Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating en parkeerplaatsen leggen:

Bestrating en parkeerplaatsen leggen

Aanleggen van een paadje van 1,20 breed en 24 meter lang, plus een terras van 20m2 met waaltjes 18 keer 4 Aanleggen van parkeerplaatsen 30m2 met honingraatlaten en split Plaatsen van een damwand 30 cm hoog en circa 20 meter lang, lang de parkeerplaatsen
Onze klant uit Twisk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating en parkeerplaatsen leggen uit heel Nederland:

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Het slaan van een waterbron 15meter diep. Bestrating van oprit met 2 parkeerplaatsen ernaast ong 71 m2 terras van 6 bij 4 m2 . verder een pad van 15 meter achter de woning breed 1,5 m2 met ernaast een grindbed breed 30 cm op worteldoek.

Parkeerplaatsen opnieuw bestraten

Huidige oprit is de bestrating niet vlak en een deel van de tuin ombouwen tot parkeerplaats. Totaal ongeveer 40 vierkante meter.

Bestrating in plaats van grind

Bestraten met Waaltjes wat nu grind is. Gaat om oprit, parkeerplaatsen en zij- en achterkant garage. Totaal circa 195 m2

Bestrating voor terras en parkeerplekken

Het gaat om circa 160 m2 bestrating, onderverdeeld in klinkers voor de oprit en parkeerplaatsen en 60 x 60 tegels ter behoeve van een zonterras en een pad tussen de oprit en het terras.

Bestrating vernieuwen

Het betreft het opnieuw bestraten van het bedrijfsterrein. De oude tegels moeten worden verwijderd, het geheel worden opgehoogd en daarna de oude bestrating terug geplaatst. Dit gaat om looppaden en parkeerplaatsen. De oppervlakte ligt tussen de 4000 en 5000 m2 in.

Tuin opnieuw aanleggen voor gasten B&B

15 Kleine knotwilgen en 1 konifeer verwijderen. Oude bestrating verwijderen. Tuinaanleg volgens bijgaande tekening. Vuurplaats met u-vormige bank, vijver(1,5m diep), terras voor eettafel en twee zitjes bij gastenverblijf. Bestrating met klinkers. Haagbeuk bij parkeerplaatsen en langs de acherrand. 4 bolbomen bij terras. Hortensia‘s in de borders. Drainage en sproeisystem, tuinverlichting. Afmeting tuin 24 x 10m

Parkeerplaatsen en oprit bestraten

Het leggen van 130 m2 nieuwe antraciete bestrating, de oude bestrating moet ook weggehaald en (optioneel) afgevoerd worden. Het gaat om 4 parkeerplaatsen die middels randen van witte/grijze klinkers gemarkeerd moet worden. Hier en daar is de parkeerplaats oneffen en dat zal opgehoogd moet worden. Bij de voordeur zal een opstap gemaakt worden (overleg).

Bestrating op parkeerplaatsen aanleggen

Het betreft het aanleggen van 5 parkeerplaatsen, naast elkaar gelegen, dus ongeveer 12,5 x 5 meter. De schuine oprittegels liggen er al. De grond bestaat nu uit aangestampt puin en daar moet een klein laagje van worden afgeschraapt. We zijn op zoek naar de goedkoopste optie, waarbij het type ondergrond (tegels of iets anders) ons niet uitmaakt en we ook akkoord zijn met een restpartij.

Printbeton in de tuin storten

Ik wil een tuin van ongeveer 1000 m2 voorzien van printbeton met daarbij horende afwerking. Er moet een ontwerp komen voor achter het huis: terras, rondom het huis een pad en voor het huis een soort rotonde met parkeerplaatsen en dergelijke. Zoek iemand die dit samen met een ontwerp kan maken en daarna realiseren. Kunt u ook vermelden wat het kost wanneer ik bijvoorbeeld een bestrating zou willen of andere materialen?

Terras aanleggen, schutting plaatsen en struiken verwijderen

In de achtertuin van 35 m2 wil ik de oude bestrating laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal er nieuwe bestrating geplaatst moeten worden. Aan 1 zijde dient er een kunststof schutting geplaatst te worden. Dit zullen 2 of 3 schuttingsdelen moeten worden. Verder zijn er nog een aantal struikjes die wij willen laten verwijderen. Aan de achterzijde van de tuin grenst deze aan de slot, echter is de tuin via de parkeerplaatsen goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius