Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin ophogen en nieuwe tegels plaatsen:

Tuin ophogen en nieuwe tegels plaatsen

Ik wil mijn tuin laten ophogen en tevens nieuwe tegels laten leggen. Verder wil ik dat het zand en tegels door jullie worden verzorgt. Mijn keus voor de desbetreffende tegels zijn Terra Tops 60x60x4,7 cm Antraciet. Daarnaast wil ik ook borders plaatsen die het zand in bedwang houden, Verkrijgbaar bij Smitco sier bestrating. Maar uiteraard is dit slechts een voorbeeld van wat ik gehad wil hebben.De tuin oppervlakte is ongeveer 5x6 meter.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ophogen en nieuwe tegels plaatsen uit heel Nederland:

Grond ophogen en beschermen tegen verzakking

Ik wil graag onze tuin ophogen. Het grenst aan het water en daarom wil ik ook graag een bescherming tegen het verzakken. we gebruiken de tuin om onze auto's op te parkeren. het oppervlak dat opgehoogd moet worden is ongeveer 2x4. het gehele oppervlak (10x4)dient daarna bestraat te worden met antracieten klinkers.

Tuin nieuwbouwwoning afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag de tuin van nieuwbouwwoning afgraven (15 cm) en ophogen met zand. De oppervlakte is ca. 60 m2.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil de linkerzijde van de muur ophogen, zodanig dat katten er niet overheen kunnen. Terras doortrekken over hele breedte. Simpele overkapping met zijkanten tussen poort en schuur realiseren. Met daaronder nieuwe bestrating. De oppervlakte van deze tuin bedraagt ongeveer 7 x 5 meter. Ik schaf zelf nieuwe tegels aan. Uitvoerintentie is heden t/m voorjaar 2020.

Talud ophogen en betegelen

Ik wil een talud laten ophogen. De tuin is vorig jaar aangelegd. De breedte van de tuin is 12 meter. Ongeveer de helft van de breedte is nu aangelegd als steiger met een keerwand aan de zijkant van de steiger die schuin afloopt richting het water. Naast de steiger hebben we het talud beplant. Dit gaat om een oppervlakte van circa 4,5 meter breed en 3 meter diep. Dit gedeelte zouden we graag laten ophogen. Dit betekent ook dat de keerwand 'recht getrokken' moet worden aan de zijde van de steiger. We zouden graag alles uit handen geven. Van ophogen tot het betegelen (tegels schaffen we hierbij zelf aan) en de beplanting verwijderen we zelf.

Kleigrond afgraven en aarde en straatzand aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouwwoning in Nijmegen. In de tuin ligt kleigrond waar we graag vanaf willen. Het gaat om de achtertuin van ongeveer 80 m². In de offerte wil ik graag een compleet plaatje. Dus afgraven/afvoeren/ophogen verwerkt zien.

Zwembad in tuin verwijderen

Graag willen we het zwembad van 2 x 6 meter verwijderen uit de tuin en ophogen met grond (70 cm). Graag ontvang ik een offerte.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Normale bestrating aanleggen: Keramiek tegels 60 x 60 cm (of 80 x 80 cm indien dit voordeliger is) zowel in voor- als achtertuin leggen. Achter tuin is 10 m lang en 5,70 m breed. De voortuin is 6 m breed en 1,50 m lang. In het totaal voor- en achterkant bestraten (2 terrassen en 1 pad) met ongeveer 106 tegels 60 x 60 cm. Het overige van de tuin wordt opgevuld met kunstgras. Tevens flink ophogen van de tuin en egaliseren. Er ligt nu kleigrond in welke is weggezakt. Verder is alle bestrating al verwijdert. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag offerte met een specificatie.

Tuin egaliseren, ophogen en bestraten

Ik wil de achtertuin laten egaliseren en ik denk ook ophogen en daarna bestraten. Het gaat om ongeveer 40 m2. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor het zand. Er liggen nu houten vlonders, dus daarom denk ik dat het ophogen nodig is, ivm loze ruimte die er onder zit. De locatie is redelijk toegankelijk via een smalle doorgang van ongeveer een meter breed. Vóór maart 2020 moet deze klus zijn gedaan. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!

Tuin ophogen

Graag laat ik zand storten in mijn achtertuin. Het gaat om 44 m2 x 15 cm en aanstampen. Er ligt nu alleen aarde, het zand moet daar bovenop komen. Er is aan de zijkant een tuinpoort aanwezig.

Tuin uitgraven, afvoeren en met zand ophogen

Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 uitgraven, afvoeren (15 cm) en met zand ophogen. Indien prijs aantrekkelijk dan mogelijk een blok van 5 tuinen.

Partners

Partners van Casius