Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zaandam of directe omgeving.

1147 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten, terras + oprit nieuwbouw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zaandam:

Sierbestrating leggen achtertuin

Het opnieuw laten leggen van de stenen in onze achtertuin met hergebruik van de stenen die er nu liggen. Er zal opgehoogd moeten worden en een worteldoek geplaatst daar wij veel last hebben van onkruid, wonen aan een weiland. Het gaat om ongeveer 25 a 30 m2 en er is geen achterom.

Ophogen en opnieuw bestraten van mijn pad in de voortuin

Ik wil het pad van mijn voortuin (14 m2) laten ophogen en de bestrating vernieuwen. Ik zorg voor de tegels. De vakman zorgt voor het afvoeren van de oude bestrating.

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die in mijn achtertuin twee delen van 20 en 21 m2 kan bestraten. Van een van de twee oppervlakken moet de huidige bestrating verwijderd en afgevoerd worden en moet de bodem iets opgehoogd worden.

Tuintegels leggen in de voortuin

In de voortuin wil ik graag keramische tegels met een betonnen ondergrond laten leggen. De oppervlakte is 17 m2 en een aantal tegels dienen te worden geslepen in verband met het hek. Er ligt al aan getrild zand en er hoeft niet opgehoogd te worden.

Bestrating egaliseren en eventueel ophogen

Voortuin egaliseren eventueel ophogen. Tegels omdraaien. Worteldoek er onder tegen verzakking. Rioolpunt moet bereikbaar blijven. Onder de straat dus hier geen worteldoek. Afmetingen zijn 2. 70 breed en 3. 60 lang.

Terras en pad aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het het geheel verwijderen van 60 m2 aan tegels, het afgraven, ophogen en egaliseren van de tuin. Ik wil een terras een pad naar de achterzijde van de woning wat 30 m2 groot moet worden. Aan beide kant van het pad wil ik borders waar aarde is plaatst ter behoefte van planten. De tuin is bereikbaar via een achterom. Uitvoering na 16/07.

Oprit en tuin tegelen

We zoeken een partij die onze oprit en tuin kan betegelen. Het gaat om een totaal oppervlakte van 25 m2. De tuin moet eerst deels worden afgegraven, opgehoogd worden met zand en vervolgens worden betegeld. De tegels zijn al aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Betontegels leggen

In een nieuwbouw tuin is al zand gestort. Dit dient alleen nog geëgaliseerd te worden. Hierna moeten er 40 bij 60 cm grijze tegels gelegd worden. De oppervlakte is ongeveer 22 m2 en goed te bereiken.

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil bestrating in de voortuin van 18 m2 aanleggen. Het gaat om tegels en 2 m3 grind dat ik wil plaatsen met 4 stootbanden, 18 m2 worteldoek en 2 m3 opvulzand. De oude tegels verwijderen we zelf.

Tegels leggen in voortuin

Voorkant: 8. 9 m2 (1,62 * 5,50) tegels met een hekje aan zijkant Tuin: Ongeveer 50 m2 (5 * 10) We zouden graag 2 prijsopgaven ontvangen. Tegels voor en achter zijn we aan het inkopen, we verzorgen het materiaal.

Betontegels leggen in voortuin

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten leggen van zelf ingekochte betontegels in de voortuin. Er ligt nu voor een deel grindtegels en een deel aarde in de voortuin.Om kosten te besparen willen we zelf de tegels verwijderen. Er zal eventueel wel wat opgehoogd moeten worden en geëgaliseerd. De voortuin is ongeveer 5.07 meter breed en 4.68 meter lang.

Tuin tegelen met tuintegels

De achtertuin van mijn nieuwbouwwoning dient te worden betegeld. De tuin is ongeveer 38 m2 groot en er moeten tegels van 60 bij 60 cm geplaatst worden. Daarnaast zal er nog zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Sierbestrating aan laten leggen

Het laten leggen van sierbestrating. De tuin is ongeveer 4 meter lang en 2.50 meter breed. Er ligt nu grind in, dit moet afgevoerd worden. De tuin heeft een achterom.

Bestrating leggen

Het betreft ongeveer 20,3 m2 voortuin die compleet bestraat dient te worden met waarschijnlijk grijze 30 x 30 cm betontegels. Het is de complete oppervlakte van de voortuin, met uitzondering van een waterput van 0,75 m2.

Bankirai vlonder vervangen door straatwerk

Mijn tuin is nu voorzien van Bakirai hout en is rot op verschillende delen. Onder het hout ligt nog veel puin. Ik wil zelf het hout gaan verwijderen en het puin eronder. De tuin is 32 m2. Ik wil graag een prijsopgave inclusief ophoogzand en manuren voor het bestraten. De tegel moet ik nog gaan uitzoeken maar dit zal een simpele tegel worden van ongeveer 40 x 40 cm of 50 x 50 cm.

