Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zwaag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zwaag heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zwaag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zwaag of directe omgeving.

246 klanten uit Zwaag bevelen een bij Casius in Zwaag aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zwaag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen op plat dak, tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, betegelen achtertuin, verwilderde tuin opnieuw bestraten, het betegelen van de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zwaag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zwaag:

Sierbestrating leggen

Het bestraten van circa 30-35 m2 achtertuin. Deze dient een beetje opgehoogd te worden. Aan de achterkant wil ik graag een 400 x 60 x 20 cm bak voor groen en planten en dergelijke. De tuin zelf is 40 m2.

Tuin leeghalen en bestraten

Tuin leeghalen (veel onkruid) en bestraten

Voortuin bestraten

De bestrating van de voortuin wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal dit deel opgehoogd moeten worden en nieuwe tegels geplaatst. De oppervlakte is 15 m2.

Terras aanleggen

Eind dit jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Hier wil ik graag een terras met grijze tegels van 60 bij 60 cm laten plaatsen van 7 bij 4 meter, 28 m2. Rondom de woning wil ik 1 meter breed wit grind met 19 meter afsluitband laten plaatsen. Tevens zal er grond afgegraven moeten worden, afgevoerd en nieuw zand geleverd en geplaatst.

Sierbestrating leggen voor en achter

In de voor- en achtertuin zou ik graag sierbestrating willen laten leggen. Op dit moment ligt er zand, wellicht moet die vervangen worden. De tuin is ongeveer 60 m2 groot en goed te bereiken.

Betontegels leggen in tuin

De tuin is afgegraven en er ligt ook al zand in. Dit dient te worden geëgaliseerd en daarna moeten er betontegels, 60 bij 60 cm, gelegd te worden. De achtertuin is 55 m2 en voor gaat het om een stukje van 5 m2.

Bestrating in de tuin en op de oprit aanbrengen

Het betreft de bestrating van de tuin en de oprit met tegels van 60 x 30 x 8 cm. De puinkorrel en zand moet worden meegenomen. Het betreft plus-minus 105 m2. De oprit en de tuin ligt nu 4 jaar zonder bewerking vanuit de oplevering. De huidige tegels liggen in de aarde. Deze grond is inmiddels behoorlijk verhard. Of dan puinkorrel noodzakelijk is zal de vakman moeten beoordelen. De oprit en tuin zal door ons zelf kaal worden gemaakt. Graag ontvang ik een offerte voor de gehele klus, mede ook een offerte indien de opdrachtgever mee kan werken. Alvast bedankt.

Tuin volledig laten bestraten

Tuin volledig bestraten. Het gaat om de voor- en achtertuin. De voortuin is 12 m2 en de achtertuin is 40 m2. De tegels zullen zelf aangeschaft worden en het gaat om middelgrote betontegels. Verder zullen de oude tegels zelf verwijderd worden. De tuinen moeten wel opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Achtertuin laten bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60 bij 60 cm. De oude kleine tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden en dan moet de tuin wat opgehoogd en geëgaliseerd worden. De oppervlakte die bestraat moeten worden is ongeveer 12.60 m² met nog een klein stukje van 2.80 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Tuin afvlakken en bestraten

Graag assistentie bij het leggen van tegels in de tuin en de tuin afvlakken met zand voor een goede waterafvoer. Tuin is ongeveer 45 m2. Geschatte dagen werk 2. Het verwijderen van de huidige tegels doe ik zelf. De tegels en het zand schaffen we zelf aan. De tegels zullen ongeveer 30 bij 60 cm worden.

Bestrating vernieuwen in achtertuin

Wij wonen sinds kort in de tussenwoning die we gekocht hebben. Er is daar een besloten achtertuin van naar schatting 5 x 9 meter, die helemaal is bestraat met allerlei soorten en maten stenen en tegels op diverse hoogtes. We kunnen er nu niet prettig zitten. Wij willen de huidige bestrating laten verwijderen en er nieuwe bestrating laten plaatsen. We willen een terras van ongeveer 5 x 3 meter vanaf de achtergevel. Bij de openslaande deuren moet een looppad worden gemaakt. Bij de schutting willen we ook een terras van ongeveer 5 x 3 meter. We willen tegels met een kleurtje, geen grijs, de maat moeten we nog bepalen. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren. Er mag ook een aanbieding gedaan worden voor de levering van de materialen, maar we kunnen die ook zelf kopen. Het is onze wens om het werk voor de zomer klaar te hebben.

Zijtuin bestraten

3 meter bestraten van zijtuinmet gebakken klinkers

Terras herbestraten en grindpad aanleggen

Graag een offerte voor het herbestraten en uitbreiden van een terras. Hardsteen 80 x 80 (al aanwezig) met klinkers. Toaal 28 m2 waarvan 9 m2 nieuw. Hier dus nog uitgraven en zandbed aanbrengen. Verder 10 m2 grindpad met eronder worteldoek, nieuw. En een terras van grind 6m 2 hier ligt al een zandbed. Wel worteldoek aanbrengen. Grind (riviergrind) moet worden geleverd.

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. De tegels en het zand koop ik zelf in. De tuin is 4 meter breed bij 9 meter lang. Er staat ook nog een berging die vastzit aan het huis dus het zal ongeveer 30 m2 zijn.

Stoeptegels leggen

Het leggen van 15 m2 stoeptegels in nieuwe schuur. Eventueel het leveren van de tegels en zand

Bestraten van de schuur aan de binnenkant

Het bestraten van binnenkant schuur 15 vierkante meter.

Tuin leeghalen

Ik zou mijn tuin graag laten leeghalen en afgraven i.v.m. betegelen tuin. Daarna egaliseren. Onkruid en gras. Alles ook afvoeren. Afmeting 13 x 7 meter ongeveer.

Terras achtertuin bestraten

Wil mijn achtertuin bestraten tarras Afmeting ongeveer 5 bij 8 meter. Stenen moeten ook geleverd worden.

Terrassen en oprit ophogen

Het gaat om ongeveer 60 m2 terras en 20 m2 oprit. Heb al een bigbag zand staan maar die zal mogelijk niet groot genoeg zijn. Graag verneem ik wie voor welke prijs binnenkort tijd heeft om dit klusje te klaren. Mogelijkheid om zelf werkzaamheden ter voorbereiding uit te voeren heb ik wel, zoals de straat eruit halen en het aangeven van de stenen bij het leggen.

Parkeerplaats bestraten

Wij willen onze parkeerplaats van ongeveer 12 m2 laten bestraten. Tegels zullen wij zelf verzorgen. Omdat de auto er op moet kunnen willen we onder het straatwerk ook een laag puinzand.

In de tuin achter moet 1 terras en op de ...

In de tuin achter moet 1 terras en op de veranda moet het tweede terras aangelegd worden, in chinees hardsteen groot romaans verband 3 cm dik. Voor moeten er 2 auto opritten aangelegd worden en een stukje terras bij de voordeur, dit alles in chinees hardsteen 60 X 60 5 cm dik.

Aanleggen van bestrating oprit (55 m2) ...

Aanleggen van bestrating oprit (55 m2) en terras (93,5 m2). Tekening en verdere specificaties opvraagbaar.