Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zaandijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zaandijk heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zaandijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zaandijk of directe omgeving.

108 klanten uit Zaandijk bevelen een bij Casius in Zaandijk aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zaandijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zaandijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zaandijk:

Achtertuin betegelen

Graag betegelen van de achtertuin. Bandjes liggen er al. Graag 5 cm ophogen met zand en betegelen. Ongeveer 35 m2. Zonder voorwerk. Materialen in overleg.

Verzakte tegels herbestraten

De verzakte tegels recht leggen. Het zijn 60 tegels van 80 x 80 cm. In het midden van de tuin zit een kuil en aan de zijkanten liggen de tegels ook wat scheef. Een rij moet verwijderd worden. Het zand van die rij tegels kan gebruikt worden om de andere recht te leggen.

Achtertuin ophogen en bestraten

Het ophogen en bestrating laten leggen in de achtertuin. Oude tegels afvoeren

Voortuin bestraten

Voortuintje opnieuw bestraten. De voortuin is van 4.50 x 3 meter met wildverband H2O Nero-Grey Emotion en 20 opsluitbanden ten behoeve van de borders. Wildverband 30x30/30x60/60x60 6 cm. Schellevis Opsluitbanden 100 x 20 x 5 cm. Ik wil ook graag oude sierklinkers laten verwijderen.

Antraciet tuintegels leggen

Ik wil graag mijn tuintegels laten vervangen door grote antraciet tegels. Het betreft 50 m2 achtertuin.

Tuin opnieuw bestraten

De achtertuin leeghalen, ophogen en opnieuw betegelen. Op dit moment liggen er kleine siersteentjes en oude tegels. De nieuwe tegels zijn tegels van 60 bij 60 cm. De tuin is 4.40 meter breed en 17 meter lang, minus een schuurtje van circa 3 m2, dus in totaal ongeveer 70 m2 bestrating. De tuin is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Achtertuin leeghalen en bestraten

Achtertuin leeghalen, ophogen en betegelen

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Het betreft een offerte aanvraag voor het ophogen en opnieuw bestraten met de huidige beton tegels van 60 x 40 centimeter. Zand en de tegels zijn aanwezig en ik zal de tegels zelf verwijderen. In totaal gaat het om circa 35 m2.

Tuinpaden ophogen en bestraten

Bij een tuinvereniging, dienen de tussendoor lopende paden opgehoogd te worden en opnieuw bestraat. Het gaat om 2 paden van 50 meter lang 60 cm breed. Daarnaast zijn er nog een hele hoop kleine paadjes die opgehoogd moeten worden en opnieuw bestraat.

Plusminus 15 m2, het is een ...

Plusminus 15 m2, het is een binnenplaats, de stenen zijn aan vernieuwing toe.

oude tegels en stenen afvoeren, zand en ...

oude tegels en stenen afvoeren, zand en nieuwe van straatzijde naar achtergelegen terras brengen (ca 1e week juni) en leggen.

Gachte heer, Wij wonen in Zaandijk en ...

Gachte heer, Wij wonen in Zaandijk en willen graag onze achtertuin dit najaar laten herbestraten. Er moet ongeveer 32 m2 met walen worden herbestraat waarvan 8 m2 nieuwe walen. De tuin moet tevens met zo’n 3 kub zand te worden opgehoogd. Zowel na het ophogen met zand en na het leggen van de stenen dient er te worden getrild. Wij zouden graag van u vernemen wat uw eerste inschatting is om onze tuin te herbestraten (exclusief materialen). Afhankelijk van uw kostenopgave zouden wij graag met u een afspraak maken zodat u na bezichtiging een definitieve kostenopgave kunt geven. Met vriendelijke groet,

1) Alle bestaande bestrating loshalen ...

1) Alle bestaande bestrating loshalen ca. 60 m2 . 2) Het groen verwijderen uit de tuin, 1 dikke boomstronk met grote wortels, 1 kleine boomstronk met kleine wortels, wat gras/onkruid en andere beplanting. 3) Hele tuin ophogen en egaliseren. 4) Hele tuin ca. 12 x 5,5 m bestraten, met bestaande en met nieuwe tegels, moeten nog worden uitgezocht etc.

Een grotendeels bestrate achtertuin van ...

Een grotendeels bestrate achtertuin van ± 45 m2 opnieuw bestraten met nog te kiezen nieuwe bestrating. Door verzakking zal er nieuw zand moeten worden aangebracht en er zal zwarte grond, betontegels, planten en coniferen afgevoerd moeten worden uit de huidige borders die komen te vervallen. Een kleine schutting van 2x2 moet gewijzigd worden (hout vervangen door mat transparant kunststof). Bij die schutting willen we een plantenbak van ± 60 cm hoog opgebouwd uit losse betonelementen. In de voortuin 3 meter ligusterhaag vervangen door een houten hekwerk van ± 100 cm hoog; oude ligusterhaag afvoeren.