Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zwaanshoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zwaanshoek heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zwaanshoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zwaanshoek of directe omgeving.

34 klanten uit Zwaanshoek bevelen een bij Casius in Zwaanshoek aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zwaanshoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het herstellen van een verzakt terras en het vernieuwen van twee opstapjes, gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing, oprit en terras aanleggen met beton tegels, achtertuin bestrating bij voorkeur tibet yellow gebouchardeerd 60x60, tuinbestrating aanleggen, oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2, aanpassen bestrating, bestraten en plantenbakken maken, 350m2 bestrating aanleggen bij paarden manege, het verhogen van een 88m² oprit, sierbestrating aanleggen, tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, grind oprit verwijderen en daarna betegelen (130 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zwaanshoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zwaanshoek:

Gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing

Ik wil graag een offerte en specialist voor het bestraten van onze oprit. Echter is dit een iets gecompliceerder verhaal. Volgens de gemeente moeten de buurman en wij één oprit delen. Echter heeft de buurman een kelder laten bouwen waardoor er hoogteverschil van 50cm is ontstaan. Deze kelder is parallel aan de oprit. Dit moet met een schoeiing o.i.d. worden opgevangen om verzakking te voorkomen. Graag laat ik me hierover nog adviseren (wat voor schoeiing kunnen we hier het beste voor gebruiken?) De situatie is op papier lastig uit te leggen dus ik zou het fijn vinden als er iemand langs kan komen om de situatie ter plekke te bekijken. Er ligt momenteel een dunne laag repack op de oprit. Hier zijn wij uiteindelijk graag donkergrijze waaltjes oid. Dan kunnen we gezamenlijk kiezen voor de verharding. De oprit is 20/25 meter lang en 4 meter breed.

Keramische tegels legen

Ik zoek een stratenmaker die 70 m2 aan keramische tegels kan plaatsen. De stenen en stablizand is reeds aanwezig. Er is al een partij aan begonnen, maar door de barre kwaliteit ben ik opzoek naar een nieuwe partij. Het zand moet nog geëgaliseerd en massief gemaakt worden.

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen incl voortuin met betonklinkers. Grondwerk is reeds verricht. Afmeting circa 95 m2