Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vlonder vervangen bij water, terras maken aan huis, tuinberging maken van hout:

Vlonder vervangen bij water, terras maken aan huis, tuinberging maken van hout

De klus omvat 3 projecten in mijn tuin: 1. Mijn huidige vlonder aan het water moet worden vervangen voor een composieten. Ook de beschoeiing moet bekeken worden. Huidige vlonder moet worden verwijderd, net als de beschoeiing waarschijnlijk. Er zijn bielsen op de beschoeiing om het op te hogen, deze moeten ook worden verwijderd. Ik wilde kijken of een composieten beschoeiing mogelijk is. De vlonder is nu ongeveer 3 bij 3.5 m, maar deze moet groter worden (in totaal ongeveer 20 m2) met nog een strook langs het water, zodat het een soort L-vorm krijgt. Wat is mogelijk qua materiaal, prijzen en termijn? 2. Ik wil een terras laten leggen van ongeveer 25 m2 (houtenvlonder). Er ligt een betonnen rand van 1.30 m langs het huis, daar komt 1,5 m bij, dus het houtwerk zou aan het beton kunnen worden vastgemaakt. Dit gaat om een stuk van 9 bij 3 m met een hapje uit van 1,5 m. 3. op het terras moet een tuinberging komen van hout van 2,5 m bij 1 m bij 1.80/ 2 m hoog. Geen fundering nodig, direct op het hout plaatsen.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonder vervangen bij water, terras maken aan huis, tuinberging maken van hout uit heel Nederland:

Hardhouten of composieten vlonder terras aanleggen

Het bestaande vlonder hout moet vervangen worden en verlengd. Afmeting wordt dan 3,5 x 7 meter. Het wordt of composiet waarschijnlijk of hardhout, daar willen we graag advies over. Op internet lopen de meningen vrij uiteen, vandaar dat we advies willen. Rond halverwege juni willen we beginnen.

Dakterras aanleggen met composiet vlonderplanken

Ons huidige dakterras willen we vervangen. Ik haal alles weg, voer het af en lever het veeg-schoon op. Het terras is ongeveer 43 m² en deze willen we voorzien van composiet vlonder planken. Het liefst begin ik over 2 weken.

Complete huis verbouwing

Wij willen onze woonkamer/keuken/hal/vlonder, schutting en kozijzen verbouwen en in de bovenverdieping onder andere de badkamer. Er moet een nieuwe laminaatvloer in de woonkamer en keuken gelegd worden, de (houten) schutting moet vervangen worden. De schutting is 3 meter lang. Verder wil ik compleet nieuwe elektra en het internet aan laten sluiten, een houten vlonder vervangen, en de houten kozijnen vervangen (naar kunststof). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vervangen hardhouten vlonder in tuin (18 planken)

De vlonder is 2,75 x 2,75 meter en bestaat uit 18 planken. De huidige vlonder, die in 2002 is gelegd, moet vervangen worden. Er staat een zware tafel op (250 cm breed en vv granieten blad) en moet met materieel worden verplaatst. Hierdoor zijn twee planken doorgezakt. We willen de vlonder in zijn geheel vervangen.

Dakterras vervangen, stalen draagbalken plaatsen en composiet vlonders leggen

Wij willen onze vlonder planken en draagbalken van ons terras vernieuwen. Wij hebben nu hardhouten vlonder planken en steunbalken. Er is sprake van een zwevend dakterras boven op de eerste etage van onze open garage.  De dwarsliggende balken zijn van ongeveer (6,7 x 24,2 cm | 550 cm), zijn van hout en verbonden aan een stalen zijkant. De afstand tussen deze balken is 39-40 cm. De stalen zijkant is verbonden met het huis en aan de andere kant op twee betonnen pilaren. Deze houten dwarsliggende balken willen wij laten vervangen door IPE 180 stalen balken. Leveren jullie dit ook? Zo niet, dan willen wij dit via een externe partij bestellen en door jullie laten plaatsen. Bij de externe partij kunnen we deze laten voorzien van gaten als dit gewenst is. De lengte van het terras is 5 m, en de breedte is 5.5 m. Wij dachten er aan om composiet planken hierop te plaatsen in een antraciet kleur. Hebben jullie tevens planken in de volle lengte? Is het mogelijk om de planken bij een externe leverancier te bestellen en door jullie te laten plaatsen? Graag ontvangen we meer informatie over de mogelijkheden en een prijsindicatie en verwachte moment van levering en plaatsing. Van tevoren willen wij graag alles laten opmeten. Ik kan tevens foto's van het terras sturen. Ik hoor graag van u.

vlonderplanken voor terras

Dakterras is 9 x 2.8 m - vervangen van verrotte dakterras vloerplanken - afhalen en nieuwe maken. Het is de bedoeling dat u ook het oude terras afvoert. Ik ga graag samen met u opzoek naar een vervangend vlonder terras. Het dakterras is op 1 hoog en goed bereikbaar.

Stuk tuin ophogen en vlonder maken

Wij willen graag ons achterterras vergroten door een stuk tuin aan de waterkant op te hogen (ongeveer 2m bij 2m) en de vlonder aan te passen, trap verwijderen en trap op huidige vlonder maken. Ook zouden wij graag een grote haag (ong 5,5 meter) willen vervangen door een hoge kunststof schutting met poort.

Tuinrenovatie uitvoeren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan renoveren. Onze tuin is 7,30 x 4,95 m groot inclusief de vlonder. Wij laten graag de keramische tegels leggen en de nieuwe schutting (hardhout). De oppervlakte die betegeld moet worden is 23 m2. De lengte voor de schutting: 7,30 m. Op de vlonder laten we graag het hek vervangen door douglashout. Wij willen de vlonder graag reinigen met de hogedrukspuit en opnieuw in de bankirai olie zetten. Wat is de indicatieve prijs voor deze klus?

Composieten dakterras vervangen door nieuwe vlonder planken

Ik heb een bestaand dakterras met composiet planken en deze wil ik vervangen door nieuwe composieten vlonders. De bestaande onderbalken (ook van kunststof) zouden mogelijk hergebruikt kunnen worden. Het huidige terras is niet egaal. Afvoeren hoeft niet. Oppervlakte is ongeveer 22,5 m2. Ik denk dat planken van 4 meter gebruikt kunnen worden.

Houten vlonder vervangen voor composiet

Ligt nu een houten vlonder in de tuin 15 cm van de grond (5.90 m bij 3.83 m) ongeveer 24 m², die is aan het rotten. Willen daarom graag een composiet terras, dus wil graag een all in prijs incl. leggen. De afvoeren kunnen wij zelf. Achterom is aanwezig.

Partners

Partners van Casius