Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Vijfhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Vijfhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Vijfhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Vijfhuizen of directe omgeving.

81 klanten uit Vijfhuizen bevelen een bij Casius in Vijfhuizen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Vijfhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating aanleggen voortuin en achtertuin, onderheid terras egaliseren en betegelen, leggen van nieuwe vloer op dakterras, tegelwerk, oprit afgraven en betegelen, bestraten van een nieuw dakterras, aanleggen oprit, bestaande tuin ophogen, sierbestrating leggen in een voor- en achtertuin, bestrating en parkeerplaatsen leggen, terras aanleggen, oprit auto herbestrating, het renoveren van de oprit, grind wassen, tegels afvoeren en aanvullen, bestrating in de voor- en achtertuin realiseren, vloer voor tuinoverkapping realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Vijfhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vijfhuizen:

Uitvlakken en tegels onder nieuw te maken vlonder

We hebben een houten vlonder verwijderd van ca. 12.5 m². We willen de grond geëgaliseerd hebben met daar op tegels die de basis vormen voor een toekomstige nieuwe vlonder of iets dergelijks.

Betontegels leggen

Ik ben op zoek naar een bestratingsspecialist die voor mij 105 m2 tuintegels wil leggen. De werkzaam bestaan uit. - Afgraven en afvoeren huidige tuininhoud (gras en kleine stenen, zie foto's) - Tuin opvullen en aantrillen met zand (graag het zand mee nemen in de offerte) - Leggen van de door mij reeds bestelde betontegels (50x50x4) - Start werkzaamheden maandag 19 november Ik zie graag de scherpe offertes tegemoet

Tuin opknappen

De achtertuin met achterom is 15 m2 groot. De tegels en de kiezelsteentjes die er nu liggen dienen worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er eventueel opgehoogd moeten worden en mag het stuk met budget tegels bestraat worden.

Tuin betegelen en regenafvoer maken

De grond is al uitgegraven en er ligt 25 cm zand dat al met een trilplaat professioneel is bewerkt. Er moet nog een regenwaterafvoer komen en de tegels moeten gelegd worden. Wij hebben nog geen materialen aangeschaft, graag advies hierover.

Hardstenen terras leggen

Terrastegels leggen, hardsteen (60x60) 50 m2, zand al gestort. Tegels op betonnen ondergrond ongeveer 6m2.

Aanleg oprit 45 m2, 35 cm grondafvoer, ...

Aanleg oprit 45 m2, 35 cm grondafvoer, 15 cm puin aanvoer, 20 cm zand aanvoer, 50x50 antraciet betontegels zonder facet. Perceel van 5.5m x 8.5m. Afwatering door verval naar openbare weg.