Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Wormer of directe omgeving.

200 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand, opnieuw leggen twee rijen terrastegels, terrastegels leggen achtertuin, oprit vernieuwen, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wormer:

Terras plaatsen

Betreft het plaatsen van een onderheid (palen die ik zelf) terras van ca. 5 x 3,4 dikte 15 cm deze wil ik gevlinderd en ingestrooid (tegen gladheid) graag als optie erbij 5 stalenbuis palen van ca. 7 m1

Herbestrating en ophogen

150 m2 herbestraten, en ophogen

Tuin bestraten met tuintegels

Ik wil mijn 15 m2 tuin laten bestraten met 30 bij 30 cm tegels. De tuin heeft een achterom.

Tuin betegelen bij een nieuwbouwwoning

Mijn zoon woont sinds kort in een nieuwbouwwoning. In de tuin ligt daar nu een hoeveelheid zand. Dat moet worden uitgevlakt en daarna wil hij daar graag 60 m² tegels van 60 x 60 cm laten leggen. Er is ook wat zaagwerk nodig. De tegels heeft mijn zoon al uitgezocht. Ik ontvang namens hem graag uw prijsopgave voor het egaliseren en leggen van de tegels. U kunt mij ook bellen voor een afspraak. Dan kunnen we de tuin even bekijken.

Tuin bestraten met betontegels

Tuin bestraten: - 33 m2 grind uitvlakken en intrillen - 33 m2 betontegels leggen - 1 m3 zand 20 meter opsluitband, geheel intrillen De tegels zullen niet groter zijn dan 30 x 30 cm, misschien een wildverband. In overleg zijn deze te leveren.

Achtertuin van 55 m2 leggen

Momenteel heb ik circa 210 betontegels van 60 x 40 x 6 cm die ik nog in mijn achtertuin moet gaan leggen. Uiteraard word dit mijn eerste keer en lijkt het me zeer zeker geen makkelijke klus. Mijn vraag is dan ook wat dit mij gaat kosten als ik het laat doen? Ik heb dus 210 betontegels, wat kleine siertegels en ik heb 5 kuub aan zand wat uit mijn hoofd voldoende is voor 50 m2. Al het groen en de gekleurde stenen moeten er ook nog uitgehaald worden. Wat zou dit mij eventueel kunnen kosten? Vanwege werk ben ik via de mail beter bereikbaar.

Bestraten met Waaltjes

Het betreft het afgraven van de bouwgrond en afvoeren. Hierna zal er nieuw zand gestort moeten worden en bestraat met nieuwe waaltjes Afgraven bouwgrond, nieuw zand, bestraten met nieuwe waaltjes. De oppervlakte van de de voor- en achtertuin is ongeveer 50 m2. De achtertuin heeft een achterom. Graag ontvangen wij een offerte waarbij de waatljes separaat geoffreerd zijn.

Sierbestrating bij nieuwbouw aanbrengen

Het laten leggen van sierbestrating bij een nieuwbouw hoekwoning. Betreft zowel voor, naast als de tuin m2 in wildverband. +- 30 m2 60 x 60 cm, 2 terrassen. Nog geen tegels aangekocht, kan dus in overleg. De woning word met zand opgeleverd (zie foto)

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin laten betegelen. De tuin is ongeveer 8 bij 5 meter en moet volledig betegelt worden met antraciete tegels van 60 bij 60 cm. In de tuin moeten nog ongeveer 17 planten worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 18.40 meter. Tot slot moet er nog een 12 meter aan houten schutting worden geplaatst plus een poort.

Tuin met tuintegels betegelen

Achtertuin laten renoveren, gras eruit halen en oude terras eruit halen, ophogen, trampolinekuil 4 meter rond 50cm diep dicht storten met zand, tuin betegelen met 60x60 tegels gaat om ongeveer 70 m2. Incl alles zand en tegels

Sierbestrating ophogen

Ik wil graag mijn bestrating aan de voorzijde van de woning laten ophogen. Oppervlakte 3,5 x 3 meter. Sierbestrating reeds aanwezig. Dus oude bestrating in hetzelfde motief terugleggen. Ondergrond is goed hard. Ophogen is noodzakelijk i.v.m. het voor een rolstoel toegankelijk maken van de ingang. Ik wil graag advies m.b.t. de dorpel die wel goed toegankelijk moet zijn maar zonder iets van een rijplaat. Wat is de meest geschikte manier? Graag een afspraak en een bondige maar wel gespecificeerde offerte.

Opnieuw bestraten van de achtertuin en oprit

Opnieuw bestraten oprit en achtertuin inclusief borders en eventueel leveren bestrating

Ophogen en bestraten voortuin

Ophogen en bestraten voortuin (5.20 x 2.50 meter). Mevrouw zorgt zelf voor stenen/tegels. Zou fijn zijn als het bedrijf de oude grindtegels kan/wil afvoeren.

47m2 tegels afvoeren. Leveren en ...

47m2 tegels afvoeren. Leveren en plaatsen 10 meter hardhouten kantopsluiting. leveren 12m3 zand, inbrengen en aantrillen. Leveren en straten 48m3 spotted bleu stone. Leveren en plaatsen 5 meter spotted bleu stone opsluitband 6 bij 20 bij 100. Ongeveer 26 meter slijpen van de tegels. Leveren 1m3 grond.

Ophogen bestrating aan de voorzijde van ...

Ophogen bestrating aan de voorzijde van onze woning. Dit ook bij de buren.