Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Uithoorn of directe omgeving.

515 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: sierbestrating leggen over tuin 200m2, terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, bestrating voor- en achtertuin, dakterras realiseren, terras op de 1e verdieping vervangen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, tuin en oprit bestraten, sierbestrating leggen, een volledige achtertuin voorzien van nieuwe bestrating, herbestraten achtertuin, het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond, bestrating in tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Uithoorn:

Afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand

Het gaat om 5 verschillende nieuwbouwwoningen, het is de bedoeling dat hier de tuinen van worden afgegraven. Ik ben benieuwd of u tijd heeft en wat de prijs zou zijn als we het met het hele blok zouden doen. Mijn tuin is 79m2, de kleinste tuin is 69m2 en de grote tuin is 120m2. Omdat alle tuinen afwijken qua afmetingen zijn wij opzoek naar een vierkante meter prijs zodat wij dit kunnen overleggen en afspraken over kunnen maken.

Ophogen en herbestraten van de achtertuin

Betreft een achtertuin waar straatklinkers in liggen. Het ligt niet in een specifiek patroon en moet recht gelegd worden en opgehoogd. de afmeting betreft ong. 15m2 (=3 m. diep en < 5 m breed)

Ophogen bestaande bestrating

Onze achtertuin heeft bestrating/ klinkers , maar is erg verzakt. Op zoek naar iemand die de oude bestrating weer kan leggen na ophoging van ca 10 cm. Zand is aanwezig. De tuin is 50 m2.

Woonrijp maken

Het gaat om het woonrijp maken van een bouwterrein in 2019 en 2020. We zijn op zoek naar stratenmakers die geïnteresseerd zijn in een grote klus hier in de buurt. Het zal in 3 fasen gaan gebeuren. * fase 1 week 22 tot week 30 2019, 5000 m2. * tussenfase 2 week 40 tot week 50 2019, 2000 m2 * fase 3 week 1 2020 tot week 10, 5000 m2. We horen graag van u.

Bestrating plaatsen

Ik wil een tuinhuis met overkapping plaatsen in de tuin. Hiervoor moet de bestrating strak aangelegd worden. Een deel van de bestrating ontbreekt nog (is aarde). Het gaat om ongeveer 20 m2 netjes leggen. Ik heb het tuinhuis met overkapping besteld. Deze is 3 x 6 meter. Het tuinhuisje moet opgebouwd worden. Ik zoek een vakman die dit kan opbouwen, kunt u dit ook doen?

Achtertuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 48m2. Er ligt nu een verhoogd dek met van die hardhouten planken en ik weet niet of daar nog stenen onder liggen of alleen het worteldoek en zand. Alles eruit en ongeveer met tegels van 60x60 bestraten. Iets verhoogd ivm afwatering.

Herbetegelen voetpad

Naast mijn huis heb ik een voetpad van 1,2m breed en 15m lang van normale stoeptegels 30x30cm. Dit pad is verzakt en er ontbreken 8 tegels. Tevens is er aan de straatkant een stoeprand weggezakt welke moet worden opgehaald (5cm) Wat zijn de kosten om dit uit te laten voeren?

Achtertuin betegelen

Ik wil graag de achtertuin opnieuw betegeld hebben. De bestaande tegels verwijderen en het terras in 2 hoogtes met trapje en groenvoorziening. Zie afbeelding voor voorbeeld.

Voortuin bestraten

Betreft bestraten van de voortuin (27 m2), afvoer oude tegels, verwijderen 3 boompjes (kleine parapluboompjes circa 2 meter hoog), ophogen en plaatsen toegangshekje (1.30 meter).

Hele tuin bestraten

Onze tuin is 58,25 m2 en light op dit moment zand in. We willen graag u laten bestraten. We hebben nog niet besloten welke type we willen.

Voortuin en achtertuin ophogen en bestraten

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in de voor- en achtertuin. De achtertuin is 42m2 en er moet gelegd worden met tegels van 60 x60 cm. Vooraf moeten de grindtegels verwijderd worden en deels opnieuw worden gelegd in de voortuin, circa 12m2. Beide stukken moet worden opgehoogd en geëgaliseerd, tevens moet het deels worden afgegraven aangezien er nu nog deels aarde ligt. Graag ontvang ik een offerte.

