Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Spaarndam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Spaarndam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Spaarndam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Spaarndam of directe omgeving.

40 klanten uit Spaarndam bevelen een bij Casius in Spaarndam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Spaarndam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Spaarndam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Spaarndam:

Pad bestraten

Wil graag indicatie wat de kosten zijn voor 30 m2 bestraten. We praten over een gangetje naast ons huis. 15 meter lang en 2 meter breed. Oude bestrating is aanwezig.

Tuin ophogen en bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het ophogen van tuin, ongeveer 20 cm, en betegelen in wildverband met koppelstones, ongeveer 100 m2. Het gaat om de zij- en achtertuin en deze zijn beide goed te bereiken.

Tuin bestraten met keramische tegels

De achtertuin van onze nieuwbouwwoning willen wij mogelijk graag voorzien van keramische tegels met een afmeting van 60 x 60 x 4 cm. Het gaat om een oppervlak van 35 m2. Het bestraten vind plaats na realiseren van de tuinkamer. Graag ontvang ik van u een offerte voor de tegels en aanleg.

Stelconplaten laten plaatsen

Ik wil graag een stuk (80 m2) laten betegelen met stelconplaten (200x200). Er is al 20 cm uitgegraven, zand overheen gelegd, geëgaliseerd en aangetrild. Het is alleen het aanleveren en het leggen van de stelconplaten.

Tuin laten betegelen

Graag willen wij onze tuin laten betegelen. Het gaat om een tuin van 50 m2. Ik lever de tuin leeg op (kaal). We willen graag een grote tegel van zo'n 50 bij 70 cm, donkergrijs.

Tuin afgraven, opvullen en bestraten

Graag laat ik de tuin afgraven, opvullen en daarna geheel bestraten. Er hoeven geen planten of bomen geplant te worden. De tuin is ongeveer 5,5 x 10 meter en de schuur is 1.5 bij 3 meter groot. De tuin heeft een achterom.

Gehele tuin laten bestraten

Wij hebben een tuin van ongeveer 10 bij 6 meter, en deze zouden wij graag in het geheel betegeld willen hebben, met tegels van ongeveer 80 bij 80 cm. Wij willen zelf de tegels gaan kopen bij een groothandel. We graven de tuin zelf af, ook vullen we de tuin zelf op. Graag willen we graag de tuin laten egaliseren en bestraten. Onze vraag nu is, op welke prijs zal het bestraten ongeveer uitkomen?

zijkant huis/ oprit bestraten ca. 3.20 x ...

zijkant huis/ oprit bestraten ca. 3.20 x 19 mtr. , terras aan de voorzijde (liefst in dun laagje cement) ca. 6 x 2,5 mtr., achter in tuin betegelen (terassen) ca. 11 x 3,3 mtr. Grasafvoer / zandaanvoer voor verhoging zijkant huis en voorzijde terras.