Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitvlakken en tegels onder nieuw te maken vlonder:

Uitvlakken en tegels onder nieuw te maken vlonder

We hebben een houten vlonder verwijderd van ca. 12.5 m². We willen de grond geëgaliseerd hebben met daar op tegels die de basis vormen voor een toekomstige nieuwe vlonder of iets dergelijks.
Onze klant uit Vijfhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitvlakken en tegels onder nieuw te maken vlonder uit heel Nederland:

Leggen kunststof balkontegels

Ik zoek een tegelzetter die op ons balkon WPC kunststof tegels van 30 bij 30 cm kan leggen. Het balkon is 30 vierkante meter groot. De ondergrond is van beton. Voor uitvlakken nemen wij aan dat latten nodig zijn.

Bestrating achtertuin aanleggen

Verzoek is om te zorgen voor uitvlakken en leggen van de tegels. Tegels (60 x 60 cm) en opsluitbanden zijn aanwezig. Bestrating is er uit, ligt nu alleen zand in. In het midden van de tuin komt gras, overige bestrating. Totaal 67 m2. Graag opgave totaalprijs en datum beschikbaarheid doorgeven.

Terras met bitumen uitvlakken

Ik heb een buitenruimte op de begane grond van ongeveer 16 m2. De ondergrond is beton afgedekt met bitumen. Er zijn 4 afvoerpunten, de vloer moet geëgaliseerd worden worden zodat het regenwater naar de putten loopt. Vervolgens moet er een tegelvloer aangelegd worden met ruimte onder de tegels voor waterafvoer. Wie kan ons hierbij helpen?

Tuintegels eruit en nieuwe erin

Graag zouden wij onze tuin willen opknappen. Er liggen oude tegels in die eruit moeten, uitvlakken en nieuw tegels erin. Wel hebben we last van onkruid tussen de tegels. Nagekeken en er ligt een heel netwerk van wortels onder de tegels. Graag totaal prijs. Gaat om 40 vierkante meter. De achtertuin heeft een achterom. Het gaat wel om een autovrij gebied dus ik zal even een vergunning regelen.

Terras aanleggen met Schellevis tegels

Uitgraven toplaag zwarte grond (10-15 cm) en afvoeren (nieuwbouw). Tuin slechts toegankelijk via tuindeur achterzijde. Makkelijk bereikbaar 4 - 5 meter van parkeerterrein. Graag leveren en aanbrengen ophoog/vul zand. Egaliseren en uitvlakken (afschot). Oppervlakte tegels: 36 - 37 m2. Schellevis tegels 60 x 60 x 5 leggen met voeg van 3 - 4 mm. Schellevis tegels worden toegeleverd.

Keramische tegels opnieuw leggen

Keramieke tegels moeten er uit. Liggen in zand cement. Moeten gereinigd worden. Opnieuw uitvlakken van de tuin en wat zand en cement aanvullen. Daarna de tegels opnieuw leggen. Ongeveer 50 m2.

Betegelen en stucen van de badkamer

Ik ga mijn badkamer verbouwen en de demontage van de oude badkamer, het verwijderen van de tegels en het verleggen van de leidingen ga ik zelf doen. Ik zoek iemand die het plafond en anderhalve muur kan stukadoren, de overige muren kan uitvlakken en de tegels kan zetten op de wanden en vloer. De badkamer is 2. 70 x 2. 20 meter. Ik wil graag één korte, één lange en een halve korte wand betegeld hebben en één lange muur en een halve korte muur gestukadoord hebben. Ik denk dat de muren die betegeld moeten worden eerst uitgevlakt moeten worden. Ook de vloer zal eerst uitgevlakt moeten worden en daarna betegeld. De tegels zijn 60 x 60 cm. Verder komt er een koof in die ik graag betegeld wil hebben met kleine tegels, strips van 5, 10 en 15 cm. De koof is 60 x 160 x 12 cm. Al het materiaal heb ik al via Sanisale besteld. Het afmonteren van de kranen, meubel, douchewand en dergelijke doe ik zelf. Kunt u naast het tegelwerk ook het stucqadoorswerk verzorgen? Graag zou ik en en ander in de 2e of 3e week van april gerealiseerd zien worden. Kunt u een prijsopgave geven en aangegeven of de 2e week van april schikt. Dank voor uw reactie.

PVC-vloer uitvlakken

Ik heb 4 kleine vertrekken samengevoegd. De bestaande tegels zijn verlijmd, in totaal 60 m2. Deze vloeren hebben een hoogte verschil van 13 mm. Er wordt vloerverwarming in gefreesd. De gleuven worden dicht gesmeerd met tegellijm. Kunt u deze vloeren egaliseren tot een vlakke vloer?

Vloer egaliseren

Uitvlakken en egaliseren van de betonnen vloer zodat tegels gelegd kunnen worden. Eventueel ook het leggen van (door ons te leveren) tegels. Oppervlak is 40 m2.

Terras uitvlakken en bestraten

We hebben een binnenterras waarbij er bij stevige regenval plassen ontstaan, dit heeft deels te maken met de slechte afwatering en de oneffen ligging van de tegels waardoor en heuvels ontstaan zeg maar. De drainage gaan we verbeteren met grind en een slang maar de stenen opnieuw en recht met afwatering leggen is ons te lastig. Het terras is ongeveer 35 m2.

Partners

Partners van Casius