Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit plus looppad aanleggen:

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen
Onze klant uit Westzaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit plus looppad aanleggen uit heel Nederland:

Oprit leggen

De oprit is ongeveer 13 meter lang en 2,50 meter breed. De oude tegels verwijder ik zelf, nieuwe stenen zijn al gekocht en gele zand plus korrelmix kan ik evt ook zelf bestellen. Graag prijsopgaaf voor het leggen dus.

Remha Tzerra plus 28c installeren

We willen de AWB ketel/warm water vervangen door een nieuwe Remeha Tzerra plus 28c. Deze is alleen nodig voor douche, geen bad. Alle aansluitingen zijn aanwezig. Een thermostaat is niet nodig. We hebben nu een Honeywell Lyric thermostaat. Gaarne een prijsopgave voor ketel plus installatie. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto op de oprit kwijt. De oude gooit de klant zelf weg.

Oprit en voortuin straten

73 m2 oprit plus voortuin. Alle oude tegels eruit en nieuwe erin

Complete tuinrenovatie van de voor- en achtertuin

Voor en achtertuin renovatie inclusief vervangen schutting. Totaal: 52m2 beton terrastegels 60x60x6 15m2 tegels 20x30x6 oprit 30m1 opsluitband 5x15x100 +/- 500kg split aanbrengen 17m1 schutting beton/hout 21planks plus poort 110cm 1 pergola bestaande 4 palen 15x15x300 douglas 1 verhoogde plantenbak bestaande uit 20 stapelementen 60x15x15 27m2 graszoden Alles inclusief afgraven en opnieuw aanleggen, tevens leveren materialen.

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Bestrating in de tuin en op de oprit aanbrengen

Het betreft de bestrating van de tuin en de oprit met tegels van 60 x 30 x 8 cm. De puinkorrel en zand moet worden meegenomen. Het betreft plus-minus 105 m2. De oprit en de tuin ligt nu 4 jaar zonder bewerking vanuit de oplevering. De huidige tegels liggen in de aarde. Deze grond is inmiddels behoorlijk verhard. Of dan puinkorrel noodzakelijk is zal de vakman moeten beoordelen. De oprit en tuin zal door ons zelf kaal worden gemaakt. Graag ontvang ik een offerte voor de gehele klus, mede ook een offerte indien de opdrachtgever mee kan werken. Alvast bedankt.

Bestaande oprit vernieuwen

Ik wil mijn bestaande oprit vernieuwen met stenen van de maat 30 x 60 x 8 cm. De oprit is 10 meter lang en 3.10 meter breed plus stukje naar voordeur van 1.60 bij 3.30 meter. De oude tegels wil ik graag laten verwijderen.

Oprit aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van onze oprit plus die van de buren, omdat het één geheel is. De afmetingen van de oprit zijn ongeveer 6 meter bij 9 meter = 54 m2 + nog een strook voor de woning langs onder de ramen door. Totaal schatten we daarmee op 65 m2. De bestrating zouden we graag willen laten bestaan uit de zogenaamd H-stenen in een antraciete kleur. Het betreft nieuwbouw en de woning is nog niet gereed. Wel zal er dus ook nog (ophoog)zand in de offerte moeten worden meegenomen. Graag ook de randen en af-trillen meenemen in de offerte. Oplevering van de woning zal waarschijnlijk eind mei zijn. De bestrating zouden we vervolgens graag eind juni willen laten aanleggen.

Tuin en bestrating bij nieuwbouw

Ik wil graag bij een nieuwbouwwoning 150 m2 in laten zaaien met gras. Verder dient er een terras plus een pad om de woning gelegd te worden, ongeveer 50 m2. Aan de voorzijde dient er een oprit en een pad van ongeveer 55 m2 gelegd te worden.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Betreft het aanleggen van de tuin bij onze nieuwbouwwoning, in totaal 265m2. De achtertuin is 9,5 meter diep, vanaf achtergevel en 13 meter breed (op het zuiden), zij tuin is 4 meter breed en 13m lang (westen) en de voortuin is 11 meter breed en 3,5 meter diep plus een oprit van 53m2. In de achtertuin moet in elk geval plaats komen voor een fietsenschuur achter de berging (mag deels open zijn) met aansluitend veranda, ongeveer 2,40m hoog, 6,5-7m lang en 3m breed. Pergola rechts achter op houten terras vlonder van 3,5 x 4,5 m. Groot terras aan de achtergevel van 27m2 groot en betontegels, 2 paadjes van klinkers naar pergola en naar de veranda en de rest opvullen met gras. Een flinke boom (tegen inkijk achterburen) op zuidwest, liefst lang groenblijvend, snelgroeiend maar die niet te groot wordt (max 6-8 meter), rond de pergola nog wat andere grotere beplanting (bv vlinderstruik, hibiscus). Er moet een gat worden gemaakt voor de trampoline en verlichting / grondkabel voorbereiding. In de (zij)tuin gras aanleggen, vanaf waar de erker begint kijken we tegen een garagemuur aan en we zouden dit graag heel groen willen maken met behulp van een flinke border, beetje tropisch bv met varens. In de voortuin wordt al een groenblijvende haag opgeleverd. Verder een combinatie tegels en beplanting (nog nader uit te werken). De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn. Erfafscheidingen moeten we nog afstemmen met de buren. Afgraven en opvullen met zand/puin/aarde zouden we ook graag meenemen in de offerte.

Partners

Partners van Casius