Tuintje bestraten

Ik wil de achtertuin laten bestraten. Ongeveer 40 m2. Het is zanderige grond dus even kijken of er een laag afgegraven moet worden. Er staat een schuurtje en de schutting (hout-beton) staat er al. Kunt u het zand, indien nodig, meenemen? De tegels wil ik zelf aanschaffen.

Voortuin opnieuw betegelen

Het gaat om ongeveer 16 m² voortuin betegelen. Leeghalen van de tuin doen we zelf. Tegels zorgen we ervoor dat dit in huis is.

Bestrating met tegels aanleggen

De tuin is ruim 60 m2 groot. Hier dient er een deel afgegraven te worden, daarna opgehoogd, aangetrild, drainage geplaatst en tegels gelegd. Er zal 25 m2 bestrating gelegd moeten worden met tegels in de afmeting van 40 bij 80 bij 6 cm. Daarnaast moet er bij 16 m2 bestrating gelegd worden bestaande uit 10 m2 waaltjes afgewisseld met 40 bij 80 bij 6 cm tegels. Graag ontvang ik een offerte waarbij alle onderdelen separaat vermeld word.

Terras laten ophogen

Terras (alleen via huis bereikbaar) ophogen. Het terras ia circa 30 vierkante meter groot. Liggen tegels van 40 x 40 cm. Die optillen, egaliseren en de tegels terugleggen. Kunt u het zand meenemen?

Voortuin bestraten

Graag zou ik willen weten hoeveel het gaat kosten als ik mijn voortuin wil laten bestraten. * De voortuin ligt al vol met zand (misschien moet er wat extra zand komen voor de oneffenheden). * Tegels en opsluitbanden zijn al aangeschaft. * Het gaat puur om betegelen/bestraten van de voortuin met opsluitbanden. * Het gaat om 4 x 4 meter= 16m2.

Achtertuin deels nieuw straatwerk

De achtertuin deels. Geen stenen. Stratenmaker

Tegels in tuin leggen

6.5 m2 betegelen. Geen tegels aanwezig. Tambour (bont) nodig. Alternatief bespreekbaar. Zand aanwezig

Achtertuin egaliseren en bestraten

De tuin is opgehoogd met zand en moet alleen geëgaliseerd worden. Hierna dienen er tegels van 60 bij 60 cm gelegd te worden inclusief de opsluitbanden. De oppervlakte is totaal 38 m2.

Voor en achter tuin op nieuw laten leggen

Ik wil graag voor- en achtertuin op nieuw laten leggen. Het gaat om een achtertuin van ongeveer 7.50 meter lang en ongeveer 6.50 breed. De voortuin is ongeveer 4 meter lang en 6 meter breed, en dan nog een stuk van 3.60 breed en 1.80 lang. Het gaat puur om het ophogen/egaliseren van de tuin, de huidige tegels kunnen gebruikt worden.

Tuin ophogen en bestraten

De tuin opnieuw betegelen. Tegels en zand zijn aanwezig. In een deel liggen nog oude tegels maar daar met alles moet opgehoogd worden. Voor een ander deel moeten nieuwe tegels gebruikt worden. De tuin is 110 m2 groot. De nieuwe tegels schaffen we zelf aan. Graag uw reactie via mail.

Bestrating ophogen

Ik wil graag een deel van de bestrating 10 m2 van de tuin (aan de zijkant van de woning) ophogen in verband met verzakkingen door lekkage. De lekkage is inmiddels verholpen. Het betreft grindtegels 40 bij 60 cm. Het gaat puur om het ophogen.

Vloer leggen in de schuur

Vloer leggen in schuur, die is nog niet af. Materiaal aanwezig maar de grond afgraven verwijderen en bestraten. Vloerplaten aanbrengen.

Nieuwe keramische tuintegels aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm. Het gaat om ca. 30 m2. De tegels liggen nu alleen in een zandpakket maar liggen daardoor niet meer gelijk. De tegels moeten dus verwijderd worden en op de juiste manier in mortel worden teruggeplaatst.

Betegelen / bestraten van de achtertuin

Wij hebben een nieuwe woning. Achtertuin moet tegels gelegd worden.