Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zwanenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zwanenburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zwanenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zwanenburg of directe omgeving.

153 klanten uit Zwanenburg bevelen een bij Casius in Zwanenburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zwanenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Zwanenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zwanenburg:

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn tuin kan leeghalen en opnieuw kan bestraten het gaat om 44 m2.

Garage pad bestraten

Garage pad moet aangelegd worden op momenteel grind ondergrond. Het betreft 25 m2. Geen kantbanden aanwezig. Grind ligt momenteel te hoog. Daarnaast zou ik nog een aparte voor het herstraten toegang pad willen hebben van circa 7 m2. Eventueel moet er nog zand bijgeleverd worden. Ik zou graag een all in prijzen willen ontvangen en een datum waarop de werkzaamheden eventueel uitgevoerd zouden kunnen worden.

Tuin betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 11 meter lang en 5.30 meter breed. Wij willen eigenlijk alles eruit (behalve de schuur) en opnieuw laten betegelen.

Voor en achtertuin bestraten

Wij zijn bezig een veranda te plaatsen. Deze is reeds in de eindfase en wij kunnen gaan bedenken welke tegels wij willen gaan plaatsen. Gaat om nieuwe donkergrijze leisteen look tegels waterpas onder nieuw geplaatste veranda, lichtere kleur tegels aflopend in de rest van de tuin. Wellicht voortuin ook meteen meenemen afhankelijk van prijs en prijs tegels. Voortuin is 24 m2 liggen nu al volledig tegels op zand in. Achtertuin 63 m2 liggen nu ook al volledig tegels op zand in, waarvan 21 m2 veranda is. Ben benieuwd naar uw prijs en tegelkeuze. Afhankelijk van wat het kost kunnen wij besluiten om alles te laten doen, of alleen de veranda, of veranda en achtertuin. Voortuin heeft de minste prioriteit. Zie graag uw tegelkeuze tegemoet. Grotere tegels hebben onze voorkeur, hoewel 90x60 of 60x30 cm langwerpige ook mogen. En wanneer kunnen jullie begonnen hiermee?

Sierbestrating laten leggen

Er liggen nu Waaltjes in, deze graag opnieuw leggen. Gaat om 48 m2 achtertuin, pad en voortuin. Het betreft een hoekhuis dus alles is goed toegankelijk.

Oprit bestraten met waalformaat stenen

Ik zou graag een oprit creëren door middel van waalformaat stenen. Het zal egaal gemaakt moeten worden met ophoogzand en het betreft 45 m2, ruim berekend. Wel gewoon een recht stuk,het liefst visgraat. Ik zou graag een prijsindicatie hebben zodat ik weet waar ik aan toe ben en of ik dit deze zomer al kan realiseren.

Oprijpad bestraten

Herbestraten van een oprijpad is 3 x 18 meter = 54 m2. Er zitten motiven in de legging van het pad. Het pad is verzakt daar waar de auto in en uit gaat.

Voortuin bestraten

Wij wonen nieuwbouw. Willen nu twee voortuintjes laten bestraten. Wildverband Excluton Abbeystone antraciet, stenen kunnen we bij TC Osdorp afmemen. Totaal 38 m2. Geen moeilijke vormen, alles is recht. Moet wel laagje grond weg en zand erop. Ook grijze standaard tegels afvoeren. En opsluitbanden, liggen nu standaard grijze in. Kunnen jullie een prijsindicatie geven, het zou deze maand nog moeten gebeuren. Ik vraag het ook bij anderen op, wel zo eerlijk om dat even aan te geven, denk ik.

Voortuin opnieuw aanleggen met sierbestrating

Er moet ongeveer 32 m2 sierbestrating gelegd worden. De oude tegels liggen er nog in. Maar kan ik er ook zelf uit halen. Ook een struik die er nu nog staat. Als de oude bestrating weg is egaliseren en de nieuwe bestrating leggen. Kunt u sierbestrating mee aanbieden?

Achtertuin herbestraten

De oude stenen uit de achtertuin zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient er geëgaliseerd te worden en opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 454 m2.

Oprit aanleggen

Het gaat om 39 m2 wat nu deels oprit deels aarde is,totaal moet worden aangepast tot oprit met kasseien en deels opgehoogd. Graag een totaal indicatie incl. Materiaal en man-uren.

Herbestraten van de oprit, voor- en achtertuin

110 m2 herbestrating houten bielsen verv voor beton, keerwand recht zetten

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Onze tuin is ongeveer 12 meter breed en het 'tuin' gedeelte 7 meter diep. De tuin loopt iets af, omdat de tuin schuin tegen de dijk ligt, waar wij op wonen. Daardoor ligt er ook veel puin in de grond. Wij willen achter in de tuin over de hele breedte (12 meter), dat door beplanting af en toe iets zal moeten verspringen. Over dat pad moet je met een volle kliko kunnen lopen. Wij dachten zelf aan pebble stones van 15 * 20 cm. Dan moet er een pad komen van de trap naar de achterkant van de tuin. Zelfde breedte als andere pad en 7 meter lang. Dan moet er een split gestort worden in het overige deel van de tuin, met uitzondering van 2 borders, die we zelf zullen aanleggen. Er zijn dus wel opsluitbanden nodig. Wij dachten aan grijs Ardenner split. Verder hebben wij een muurtje of iets dergelijks nodig rondom de fluweelboom. Hier is sprake van het grootste verval en wij willen met een muurtje voorkomen dat bij regen de aarde rond de boom wegstroomt. Ook missen er stenen bij onze trap aan de achterkant en ziet de rand boven er niet netjes uit. Wij willen de trap met één steen verbreden, missende stenen aanvullen en direct bij de deur nettere bestrating. Er ligt nu al anti-worteldoek. het deel waar spilt moet komen is nu een soort van moestuintje, dit kunnen we zelf leeghalen (puin en aarde). De tuin is niet makkelijk toegankelijk met machines (trappen van 80 cm hoog).

Ophoogzand leveren

Kunt u vandaag nog 11 m3 zand leveren in Zwanenburg ?

Bestrating op een terrein vernieuwen

Achter 2 rijen woningen ligt een pleintje met een oprit daarnaartoe, waar nu bestrating ligt met betontegels van 30 x 30 cm. De tegels zijn grotendeels kapot en we willen die laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet het terrein van in totaal ongeveer 500 m² iets worden opgehoogd en opnieuw worden bestraat met 2e hands BKK klinkers van 8 cm. Deze zijn op afroep beschikbaar. Wij laten het terrein graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Oprit laten bestraten

De oprit heeft een lengte van 10 meter en is ongeveer 2.85 meter breed. De oude tegels van 40 bij 60 cm en 30 bij 30 cm dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er opsluitbanden en zand geplaatst worden. De oprit mag daarna weer bestraat worden in halfsteensverband met hergebruikte tegels van 30 bij 30 cm en 6 cm dik inclusief 15 bij 30 cm, 34 stuks.

Achter- en voortuin bestraten met klinkers

Achter- en voortuin bestraten met klinkers en langs het huis ongeveer 160 m2 , gras en stenen vervangen voor zand vlakken en straten

we willen ons balkon met 90 cm verbreden ...

we willen ons balkon met 90 cm verbreden dit over een lengte van 6 mtr we willen het met glas dicht. De breedte wordt totaal 2.20 mtr