Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor boventerras opnieuw bestraten:

Boventerras opnieuw bestraten

Boventerras opnieuw bestraten (grindtegels leggen met de gladde kant naar boven). Tegels zijn al aanwezig, zand misschien ophogen. Beneden terras bestraten. Zand moet nog gestort worden, tegels zijn aanwezig. De totale terras oppervlakte is ongeveer 40 vierkante meter.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boventerras opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Tuin egaliseren en bestrating leggen

Ik heb een terras dat ik wil uitbreiden en opnieuw wil laten bestraten. Ik heb een terassentuin, het beneden terras heb ik met hout laten maken. Maar er is niets gedaan aan het boventerras. Graag zou ik hier advies in willen. Het boventerras is ongeveer 20 m2 (betegeld). Ook heb ik een hoogteverschil in de tuin. Is het mogelijk om een keer te komen kijken voor een vrijblijvend advies? is dit advies gratis? Zo niet, dan zou ik graag de kosten willen weten voor advies.

Tuin met bestrating aanleggen

Aanleg tuin, inclusief bestrating en beplanting. De afmeting van de tuin is 8,5 bij 8 meter met een verval van 1,5 meter. Het boventerras van 8,5 bij 3 meter en de heg aan beide kanten blijven bestaan. Er dient een trap naar het benedenterras vervangen te worden en eventueel de beschoeiing. Ook het beneden terras wil ik opnieuw laten bestraten. De tuin ligt aan het water en al het materiaal moet door de woning.

Bestraten tuin en plaatsen muurtje

Bestraten met tegels van 60 x 60 cm en het plaatsen van een muurtje. Totale oppervlakte 7.20 x 4.80 meter. Leveren en aanbrengen wit zand Boventerras tegelen (tegels 60x60) 4.00 m x 4.80 m. Benedenterras tegelen (tegels 60x60) 3.60 m x 3.20 m. Tuinmuurtje plaatsen (bouwstenen 60x15x15) 3.60 m x 1.00 m (lxh) Periode Juli 2012