Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Purmerend:

Terras en pad aanleggen

Terrasje en pad van 20 m2 in gebakken klinkers. Nieuwbouw, ruwe grond. Nog geen zand en klinkers aanwezig. Zand en klinkers dus graag geregeld door de vakman .

Grindtegels omdraaien

Ik wil graag een offerte om een 50 m2 grindtegels om te laten draaien met waarschijnlijk een klein laagje zand.

Betontegels leggen

Ik zou graag betontegels van 60x60 cm laten aanleggen rondom het huis. Het gaat om 125 m2. Er moet nog wat verwijderd worden, maar dit kan ik zelf ook doen. De ondergrond moet nog een beetje opgehoogd worden met zand.

Bestraten achtertuin 45 m2

Achtertuin 45 m2 bestraten betontegels en m3 zand aanwezig. Tuin zal on bestraat worden aangeboden

Tuin bestraten 44m2

Het laten leggen van sierbetrating in de achtertuin, er ligt gedeeltelijk zand in maar moet nog wel zand bij. Is ongeveer 44m2 Zouden graag grote tegels willen hebben van 60x60 in een donkere of donker grijze kleur.

Vlonders op balkon leggen

Ik wil graag kunststof vlonder op mijn balkon. Boven mijn bestaande tegels. De afmeting lang 6.65cm en breed1.35

Tuin ophogen, herbestraten en borderbakken aanleggen

De gehele tuin is betegeld met 80 bij 40 tegels en met een kleine rand met grind er omheen. De tuin moet opgehoogd worden met zand en opnieuw betegeld worden met de huidige tegels. Daarnaast willen verhoogde bakken met stapelblokken, 60 bij 15 bij 15. De ene bak moet naar eigen inschatting 60 cm hoog, de andere 30 cm hoog. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan wat handig uitkomt met de afmetingen van de stapelblokken. Deze blokken moeten wij nog aanschaffen, dit kunnen wij ook zelf doen. Dit betreft 45 m2. Graag zou ik willen weten wat het kost om de tuin op te hogen, de bestaande tegels opnieuw te leggen en de borderbakken te maken. Deze klus hoeft niet direct uitgevoerd te worden, dus dit kan in overleg!

Tuintegels leggen

Betreft een voortuin en eventueel achtertuin bestraten. Voortuin is ongeveer 3,5 x 4,5 en de achtertuin is 11 x 4,5 meter. Maar eerst willen we de voortuin doen. Er liggen nu vierkante bakstenen, die wil graag weghebben en 40x40 grijze tegels gelegd hebben. Egaliseren eventueel ophogen vooraf natuurlijk.

Tuin betegelen + bakken van stapelblokken

De gehele tuin is betegeld met 80x40 tegels en met een kleine rand met grind er omheen. Wij willen de tegels niet vervangen. Wel is het hier en daar verzakt, dus ik denk dat het nodig is om alle tegels opnieuw (recht) te leggen. Daarnaast willen wij graag verhoogde bakken maken met stapelblokken, antraciet 60x15x15. De ene bak is een afscheiding in de tuin en willen wij naar eigen inschatting 60cm hoog. De ander is gewoon voor de sier langs de zijkant en moet 30cm hoog. De afmetingen van de bakken zijn is een concept. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan wat handig uitkomt met de afmetingen van de stapelblokken. Graag zou ik willen weten wat het kost om deze bakken door jullie te laten aanleggen, inclusief het opnieuw leggen van de huidige tegels. Prijs is wel belangrijk voor ons. We willen het zelf doen, maar snappen dat het veel mooier wordt als we het door jullie laten doen. We snappen dat dat kosten met zich mee brengt, maar als het te duur wordt, zullen we het zelf doen. Graag een indicatie van de totaalprijs. Ik wacht op uw antwoord. Alvast bedankt!

Strakke bestrating maken in voortuin

Grote goedkope tegels in voortuin van ongeveer 16m2 Liggen nog tegels en onkruid een stukje wat niet betegeld is. Graag huidige situatie verwijderen en afvoeren.

Eenvoudige bestrating leggen

Voor de Dierenbescherming hebben we een oud dierenasiel nieuw leven ingeblazen. Een deel van het terrein zijn speelvelden voor de honden. Hier zijn ook nieuwe hekken omheen geplaatst. Helaas is het straatwerk nu een grote puinhoop en moet weer netjes gemaakt worden. Hierbij wat info. Zouden jullie een scherp tarief kunnen bieden? 1. Het pad tussen de hondenvelden moet weer veilig te betreden worden. We dachten er zelf aan om in het midden tegels te doen en de buitenranden gras te laten, maar wel alles egaal. Ik denk dat dit 40 meter is met dan een pad van 2 meter breed? 2. Er zijn nu 4 ruimtes gemaakt met hekwerk eromheen. In de ruimtes zit een sluis van 4m2, deze moet geheel betegeld worden 3. Daarnaast moet er vanaf het middenpad een pad lopen naar de sluis, zal denk ik 6m2 per pad zijn en een pad voor de grasmaaier bij de bredere ingang van het vierkant, ook 6m2 per vierkant 4. Er loopt een trap vanuit de binnen kennels naar de velden, deze zou ook wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Bij voorkeur de bestaande stenen gebruiken. Een hulp om stenen te kruien is aanwezig.

