Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating in de voortuin aanleggen:

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil bestrating in de voortuin van 18 m2 aanleggen. Het gaat om tegels en 2 m3 grind dat ik wil plaatsen met 4 stootbanden, 18 m2 worteldoek en 2 m3 opvulzand. De oude tegels verwijderen we zelf.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating in de voortuin aanleggen uit heel Nederland:

Bestrating aanpassen bij de voortuin en oprit

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die op korte termijn de bestrating van mijn oprit zou kunnen aanpassen in Tilburg. De bedoeling is 13 meter bandjes verplaatsen en verbreden van de oprit van 13 meter met 2 rijen cobblestones van 15 x 20 cm.

Voortuin aanleggen

Op uw website zie ik dat u ook voor particulier bestrating kan aanleggen. Is het ook mogelijk om gelijk oude grindtegel bestrating en eventueel (afgezaagde) boomstam in grond met puinzand eruit te trekken? Ik vroeg mij af hoe dit in zijn werk gaat. Is het gezien mijn kleine budget aan te raden om eerst zelf de tegels aan te schaffen. Of is dit ook via u mogelijk? Het liefst zou ik een oprit van 5 x 3,5 in grind willen en daaromheen tegels met een kleine ophoging. Het betreft ongeveer 26m2. Graag hoor ik een prijsindicatie voor het aanleggen van de bestrating.

Voortuin met straatwerk bestraten

Ik heb een voortuin van 5.40 x 2.05 meter. Huidige bestrating is een grijze moderne klinker en tegen de straatkant ligt plantenperk met lavendel. Rechts bij de voordeur staat een heg op de erfscheiding die dood aan het gaan is. We zouden graag offerte willen voor opnieuw bestraten, maar perk vervalt en moet op zelfde hoogte worden bestraat. Huidige tegels hergebruiken en aanvullen, of grote grijze tegels. Als het kan graag beide in offerte. Heg en lavendel moeten worden afgevoerd.

Bestrating van de voortuin

Het gaat om het opnieuw bestraten van de toegang van de straat tot aan het huis, geen rare bochten of iets dergelijks. Betreft een rechthoek van 38 m2. Zand, opsluitbanden en tegels zijn aanwezig.

Voortuin bestraten

Het laten leggen van bestrating in de voortuin. Is ongeveer 20 m2. Er ligt momenteel alleen zand

Achtertuin en oprit bestraten

Achtertuin 27m2 waaltjes leggen liggen nu andere halen we eruit dus kan op zelfde zandbak. En voortuin oprit nieuwe bestrating ongeveer 60m2 met een stuk van 190cm x 8 meter waar nu zwarte grond in zit moet eruit en geel zand of wat harde puin onder? Graag mooie prijs moet in sept gedaan worden. Kijken is niet mogelijk huis nog niet van ons wel evt foto's gr danny

Tuin gereed maken voor bestrating

De voor- en achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna dient er zand gestort te worden voor het tegelwerk. De achtertuin zal ongeveer 60 m2 zijn en de voortuin ongeveer 4 m2. Beide tuinen zijn goed te bereiken.

Voortuin afgraven en afvoeren

Ik zou graag een indicatie willen voor de voortuin. Hij is ongeveer 6 meter breed en 3 meter diep. Er moet een laag worden afgegraven en daarna een gedeelte geel zand voor bestrating storten en een gedeelte grond voor beplanting. De verdeling tussen de bestrating en de beplanting is ongeveer 50/50.

Tuinen betegelen

De achtertuin is 11.80 meter lang en 6.10 meter breed. De oude bestrating dient te worden verwijderd, tuin geëgaliseerd en opnieuw bestraat. Daarnaast willen wij een heg laten plaatsen aan de zijkanten van elk 11.80 meter lang. De tuin is goed bereikbaar. De voortuin is 4.14 meter lang en 6.20 meter breed. Hier moeten de oude tegels en wat groen verwijderd worden en afgevoerd en daarna de volledige tuin laten bestraten.

Tuin egaliseren, bestraten, et cetera

De voortuin is gedeeltelijk bestraat en ik wil de gehele voortuin bestraat hebben. D.w.z. de border waar planten staan verwijderen en bestraten. Oude stenen (beton Waaltjes) laten liggen en uitsluitend de borders bestraten zodat het een geheel is. Daarna bak laten maken voor wat planten en 3 boompjes tegen een heg aan. De Waaltjes voor de extra bestrating graag mee aanbieden.

Partners

Partners van Casius