Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sleuven in betonnen opsluitband zagen:

Sleuven in betonnen opsluitband zagen

Wij zijn van plan om nieuwe bestrating aan te leggen in de voortuin. Deze bestrating wordt opgesloten met opsluit betonbanden van 100 x 20 x 8cm. Omdat deze opsluitenbanden ongeveer 6cm boven de bestrating uitsteken willen wij hier sleuven in laten maken om het regenwater er door te kunnen laten. Deze sleuven zijn ongeveer 4x2cm door 8cm dik. Totaal zo,n 28 van deze sleuven. Wat gaat dit kosten?
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven in betonnen opsluitband zagen uit heel Nederland:

Sleuven en dozen in betonzagen/ frezen

Heer/mevrouw, Eind januari ga ik een nieuwe keuken plaatsen waarvoor ik 7 elektrodozen (rond, 70 mm) moet realiseren in een gestorte betonnen wand. Hiernaast dient er ongeveer 10 meter sleuf (22 mm) breed gerealiseerd te worden (betonnen wand). Optioneel een rond gat boren door de buiten en binnenwand van de voorgevel (leiding 150 mm) voor de afzuigkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Sleuven infrezen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het infrezen van elektriciteit leidingen in een betonnen wand. En het infrezen van vijf inbouwdozen voor stopcontacten. Het gaat om ongeveer 10 strekkende meter infrezen. Ik hoor het graag.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Wij hebben een kleine tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1930. Er was daar verwarming met gaskachels en we willen dat wijzigen. We zullen zelf een CV-ketel plaatsen. We zoeken een vakman die nog dit jaar tijd heeft voor het aanleggen van vloerverwarming. Op de begane grond is er een betonnen vloer, waar de sleuven in gefreesd moeten worden. De totale oppervlakte voor de vloerverwarming is 50 tot 60 m². Er staan foto's van de woning op Funda. We stellen uw bezoek op prijs en ontvangen graag uw advies en offerte.

Sleuven voor elektra maken

Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van 2 verticale sleuven in een betonnen muur ter behoeve van elektra leidingen. Het gaat om 1 sleuf van 1 meter en 1 sleuf van 1,5 meter.

Sleuven frezen voor elektra

Op de zolder moeten in een betonnen muur 2 sleuven gefreesd worden voor een electra buis en 2 sleuven voor de dubbele electra dozen. Sleuven freezen ongeveer 10 meter.

Sleuven frezen in keukenvloer

Het frezen van 26 meter sleuven (20 x 20 mm) ter behoeve van de vloerverwarming in een betonnen vloer. Het gaat om een stuk van 10 m2.

Sleuven in betonnen plafond frezen

Ik wil op zaterdag 14 oktober graag 2 sleuven laten frezen in mijn betonnen plafond, zodat daar elektra in kan worden weggewerkt. Het gaat om een sleuf van 80 cm en een sleuf van 60 cm lang. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Sleuven maken in betonnen plafond

Afhankelijk van de mogelijkheden/kosten wil ik een paar, minimaal 2 maximaal 4, sleuven in het plafond van mijn keuken willen hebben. De sleuven zijn per stuk maximaal een halve meter.

Sleuven in betonnen vloer maken

Ik ben aan het verhuizen naar een appartement dat ik heb gekocht. Ik wil daar enkele sleuven laten frezen in betonnen vloeren. Het gaat om een sleuf van ongeveer 1 meter in de keuken voor de afvoer van de vaatwasser en wasbak. Verder gaat het om een sleuf van 8 tot 9 meter lang in de woonkamer langs de muur, bedoeld voor de kabel-TV en de uitbreiding van elektra-groepen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Sleuven in het beton maken en elektra verplaatsen

Eind september komt er in mijn woning iemand advies geven over het optimaliseren van de verlichting. In de 3e week van oktober komt de stukadoor diverse ruimtes stuken. Ik wil in de tussenliggende tijd, bij voorkeur in week 40 of 41, verlichting laten verleggen en daarbij 5 meter sleuven en 3 gaten laten frezen in een betonnen ondergrond. Er moeten 2 lichtpunten worden verplaatst in het plafond. Het is belangrijk om te weten dat 1 aansluiting in de vide is met een plafondhoogte van ongeveer 4,5 meter. Daar zal een steiger geplaatst moeten worden. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.