Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betontegels hoger leggen:

Betontegels hoger leggen

In mijn overkapte garage liggen betontegels 60x 40 cm. Oppervlakte 20 m2 ( eerste deel), daarna voorjaar nog 60 m2, stopzand aanwezig, gemiddeld 5 cm verzakt.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betontegels hoger leggen uit heel Nederland:

Terras aanleggen in de achtertuin

De klus betreft het aanleggen van een terras van 80 m2 in de achtertuin. Wij verwijderen zelf de huidige bestrating en beplanting. Graag laten wij een deel van de oude grond afgraven, daarna ophogen, egaliseren, worteldoek plaatsen en tegels leggen. I.v.m. afloop van de grond zal de grond dieper de tuin in steeds meer opgehoogd moeten worden. Grens van terras ligt dus hoger dan de rest van de tuin. Insluiting door bijv. L-profielen. Tevens aanleggen tuinverlichting. Transformator plus ondergrondse buitenkabels richting circa 8 lichtpunten en op 2 plaatsen stopcontacten. Voor type betegeling zie bijlage als voorbeeld. Betreft een motief waarbij vier betontegels van (onder voorbehoud) 50 x 50 cm in een vierkant gelegd worden en worden omringd door twee rijen klinkers van 20 x 5 cm. Zie tevens bijlage met globale schets van vorm van het terras. L-vorm door bijkeuken, met één vlak van 10 x 6 meter en één vlak van 5 x 4 meter (totaal 80 m2). Loopt tot aan stippellijn bij notenboom. Vrijstaande tuinhuis op tekening zal na aanleg terras door onszelf worden geplaatst. Dient uiterlijk in de derde week van juni uitgevoerd te worden.

Voortuin bestraten met 60 x 60 tegels of wildverband

Ik wil graag mijn voortuin laten bestraten. Het is een tuin van ongeveer 5.60 X 5.50 meter. De tegels die moeten worden gebruikt zijn óf betontegels van 60 x 60 cm óf het worden tegels in wildverband. Dit hangt af van de kostenopgave. We ontvangen dan ook graag twee verschillende prijsopgaven. De huidige tegels moeten worden afgevoerd. De nieuwe tegels kopen we zelf, of bij een goede aanbieding via de door ons gekozen stratenmaker. We laten ons graag adviseren over het wel/niet gebruik van worteldoek om onkruid tegen te gaan. Onze voortuin ligt ten opzichte van de straat iets hoger, we willen dat de voortuin iets beter aansluit bij de straat.

Huis staat ongeveer halve meter hoger ...

Huis staat ongeveer halve meter hoger dan de schuur. betontegels van 40x60 met pasblokjes. Heb ook quadrobanden en opsluitbanden. Mijn zus woont 2 deuren verder, haar tuin is al gedaan en onze tuin moet precies hetzelfde gelegd worden. Alle stenen zijn al aanwezig, ook de verlichting is er. Deze moet alleen in de tuin aangelegd worden, het aansluiten ervan hoeft niet. Ik zoek een prijsopgave tussen de 250 en 300 euro.

project: opknappen terras van ca. 2,9m ...

project: opknappen terras van ca. 2,9m breed en 8.7m lang, behorende bij een appartement op de begane grond. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: a. verwijderen van de oude betontegels (30*30cm) en omsluitbanden b. egaliseren van de ondergrond c. het opnieuw bestraten van het terras muv de onder punt e genoemde bloembak/border d. het maken van een opstapje (80cm breed) naar een ca. 60 cm hoger gelegen binnentuin e. over de breedte (8.7 meter) van het terras moet dmv het plaatsen van pallisaden (ca. 50 cm hoog) een border/bloembak gemaakt worden