Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Schagen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Schagen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Schagen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Schagen of directe omgeving.

192 klanten uit Schagen bevelen een bij Casius in Schagen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Schagen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 800 m2 aan klinkers leveren en leggen, bestrating erf vervangen, bestrating van de tuin leggen, dakterras tegels van 60x60x2 cm leggen., ophogen van de bestrating, bestrating vervanging, sierbestrating laten leggen, betontegels leggen op onze campingplaats, het vernieuwen van een oprit en het afgraven van oude beplanting, voortuin en Achtertuin herstraten, sierbestrating aanleggen, terras vervangen, sierbestrating vervangen, grindpad vervangen door pad met grindplaten, tuin ophogen en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Schagen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Schagen:

Gestabiliseerd zand leggen

Er ligt al een aangelegde tuin alleen tegels zakken weg en wil graag gestabiliseerd zand eronder gelegd hebben. Schatting 80 a 100 m2

Tuin voor en achter bestraten

De voor- en achtertuin zijn samen 68 m2. De oude tegels halen we weg en er zullen tegels van 60 x 60 cm met een cementvoeg geplaatst moeten worden. Rondom komen er borders waar wij zelf de beplanting in gaan zetten. Beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuin bestraten met grindtegels

Ik wil tuin en terras ophogen met hergebruik van grindtegels. 26m2

Bestraten rondom de woning

Rondom de woning wil ik graag bestrating laten aanleggen. De totale oppervlakte is 185 m2. De materialen zijn al aanwezig. De tegels zijn 60 bij 60 cm en het zand en de opsluitbanden liggen klaar. Er is ee foto beschikbaar.

Achtertuin bestraten

Graag zou ik 30 m2 achtertuin willen laten bestraten, dit echter met zo goedkoop mogelijke tegels. Wat gaat dit mij kosten? Levering van de tegels in overleg.

Garagepad opnieuw leggen

Ongeveer 30 vierkante meter opnieuw bestraten met een cirkel. Met bestaande bestrating, het is nu verzakt. Er zal wat zand onder moeten.

Voortuin betegelen

Het betegelen van voortuin

Tuin bestraten 40m2

Wij willen onze tuin opnieuw laten bestraten. Dit houdt in dat de oude stenen en gras eruit moeten, en daar willen we 40 m2 abbeystones (grote maat, terracota kleur) voor in de plaats met ongeveer 27 meter opsluitbanden. En dit alles moet verzorgd worden, afvoeren, nieuw zand erin, vlakken, aantrillen, bestraten en aantrillen.

Opnieuw bestraten 7 m2

Het opnieuw bestraten van de voortuin. Klinkers, zandlopermodel, ongeveer 7-8 m2. Hergebruiken. Hij moet iets opgehoogd worden. Hier en daar zit een kuil.

bestraten.

15 m2 bestraten, betreft alleen het leggen. Stenen aanwezig.

balistrade van het balkon vernieuwen en ...

balistrade van het balkon vernieuwen en schilderen