Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herbestrating en ophogen:

Herbestrating en ophogen

150 m2 herbestraten, en ophogen
Onze klant uit Wormer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herbestrating en ophogen uit heel Nederland:

Herbestrating achtertuin

Voor en achtertuin zijn ingezakt. Deze wil ik met 15 cm ophogen en opnieuw laten bestraten met de huidige tegels die er nu inzitten.

Herbestrating achtertuin en ophogen

Van mijn achtertuin moet 15 m2 worden herstraat met de bestaande stenen. Dit moet omdat de bestrating nu niet goed afwatert van het huis. Een gedeelte van de bestrating moet 8 cm opgehoogd en een gedeelte moet wat worden afgegraven. Graag z.s.m.

Herbestrating

Graag ontvang ik een offerte voor herbestrating van de achtertuin. Stenen eruit, zand erin, ophogen met ongeveer 5-10 cm en stenen er weer in. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 7-8 meter diep.

Herbestraten tuinpad

Graag vrijblijvende offerte voor (gedeeltelijke) herbestrating van de achtertuin: 1. Wegwerken verzakkingen in bestaand tuinpad, ca. 25 m2, cobblestones 10 x 10, ondergrond verstevigen? , nieuwe bandjes leveren enplaatsen. 2. Nieuw straatwerk tbv vloer tuinhuis ca. 20 m2, grond ophogen, stenen en bandjes leveren en plaatsen

Herbestrating van terras

Ons terras is deels verzakt. Zou fijn zijn als het er weer netjes uit ziet door het te laten ophogen. Het gaat om ongeveer 5x4 meter.

Ophogen van de tuin

Het gaat hier om het ophogen van een stuk bestrating van ongeveer 10 m2 met ongeveer 15 a 17 cm zandophoging en herbestrating met huidige tegels. Tevens dient er een stuk van ongeveer 3 m2 aansluitend aan de ophoging, over een lengte van 1 meter aflopend opgehoogd te worden van 15 /17 cm hoog naar nul, om aansluiting te krijgen met het niet opgehoogde gedeelte. Hier kan namelijk niet opgehoogd worden omdat er een vaste schuur staat. Dit eveneens met herbestrating van de huidige tegels. Tevens zullen er naar mijn mening ook kantplanken geplaatst moeten worden. Graag zou ik weten wat dit gaat kosten indien ik besluit dit te laten doen. Er is geen zand aanwezig voor de ophoging.

Voortuin ophogen en herbestraten

In verband met de ophoging van de straat door de gemeente willen wij de voortuin ongeveer 10 cm ophogen. Daarna een herbestrating met de bestaande stenen (omdraaien) en aantrillen. De stenen zijn 15 bij 15 cm. De tuin is 17 m2 en ongeveer 16 m2 moet bestaat worden. Wij ontvangen graag een offerte inclusief de levering van het zand.

Herbestrating en ophogen van de tuin

In de tuin is er een gedeelte van 4.50 bij 3 meter wat verhoogd dient te worden en geëgaliseerd. Daarnaast hebben wij nu in de serre grindtegels liggen. Deze tegels gaan wij verwijderen en hierna willen wij tegels laten leggen. Deze tegels zou ik graag zo danig laten leggen dat ze niet kunnen verzakken.

Herbestrating van de tuin

Ik wil mijn tuin van ongeveer 7 meter lang en 5 meter breed laten ophogen en herbestraten. Ophoogzand van ongeveer 1 m3 heb ik nog niet in bezit, maar bestratingstegels zijn besteld. De hele tuin is nu ook bestraat, dit moet eerst worden verwijderd.

Oprit ophogen en herbestraten

Herbestrating en ophoging bestaande situatie +/-29m2. Ook de auto willen wij op eigen terrein plaatsen dus dit gedeelte zal moeten worden bewerkt met trilplaat. Zand kan aangeschaft worden in overleg met de vakman. Tegels worden zelf aangeschaft.