Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing:

Gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing

Ik wil graag een offerte en specialist voor het bestraten van onze oprit. Echter is dit een iets gecompliceerder verhaal. Volgens de gemeente moeten de buurman en wij één oprit delen. Echter heeft de buurman een kelder laten bouwen waardoor er hoogteverschil van 50cm is ontstaan. Deze kelder is parallel aan de oprit. Dit moet met een schoeiing o.i.d. worden opgevangen om verzakking te voorkomen. Graag laat ik me hierover nog adviseren (wat voor schoeiing kunnen we hier het beste voor gebruiken?) De situatie is op papier lastig uit te leggen dus ik zou het fijn vinden als er iemand langs kan komen om de situatie ter plekke te bekijken. Er ligt momenteel een dunne laag repack op de oprit. Hier zijn wij uiteindelijk graag donkergrijze waaltjes oid. Dan kunnen we gezamenlijk kiezen voor de verharding. De oprit is 20/25 meter lang en 4 meter breed.
Onze klant uit Zwaanshoek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing uit heel Nederland: