Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het realiseren van een betonnen terras en pad:

Het realiseren van een betonnen terras en pad

Ik zoek een vakman voor het realiseren van een betonnen terras met pad in mijn achtertuin. Dit moet in totaal 42 m2 worden. De exacte dikte bespreek ik graag met de vakman. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin van een vrijstaande woning.
Onze klant uit Sint Maarten (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van een betonnen terras en pad uit heel Nederland:

Dakkapellen met dakpannen realiseren

Graag laat 2 dakkapellen van ongeveer 4 meter (beide 2 kamers) met betonnen dakpannen maken. Afwerking kunststof buitkant, kunststof kozijnen met hr++ glas. De dakkapellen komen aan de achterkant op de 1e en 2e verdieping. Ik denk dat er geen vergunning nodig is.

Compleet dakterras realiseren

Het desbetreffende pand ligt in een hof en is goed toegankelijk. Het is 5 meter hoog en heeft een betonnen dak (voormalig industriepand) met nieuwe dakbedekking. Totaal oppervlak van dak is 200 mtr, waarvan ca. 45 mtr terras gaat worden. Ik zoek een vakman die het gedeelte kan betegelen en de beschoeiing kan verzorgen.

Betonnen blad badkamer realiseren

Graag laat ik een betonnen blad voor in de badkamer leveren en plaatsen. Hier komen 2 opzet waskommen en graag laat ik de afvoeren ook realiseren. 2 gaten nodig voor sifons, 3 kanten netjes afgewerkt; een lange kant voor bevestiging tegen de tegel wand. Afmeting van het betonnen blad is 160 x 45 3 à 4 cm dik (wat is een mooie verhouding?). Inclusief beugels om tegen een tegelwand te bevestigen. Zoveel mogelijk uit het zicht maar wel sterk genoeg. Het is in een nieuwbouw huis. Graag zou ik met u de kleur en dergelijken van het betonnen blad bespreken. Levering/ophangen in maart 2020.

Uitbouw achterzijde drive in woning + verplaatsen keuken

Wij willen onze drive in woning aan de achterzijde uitbouwen. De bedoeling is uitbouw van 3 x 5 m met een glazen achterwand. Wij willen de woonkamer namelijk beneden realiseren. We weten niet of er een vergunning nodig is, de gemeente is heel onduidelijk, dus we komen er niet uit. Wij wonen aan de dijk met ringvaart en hebben dus geen huizen achter ons zitten. Graag laten wij dit door de vakman regelen. Aan de achterkant van de woning zit een betonnen balkon van 1.10 m breed. De uitbouw komt daaronder. We zitten tussen 2 huizen in. Graag advies over welke constructie het beste is. Er is een fundering nodig, de tuin is namelijk aan het verzakken. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen. We hebben een keuken op de 1e verdieping, deze willen wij verplaatsen naar de uitbouw, dus hiervoor moeten aansluitingen gemaakt worden en kan de vakman deze keuken ook verplaatsen? De keuken is op maat, maar welke afmeting deze heeft vinden wij lastig om zo te zeggen. Onder het hele huis zit een kruipruimte, dus dit moet qua leidingwerk te doen zijn.

Renovatie/verbouwing garage

Betonnen vloer met fundering realiseren, ongeveer 6 x 8 meter. Daarnaast het plafond gedeeltelijk verwijderen, muur tussen 2 garages verwijderen, lichtstraat vervangen(nieuwe aanwezig). Tevens in de woning slaapkamer kozijn vervangen.

Fundering voor uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw van 120 cm diep en 500 cm breed. De zijmuren van ons huis lopen door, vandaar de 120 cm (zie foto). Wat zijn de kosten als uw bedrijf de volledige fundering met afwerkvloer gaat verzorgen? Het gaat dus alleen om de fundering en de vloer. Het moet een betonnen fundering zijn, verankerd aan de vloer waar wij nu wonen. Wij hebben zandgrond. Er is geen vergunning nodig.

Aanbouw achterzijde huis

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren met als basis een gemetselde constructie. Er hoeft geen vergunning hiervoor te worden verleend. 5 mtr breed en 3 mtr diep. Met een bitumen dak, betonnen vloer en kunststof openslaande deuren. Gemetseld.

Fundering tuinhuis op een school realiseren

Wij willen een houten tuinhuis plaatsen in de tuin van onze school. Het tuinhuis krijgt een ronde vorm met een doorsnede van +/- 5,5 meter. Het huisje komt te staan op een opgespoten ondergrond (IJburg). Het huisje moet op een betegelde zandbodem komen of op een gestorte betonnen fundering. Met kleine machines is de plek goed bereikbaar. Welke optie is het beste en wat zijn de kosten ongeveer?

Betonnen terras realiseren

Ik wil graag een terras van gepolitoerd beton in de tuin van 5 x 3 meter. Liefst gestort maar platen kan ook. Graag van beide de prijs/mogelijkheden. Ik heb nu nog een terras van stenen, maar deze wil ik weghebben. De stenen haal ik zelf weg. Het nieuwe terras komt op dezelfde plaats te liggen als de oude.

Uitbouw zijkanthuis

Willen uitbouw realiseren van ruim 25 m2 t.w. 5,5 x 5,1 mtr. plat dak met schuifpui en glasdeur. Het is op een recreatiepark en daar mag niet op gebouwd worden, dus we vragen geen vergunning aan. De helft van de huizen in het park heeft dit al gedaan. We hebben nog geen idee van welke constructie we het willen hebben, dit willen we graag overleggen met de aannemer. Er is een fundering nodig. 4 november wordt hieraan begonnen. Dit wordt een betonnen fundering en er wordt uiteraard geheid. De fundering wordt zo gemaakt dat elke constructie erbovenop gebouwd kan worden. Afvoeren worden er ook gemaakt door degene die de fundering maakt. De oplevering graag ook in overleg met de vakman. Elektra en water lukt mij zelf, bouwwerk niet. Wellicht een casco-opbouw.