Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het realiseren van een betonnen terras en pad:

Het realiseren van een betonnen terras en pad

Ik zoek een vakman voor het realiseren van een betonnen terras met pad in mijn achtertuin. Dit moet in totaal 42 m2 worden. De exacte dikte bespreek ik graag met de vakman. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin van een vrijstaande woning.
Onze klant uit Sint Maarten (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van een betonnen terras en pad uit heel Nederland:

Realiseren van een groen dak

Het betreft het vervangen van een 25 jaar oud 'warm' betonnen dak met een bitumen dakbedekking. Het huidige dak heeft veel blazen, de dampremmende laag lijkt niet goed te werken. Daarom wil het gehele dak, incl isolatiemateriaal laten vervangen en opnieuw op bouwen tot een groen dak. De oppervlakte is 20 m2, er zitten 3 doorvoeren in, ventilatie en rookgasafvoer van de cv en een RWA. De dakrand is 10,5 m1.

Fundering plaatsen voor uitbouw en eventueel uitbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw maken van 5 x 2,6 meter. We bekijken de mogelijkheid voor alleen de fundering en de mogelijkheid met de aanbouw. Als het mogelijk is zouden wij voor beide een aparte offerte ontvangen. Aan de achterkant van het huis willen we de aanbouw. Er ligt nu een betonnen plaat, die mogelijk voldoende is voor een aanbouw van 1 verdieping. Wij bekijken ook de mogelijkheid om de aanbouw met twee verdiepingen te maken. Wij zijn in overleg of dit ook mag. Wanneer dit zou mogen moet de betonnen plaat van 2,6 en 50 cm diep verwijdert moeten worden en waarschijnlijk palen geslagen. Mochten we de bouw van de uitbouw ook willen laten uitvoeren dan willen we een constructie van gipsblokken als dat mogelijk is. hier ontvangen we graag advies over. Deze zou casco opgeleverd moeten worden en elektra en stucen is niet nodig.

Een casco dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die boven mijn eerste verdieping van mijn tussenwoning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 550 bij 600 cm groot worden en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op een betonnen dak gemaakt worden. De opbouw moet in dezelfde style als de andere dakopbouwen in de straat.

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een uitbouw van hout willen realiseren van 4 bij 5 meter. Met daarbij een lichtstraat. Dit zouden wij graag aan de zijkant van het huis willen laten realiseren. Daar zit onze keuken van 5 bij 2 meter. Daar willen wij een muur laten weghalen en de nieuwe aanbouw op laten aansluiten. Ik denk zelf dat er een betonnen fundering nodig is, maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen. De oplevering zou ik graag met de vakman overleggen. Ik heb nog geen vergunning, deze is waarschijnlijk wel nodig. Of ik dit zelf aanvraag wil ik graag ook met de vakman overleggen.

Een aanbouw realiseren achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw/serre kan realiseren achter onze vrijstaande woning. Het moet een 7-hoekige uitbouw worden met een modern uiterlijk. 6 van de 7 hoeken wil ik van glas hebben met kunststof kozijnen. De uitbouw moet 15 m2 worden met ongeveer 20 tot 30 cm aan dakoverstek. Daarnaast moet de uitbouw onderheid worden en wil ik dat de uitbouw rust op een betonnen fundering.

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen de keuken verbreden over de hele breedte van het huis 5 meter en 3.5 meter diep. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het helemaal afgewerkt word met stucwerk, elektra, een fundering en betonnen muren. Graag met optie om boven bouw te realiseren evt. in een later stadium

Extra stopcontact in de keuken maken

Ik zoek een elektricien die een extra stopcontact in mijn keuken kan realiseren. Het extra contact extra stopcontact moet komen op ongeveer de plek waar de piramide wekker staat ongeveer 10 cm van het blad . De afgedichte is de plek waar eerder een stopcontact zat en deze is reeds eerder naar rechts gegaan, maar kom nu toch een tekort. Het betreft nieuwbouw woning met een betonnen muur.

Het realiseren van een dakopbouw op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze hoekwoning. De opbouw moet ongeveer 8 bij 5 meter groot zijn en casco worden opgeleverd. Het betreft een toekomstig 2e verdieping die op het betonnen dak van de huidige woning moet komen. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er zijn al bouwtekeningen aanwezig. De opbouw moet een houten skelet hebben.

Een betonnen oprit realiseren voor bouwverkeer

Ik zoek een aannemer die een betonnen oprit kan realiseren voor groot werkverkeer. Er ligt nu een 100 meter bij 4 meter lange vloer met klinkertegels in. Helaas zakken deze uit en levert dit meerdere problemen op bij de hefttrucks die eroverheen moeten. Het idee is om de klinkers te vervangen met betonplaten of een beton vloer. Ik moet dus ook weten hoe dik het beton moet zijn als er een heftruck van 4,5 ton overheen gaat.

Een kabelgoot in een betonnen wand frezen

Ik zoek een elektricien voor het realiseren van een kabelgoot van ongeveer 3 meter. Dit moet in een betonnen wand gefreesd worden. Bij voorkeur ook het weer netjes afwerken van de wand.