Bestrating in de achtertuin

Gaat om onze achtertuin. Kleine strook tuin de rest is nu bestraat met 10 x 10 cm. Oude tegels verwijderen, ophogen en nieuwe grote tegels bestraten. Te bestraten oppervlakte ongeveer 44 m2. Inclusief afvoeren en materialen in overleg.

Tegels plaatsen in tuin

De tuin tegel plaasen 100x100 héle tegels 9x5 de op rit hele tegel en snij stuken 2,50x5,50wat kost het ons

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik heb een tuin achter en voor er is een oude tegel ik wil graag nieuwe plaatsen wat is de prijs hiervan? De oude verwijderen en nieuwe leggen. Er zal ook geëgaliseerd moeten worden. Ongeveer 27 m2 achter. Van de voortuin weet ik niet de afmeting. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Parkeerplaats ophogen en egaliseren

We hebben een parkeerplaats voor twee auto’s. Het terrein is ongeveer 11 diep bij 6 meter breed. Het terrein is momenteel voor een deel bestraat met oude betontegels en is flink verzakt (plasvorming) en onkruid en gras groeit tussen de tegels door. Onze vraag: Wat gaat het ons kosten als we ons parkeerterrein laten ophogen met gebroken puin, vervolgens egaliseren en aan trillen? Wat ons betreft hoeven de oude tegels niet verwijderd te worden Om onkruidgroei te voorkomen moet er eerst een antiworteldoek 11 x 6 m. Om “weglopen” van de bodembedekking te voorkomen plaatsen van een barrière (opsluitbanden) aan de rechterkant van het terrein over een lengte van ongeveer 6 meter. Zorg voor een aansluiting aan het bestaande wegdek (asfalt).

Betontegels hoger leggen

In mijn overkapte garage liggen betontegels 60x 40 cm. Oppervlakte 20 m2 ( eerste deel), daarna voorjaar nog 60 m2, stopzand aanwezig, gemiddeld 5 cm verzakt.

Terras ophogen en afwatering herstellen

Ik wil het terras van ongeveer 27 m² aan de achterzijde van mijn woning graag laten renoveren. Er liggen daar tegels van 60 x 60 cm en het terras heeft diverse plekken waar het verzakt is. Er zal wat extra zand nodig zijn. Er is aan de achterkant van het huis een regenpijp, die niet is aangesloten op de riolering. Er staat geen riolering op de tekening van ons huis en ik kan er ook geen vinden. Ik wil daar wel een oplossing voor; mogelijk kan die regenpijp worden verlegd of verlengd. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw plan van aanpak en een offerte.

Houten terras leggen op plat dak

Ik heb een plat dak, 1,92 bij 3,90 waar ik graag een hardhouten dakterras op wil laten leggen. Er ligt nu dakleer op. Tevens moet er materiaal onder de houtdelen komen, rubber voor ertussen om het dakleer te beschermen en te egaliseren.

Oprit straten met klinkers

Ik wil mijn oprit laten straten met klinkers, waaltjes. De oprit is ongeveer 3 bij 7 meter groot. Graag opsluitbanden aan alle zijden van de oprit. De oprit ligt naast de woning. Tussen oprit en woning zie ik graag 5 cm ruimte, deze ruimte vul ik zelf op met grind. Er ligt al zand op de oprit. De stratenmaker zal zelf moeten bezien of er zand bij moet. Exact opmeten verdiend ook aanbeveling. De oprit loopt taps toe. Thans ligt er een grindlaag als oprit. Onder de grindlaag ligt een worteldoek. Gaarne overtollig grind afvoeren.

Tegels leggen in de tuin

Ik wil graag onze achtertuin met circa 5 kuub zand laten ophogen en betegelen met 60 x 60 cm tegels. Daarbij moet nog een 25 m2 grindtegels worden verwijderd en afgevoerd.

Achtertuin en klein voortuintje bestraten

Wij willen graag onze achtertuin van ongeveer dertig vierkante meter laten bestraten en ook ons voortuintje van ongeveer vijf a zes vierkante meter. In ons voortuintje liggen steentjes/grind en in onze achtertuin ligt voor de helft tegels en voor de helft steentjes/grind. Het verwijderen hiervan plus het verwijderen van beplanting in de open stukken tuin willen wij ook graag aan het bedrijf overlaten. Er komen normale betontegels van dertig bij dertig in, voor en achter. Graag willen wij ook een schutting laten plaatsen. Dat zijn drie a vier delen zonder poort, uiteraard wel met palen. Graag willen wij de prijs weten zonder plaatsen van de schutting en de prijs inclusief het plaatsen van de schutting.