Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stukje tuin betegelen:

Stukje tuin betegelen

Het gaat om 4 m2 tuin die betegeld mag worden met tegels van 40 x 40 x 4,5 cm. Deze tegels zijn al aanwezig. Verder moet de tuin een klein beetje opgehoogd worden, ongeveer 2 m2, dit mag aangeleverd worden door de vakman. Tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stukje tuin betegelen uit heel Nederland:

Tuin afgraven en ophogen

Afgraven ca. 15 cm en ophogen van de tuin met ophoogzand. Het zal gaan om ca. 55-60m2 aan tuin. De voortuin is 5,2m x 3,50m. De achtertuin tot de berging is 5,6m x 6m. Het stukje naast de berging 2,5m x 2,6m. Er moet 20cm afgegraven worden en opgehoogd worden. De poort is 1m breed en het pad erachter is 1. 5m breed.

Verzakte tegels ophogen

Een stukje van mijn tuin is verzakt en moet opgehoogd worden denk 9 stuks 50 bij 50

Tuin laten renoveren

Ik wil onze tuin (13 x 6 meter) laten renoveren. Nieuwe schuttingen (16 meter + poort), nieuw terras (4 x 6 meter) en tegels in tuin (40 m2), stukje kunstgras (2 x 4 meter) en wat plantenbakken/palmboom. Op de foto ziet u de oude situatie. Liefst op korte termijn. Graag een complete offerte inclusief voorwerk, materialen en afvoeren.

Tuin met tegels egaliseren en opnieuw bestraten

Tuin egaliseren, zodat ik een goede ondergrond heb voor planten het water goed afgevoerd word, een stukje voor kunstgras en een stukje de tegels weer terug erin zetten.

Voortuin snoeien

Graag zouden wij de tuin willen laten snoeien. Hieronder kunt u een recente foto vinden met betrekking tot de voortuin (vanochtend gemaakt). Graag zouden wij van u willen horen of u morgen wellicht tijd heeft om dit kleine stukje bij te werken zodat deze weer fatsoenlijk oogt voor de nieuwe eigenaar welke woensdag komt kijken.

Tuin deels bestraten om zwembad op te zetten

Stukje achtertuin bestraten 3 bij 3 ongeveer voor plaatsen zwembad

Beplanting aanpassen in plantenvakken en -bakken

De beplanting in onze 2 grote (gefabriceerde)bakken en kleine stukje tuin kan wel de nodige aanpassing gebruiken. We willen er (winter) vaste planten, het liefst alles bedekt, want we hebben veel last van katten en het liefst groen, gemixt met bloemen. Niet al te veel kleur, maar wit en aardetinten vinden we wel mooi. De tuin ligt op het noorden en we hebben hoogzomer tot halverwege de tuin maar zon. Het achterste gedeelte ligt in de zon. In deze bak hadden we allemaal kruiden en dat houden we ook het liefste zo. De perenboom willen we houden, over het appelboompje valt te twisten.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een beton/ houten schutting laten plaatsen en een stukje van de carpoort ongeveer 1. 10 bij de tuin trekken. Zo snel mogelijk laten plaatsten. Liefst binnen twee weken

Kunstgras aanleggen in een deel van de tuin

Ik wil kunstgras laten aanelggen. Het gaat om een klein stukje kunstgras, om stukje van 2,40 bij 3,60 meter.

Bestrating in de tuin aan laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze tuin 10 x 6 meter kan bestraten met 60 x 60 cm tegels, een stukje gras kan aanleggen en een border aan de zijkant voor wat plantjes. Ook een kleine overkapping van de schuur zodat de barbecue droog blijft staan.

Partners

Partners van Casius