

Oprit aanleggen

Graag wil ik een oprit met grijze platines met 8 meter bandjes, het gaat om ongeveer 35 m2. Materiaal leg ik graag bij de vakman neer.