Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin opnieuw betegelen:

Achtertuin opnieuw betegelen

Oude tegels weghalen,ophogen en nieuw tegels inleggen.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Herbestraten

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 30 m2 tegels van 20 x 30 cm welke zonder patroon herbestraat moeten worden. Graag dezelfde tegels hergebruiken. Het gaat om een hoekwoning met toegang tot de achtertuin vanaf de straat. Eventueel moet de tuin wat opgehoogd worden met zand.

Bestrating achtertuin

Volgend jaar de tuin laten betegelen met tegels van 60×60. De tuin is 18m bij 5.18m. Het stuk dat betegeld moet worden is ongeveer 12m × 5.18m ca 60m2. De tuin wordt nog volledig leeggehaald tegen die tijd.

Natuursteen aanleggen

Ik zou graag mijn tuin laten betegelen. Het gaat om het laten leggen van een natuurstenen. Onze tuin is ongeveer 60 m2. Huidige betegeling moet er worden uitgehaald en ook worden opgehoogd met zand. De achtertuin is via de achterom te bereiken.

Tuin aanleggen

Voortuintje van ongeveer 5 m2: betegelen (grote vierkante tegels die je vaak ziet) met een laag houten hekje omheen. Eventueel 6 kleine spotjes (als het niet te duur is) Achtertuin 52 m2: aangezien het een nieuwbouw woning is moet eerst de aarde verwijderd worden en vervolgens opvullen met zand. Voor ongeveer 40 m2 betegelen en 12 m2 kunstgras. Zijkant van de tuin links en rechts) plantbak van ongeveer 4 meter in lengte. Beplanting zelf hoeft niet. En eventueel verlichting, 3 lichtpunten links en 3 rechts op de plantbak. Het is niet echt nodig maar hangt een beetje van de kosten af. Graag kosten op basis van vierkante meters. En verlichting apart specificeren.

Ophogen tuin en opnieuw betegelen

Het gaat over mijn voor- en achtertuin die opgehoogd en opnieuw betegeld moeten worden. Het oppervlak is: * ca 24 m2 voortuin en * 42 m2 achtertuin. Het is een hoekwoning waardoor zowel voor als achtertuin makkelijk en uitstekend bereikbaar zijn. De voortuin heeft geen hekwerk. De achtertuin heeft dat wel. Poort heeft normale afmeting. Bijgevoegd enkele foto’s. Ik zie uw vrijblijvende offerte met belangstelling tegemoet.

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Sierbestrating leggen en betonband plaatsen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels haal ik er zelf uit. Het gaat dus om het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 30 m2. Er ligt nu zand maar dit moet wel worden aangevuld. De achtertuin is alleen bereikbaar via het huis. Ik kan ervoor zorgen dat de stenen en het zand al aanwezig zijn in de achtertuin.

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.

Gedeelte tuin betegelen

Achtertuin betegelen ongeveer 15 vierkante meter. Op dit moment is de gehele tuin gras, dit dient verwijdert te moeten worden, vervolgens geëgaliseerd. Daarna moet het betegeld worden. Wij gaan graag met u opzoek naar een mooie tegel. Het is bereikbaar via de poort.

Tegels leggen in de tuin ongeveer 7m2

Ik zoek iemand die een klein deel van mijn achtertuin kan bestraten. Dit betreft 7 m2 graag in dezelfde style als de rest van de tuin. Daarnaast wil ik weten wat het kost om 25 m2 opnieuw (met nieuwe tegels) te laten betegelen.

Partners

Partners van Casius