Voortuin laten bestraten

Het laten bestraten van de voortuin 22 m2 met grijze tegels van 60 bij 60 en eventueel een sierhekje plaatsen

Tuin bestraten

Ik heb een tuin van ongeveer 40m2 (8x5) Ik wil zo min mogelijk onderhoud, grote tegels. Klein strookje voor groen beplanting.

Zijtuin leeghalen en bestraten met gebruikte tegels

Ik heb een zijtuin van ongeveer 25 m2. Ik zoek naar een niet te dure oplossing om dit te bestraten, en er mogen wat mij betreft gebruikte tegels of klinkers in. De tuin zal eerst leeggehaald en nog wel een klein beetje uitgegraven moeten worden. Afvoeren van oud materiaal in overleg.

Ophogen van een steeg en een afwaterput maken

Ik ben opzoek naar iemand die de steeg zou kunnen ophogen. De lengte is 20 m x en de breedte 0,90 cm. De tegels zijn aanwezig en het gaat om een vissengraat patroon. De tegels verwijder ik zelf, er zou alleen opgehoogd moeten worden en opnieuw betegeld. Verder moet et een af waterput aangebracht worden. De steeg loopt uit op een steeg van de gemeente. daar zit wel een waterput. Ik ontvang binnenkort meer informatie van de gemeente over de riolering. Ik zit in een blok van zeven, vierde van de hoek af., dit is het einde.

Achtertuin bestraten

Onze achtertuin willen wij laten bestraten. Afmeting is ongeveer 23 m2. De tuin is afgegraven, het zand moet nog wel getrilt worden.

Betontegels leggen met opsluitbanden

Het is een tuin van 10 x 5,7 meter. De schuur gaat er nog vanaf. Ik wil graag betontegels 60 x 60 antraciet inclusief leggen en opsluitbanden. Nieuwbouwoning wordt 03 sep 19 opgeleverd.

Voortuin betegelen

Ik heb belangstelling om mijn voortuin te betegelen. De grootte van de tuin is 5 x 3 meter. Ik ben erg benieuwd naar de kosten.

De voortuin bestraten en een kleine betonnen schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin opnieuw kan bestraten. De huidige bestrating dient verwijderd worden en vervolgens zie ik graag betonnen tegels terug in de voortuin. Het betreft een tuin van 15 m2. Daarnaast moet de tuin deels worden afgegraven, ophogen met zand en geëgaliseerd worden met zand. Ook wil ik een betonnen schutting (laag) rondom mijn voortuin hebben met een doorgang naar de tuin.

Siertegels leggen

Ik wil mijn achtertuin (50 m2) laten betegelen. Zand ligt erin, tegels worden achter gebracht en 19 opsluitbanden.

Voortuin laten bestraten

Voortuin 11 m2 volledig bestraten Betontegels 60x60, kleur richting bruin (niet te donker) Moet wat opgehoogd worden ivm mooie aansluiting op voordeur dorpel Heeft nieuwe opsluitbanden nodig

Betegelen van balkon

Ik zoek een tegelzetter die mijn balkon kan betegelen van ongeveer 12m2. De ondergrond is van beton.

Bestrating aanleggen

Hoekhuis goed bereikbaar. Voortuin en zijstrook ligt al zand, moet iets bij om uit te vlakken ongeveer 40 m2 rondom liggen al stoepbanden. Zijstrook, 90 cm x 8 meter, niet op maat maken want er wordt nog grond bijgekocht. 2e hands tegels, 20 x 30 x 4 cm, liggen gestapeld in de tuin

Sierbestrating voortuin leggen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan ophogen en bestraten met natuurstenen. Het gaat om 20 m2. De tuin dient ongeveer 15 tot 20 cm te worden opgehoogd met zand. Vervolgens moet de tuin geëgaliseerd en betegeld worden. Momenteel liggen er al tegels in de tuin, wie deze tegels verwijderd is bespreekbaar.

Achtertuin bestraten

Ik heb een tuin van 100 m² met voldoende zand en pas gekochte wildverband tegels die ingelegd moeten worden.