Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het ophogen en deels bestraten van een achtertuin:

Het ophogen en deels bestraten van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin kan renoveren. De tuin loopt schuin af waardoor er veel water blijft staan. We willen dat de tuin geëgaliseerd en deels betegeld wordt. De tuin is 120 m2 groot en is goed bereikbaar.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het ophogen en deels bestraten van een achtertuin uit heel Nederland:

Achtertuin laten bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor de bestrating van de achtertuin van ongeveer 32 m2. Er liggen nu nog stoeptegels van 30 x 30 cm. Inclusief ophogen.

Achtertuin opnieuw bestraten

Achtertuin ophogen (erg verzakt), aantrillen en opnieuw bestraten. Tuin is ca 6x9. Er staat een stenen schuurtje in en meerdere grote borders. (die blijven). Oude stenen eruit, nieuwe erin. Geen groot budget.

Tuin opnieuw bestraten

De tuin is bestraat met kleine maten lichte tegels 5 m. Breed en 9.5 m Lang. De schuur is 2.70 bij 2.70 er zit veel onkruid tussen. Graag grote maat tegels ter vervanging strak tegen elkaar gelegd. Recht naar de poort naar achteren , En de zijkant wat oude struik / boompjes die afgezaagd zijn eruit halen. Wij zijn opzoek naar een partij die de nieuwe tegels kan leveren en oude tegels kan verwijderen, ophogen en leggen.

Betonnen stoeptegels 30x30 aanleggen

Ca. 15 m2 opnieuw bestraten met standaard betonnen straat tegel en enigszins de verzakte grind ophogen met zand. (Stoeptegels kunnen zelf of i.o besteld worden)

Een achtertuin ophogen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De tuin is flink verzakt en dient opgehoogd te worden. Het gaat om het ophogen, opnieuw bestraten (met de huidige klinkers) en verhoogde plantenbakken aanleggen. De tuin is 50 m2 en bereikbaar per achterom.

Terras laten bestraten

Rechthoekig terras met rechthoekige tegels en betonnen opsluitbanden. Zand is nodig ivm ophogen. Ongeveer 28 m2. Tegels zijn reeds uitgezocht.

Bestraten van voor- en achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van tegels in de voor- en achtertuin. Het gaat om een totale oppervlakte van 65 m2 Het is op dit moment bestraat met klinkers, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Daarna een paar cm ophogen en egaliseren. Het gaat alleen om leggen dus exclusief materiaal maar inclusief BTW

Bestraten en ophogen

Wij hebben drie zaken in de tuin 1) Aanleggen nieuw terras (ca 12 m2) 2) Weghalen grind en aanleggen stenen (ca 10 m2) 3) Omdraaien stenen huidig terras (ca 25 m2)

Ophogen en herbestraten terras

Ophogen en (her)bestraten van een terras van circa 13 m2. Er liggen nu waaltjes met daaronder zand. Waaltjes graag hergebruiken en leggen in halfsteensverband met streklaag als opsluiting. Tuin ligt iets verhoogd maar is vanaf de straat prima te bereiken.

Opnieuw bestraten

Opdracht bestaat uit het ophogen van bestaande tuin a 59 m2 met 7m3 zand wat ik nog niet zelf in huis heb. Plus het opnieuw leggen van deze bestrating welke ik zelf eerst verwijder. 15,5m2 van 60x60 en 43,5m2 van 15x15. 70 % van de bestrating kan weer teruggelegd worden. Tegels zijn al besteld.

Partners

Partners van Casius