Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Santpoort Noord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Santpoort Noord heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Santpoort Noord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Santpoort Noord of directe omgeving.

135 klanten uit Santpoort Noord bevelen een bij Casius in Santpoort Noord aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Santpoort Noord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing, tuinbestrating aanleggen, oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2, aanpassen bestrating, bestraten en plantenbakken maken, sierbestrating leggen voor en achtertuin (100m2), terras aanleggen 3,5x12m, oprit realiseren met bestrating, betonplaten of asfalt 200m2, tuin circa 70m2 bestraten, houtlooktegels bestellen en leggen in de achtertuin, terras en tuin laten bestraten, voor en achtertuin betegelen, bestrating leggen incl afgraven toplaag en aanbrengen zandbed (100 m2), bestrating aanleggen van keramiek tegels (50m2), het betegelen van 280m² totaal met een kunstgras omheining en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Santpoort Noord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Santpoort Noord:

sierbestrating achtertuin

Terras met graniettegels 60x60x3 25 m2 Plaatsje met graniettegels 60x60x3 en 40x60x3 9 m2 Bestaande terras wildverband opnieuw bestraten met huidige tegels 21 m2

Terras bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een terras met vierkante tegels van 40 x 40 cm. Op dit moment is ca. 50% betegeld. Deze tegels gaan eruit. 48 m2

Terras leggen

Op dit moment ligt er een stenen terras overlopend in gras in een tweede terras met overkapping. Dit dient door de vakman verwijderd te worden en de ruimte op nieuw aangelegd. Het eerste terras zal van composiet worden, 4.5 bij 3 meter groot, dan een stuk kunstgras van 5 bij 3.5 meter en het achter terras van 3.5 bij 3.5 meter met stenen die nu in de tuin liggen. De tuin is goed bereikbaar en het oude materiaal dient te worden afgevoerd.

Oprit met split aanleggen

Oprit is nu 11,2 x 2,4 meter met grindtegels. Oprit verbreden tot 3 x 11,2 meter en basalt split in plaats van de grindtegels. De ondergrond huidige oprit is zand. Het stuk dat erbij komt staan nu struiken/bomen en een muur (11 meter lang x 1,4 meter hoog) die weg moeten.

Tegels in de serre leggen

De vloer van de serre wordt opgehoogd (zie bijgaande foto). Er hoeft niets uitgegraven te worden. Het ophoogzand ligt al in de serre. Eventueel extra zand dat nodig is na aantrillen ligt bij de serre. Het gaat om het leggen van keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm. Als iemand vooraf even ter plekke wil kijken bel dan even. Locatie is Santpoort Noord. Graag overleg over het legpatroon.

Oprit laten bestraten

Wij overwegen het laten bestraten van onze oprit. In principe hoeft er geen auto overheen te kunnen, alleen (motor)fietsen. Grind met in het midden een strook betegeling zou daarvoor al goed zijn denken we. Maar goede ideeën van jullie als specialist zijn uiteraard altijd welkom. De oprit is ongeveer 10 meter lang en 2 meter breed. Aan het eind, voor de garagedeur, ligt een dikke betonnen plaat. Die blijft liggen.

Pad maken met grote tegels

Ik heb een tuin waar ik een bestaand pad wil vervangen met nieuwe tegels. Liefst grote gele tegels. Pad 30 meter lang en +/- 1 meter breed en een terras 4 bij 4 meter. Levering tegels ook door de vakman.

ca. 325 m2 nieuwe bestrating en 95m2 bestaande bestrating aanpassen/integreren

Wegens uitbreiding van onze tuin zoeken wij een stratenmaker die voor ons ca 325m2 nieuwe bestrating kan aanleggen. Tevens ligt er ca 95 m2 bestrating welke moet worden geintegreerd. Het zouden (gebruikte) klinkers moeten worden. Ons plan is in concept klaar maar advies is zeer welkom. Stenen in overleg, kunnen ook geleverd worden.

Tuin bestraten

Tuin laten bestraten

tuin betegelen

tuin betegelen

Het betreft de sierbestrating en aanleg ...

Het betreft de sierbestrating en aanleg van looppaden in de tuin. Zowel voor als achtertuin moeten bestraat worden.