Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras plaatsen:

Terras plaatsen

Betreft het plaatsen van een onderheid (palen die ik zelf) terras van ca. 5 x 3,4 dikte 15 cm deze wil ik gevlinderd en ingestrooid (tegen gladheid) graag als optie erbij 5 stalenbuis palen van ca. 7 m1
Onze klant uit Wormer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras plaatsen uit heel Nederland:

Bestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een echte stratenmaker die ons terras en voortuintje opnieuw wil bestraten. Het terras is in het voorjaar van 2017 gelegd en is nu verzakt (nieuwbouw). Wij willen de huidige tegels hergebruiken. Tegels zijn 60 x 60. Wij zullen zelf de tegels eruit halen. Wij vinden het prettig dat u eerst komt kijken bij de klus zodat wij later niet voor verassingen komen te staan. Wij laten eerst een overkapping plaatsen en willen dus daarna dat het terras er weer mooi strak in komt liggen, met een mooie harde voeg ( waar geen onkruid tussen kan komen) Verwachte datum voor de klus is eind mei.

Het leveren en leggen van een thermowood terras

Het betreft een terras van thermowood in de tuin over de breedte van ons nieuwbouwhuis. Ongeveer 5m16 breed bij 2m50 diep. Plaatsen kan vanaf 30 april, graag zo snel mogelijk daarna. Wij willen dat de kleur van het thermowood wel matched met onze woning, als u ons verschillende kleursamenstellingen kan laten zien zou dat mooi zijn. Graag ook meenemen in de prijs de levering ervan.

Plaatsen opbouw op plat dak

Ik zoek een aannemer die een opbouw kan realiseren op een woning. Het gaat om plaatsen opbouw van 30 m2 op plat dak van 50 m2. Met glazen hoekpui. Rest opp. terras. Hoogte 2.40 m. De opbouw moet geïsoleerd zijn.

Uitbouw achterzijde terras

uitbouw circa 7 meter bij 6 meter Wij willen graag onze woonkeuken uitbreiden door onze pui als het ware een paar meters naar voren te plaatsen en dus ons terras vol te bouwen of 1,5 meter voor het trapje naar de tuin op te houden, zodat je nog klein terrasje hebt. De opbouw komt op dakterras, deze is gelegen op beletage, onze woonkeuken ligt op een kleine verdekte parkeerplaats. Fundering is er al. Hierbij de bouwtekeningen van huidige situatie en een afbeelding van terras wat we willen uitbouwen. De bouwtekeningen hebben we over aantal weken. Graag zien wij een indicatie van offerte tegemoet van opbouw. Mogelijk uitvoering in juni of juli. Zo nodig na de bouwvak.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Wil graag een schaduwdoek laten meten en plaatsen. De afmeting is ongeveer 3.5 x 4 meter. Wil graag goed advies hierover. Boven het terras achter het huis.

Terras aanleggen

Wij willen onze betonnen tegels die op zand gelegd zijn vervangen voor keramische tegels. Daarnaast willen wij ook een overkapping plaatsen. De keramische stenen mogen niet in cement gelegd worden en ook niet gevoegd worden vanwege een VVE reglement. We dienen hierdoor een keramische tegel uit te kiezen die hiervoor geschikt is. Het is het dak van de onderburen waardoor we rekening moeten houden met de gestelde eisen. Mocht er in de toekomst een lekkage zich voordoen, dan moet de reparateur er gemakkelijk bij kunnen. De te plaatsen overkapping dient vrijstaand te worden geplaatst en rondom van glas worden gemaakt indien dit mogelijk is. Middels de overkapping willen we enerzijds de wind tegenhouden en anderzijds een buiten ruimte creëren waarvan we het hele jaar van kunnen genieten. Ook dient het dak van glas te zijn. Belangrijk is dat de betonblokken waarin de staanders gemonteerd / geschroefd worden niet hoger dan 15 cm mogen zijn. Ze kunnen voor de stevigheid wel breder zijn en aan elkaar bevestigd worden zodat er als het waren een gehele constructie wordt gecreëerd om de te plaatsen keramische tegels. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 135 m2. Er zit ook een stuk groen in de tuin die we willen afzetten met een nieuwe afscheiding. Nu ligt er ook een betonnen afscheiding, maar die mag ook vervangen worden voor andere materialen, afhankelijk van uw advies. Ik schat dat de afscheiding zo’n 15 strengende meter zal zijn. Verneem graag zsm ivm het vergelijken van offertes. We willen overigens de klus eind april, begin mei laten uitvoeren.

Vlonder aan steiger maken

Ik wil een terras op het water aan de steiger laten plaatsen. 270 cm breed en 400 cm lang. Inclusief een Ingebouwde hoekbank van 270 cm aan een kant en 400 cm aan de andere kant.

Een terras vernieuwen

Ik zoek een stratenmaker die een klein terras kan voorzien van nieuwe tegels. Het gaat om de oude grindtegels verwijderen, nieuwe tegels leveren (onderling overleg wat voor een soort) en plaatsen. Het betreft een terras van 5 bij 3 meter.

Terras vlonder plaatsen

Ik wil graag een composieten vlonder op ons balkon laten leggen. Het balkon is 550 cm lang en 110 cm breed. Het balkon heeft een betonnen ondergrond. Graag wil ik de vlonder ongeveer 20 cm boven de ondergrond hebben. Aangezien het een huurhuis betreft kan het materiaal zo goedkoop mogelijk zijn.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Wij zouden graag een dakopbouw plat dak willen laten plaatsen van 7,1 m bij 7,5 m. – Er liggen nu zonnepanelen op bestaand dak, deze moeten dan ook op de opbouw komen. – Willen een klein terras erbij, ik heb zelf een schetsje gemaakt, heb deze als bijlage toegevoegd. - Offerte graag zowel casco als compleet (wat is meerprijs t.b.v. casco? spachtelputz muur/plafond en cementdekvloer) . - buitenafwerking antraciete gestuct? of in dezelfde steen gemetseld - Het betreft waarschijnlijk een betonnen dak - De opbouw bij voorkeur gemetseld, anders houtskelet - Nog geen vergunning aanwezig, bij voorkeur hulp bij.

Partners

Partners van Casius