Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, aanleg parkeerplaats 350m², grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, garage veranderen in een dakterras, oprit aanleggen, terras en tuinpad leggen, tuin betegelen, keramische terrastegel incl leggen, een achtertuin renoveren en voorzien van sierbestrating, aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger, terras realiseren aan water, aanleggen oprit, dubbele oprit van 98 m2 opnieuw bestraten, bestraten oprit, verhoogd terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel:

Kiezeltegels leggen

In de tuin ligt ongeveer 40 m2 met kiezeltegels van 40 bij 40 bij 4 cm. Deze moeten worden verwijderd, de oppervlakte met 10 cm opgehoogd en de tegels terug gelegd.

Oprit opnieuw bestraten

Mijn oprit van 12m (l) x 3m (b) is momenteel bestraat met tegels van 0,60x0,60 cm. De tegels zijn echter op diverse plekken gaan verzakken en oprit ziet er nu schots & scheef uit. Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen om de oprit opnieuw te bestraten met de huidige tegels.

Oprit bestrating

Onze oprit heeft plek voor 1 auto, hier willen wij graag 2 plekken van maken. Ook zouden we de gehele oprit/parkeerplekken voorzien van nieuwe bestrating (grotere tegel). In bijlage 1 een een foto met de afmetingen, bijlage 2 een indruk van bestrating welke ons aanstaat. Eventueel zou met de donkere tegel de plek ter behoeve van de auto aan te duiden zijn in combinatie met de rode waaltjes (zie bijlage 3).

Oprit opnieuw bestraten en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die onze oprit kan ophogen, egaliseren en kan bestraten. Onze oprit is 35 m2 waarin 1 border van ongeveer 4 m2. De huidige stenen dienen hergebruikt te worden. Het werk moet aan de voorzijde van onze woning plaatsvinden.

Douglashouten terras aanleggen

Aansluitend aan het ondereinde van het terras wil ik een houten vlonder terras plaatsen. Maatvoering: 340 x 195 cm. Hoogte vanaf de grond 18 cm. Paal fundering nodig. Uitvoering Douglas planken glad en in breedte gelegd. Tevens aansluitend een schutting aan linker korte zijde. Hoogte 200 x 195 cm. Uitvoering Douglas planken glad verticaal geplaatst.

Tegelen en funderen oprit

Offerte nodig voor het tegelen en funderen van de oprit voor 2 auto's voor 2 identieke opritten (ook de buren). Afbeelding bijgevoegd. Oprit is ongeveer 12 meter lang en goed bereikbaar.

Betonklinkers laten aanleggen

Het leggen van 300 m2 beton klinkers. De stenen zijn al aanwezig en het zandbed is klaar gemaakt. Het gaat dus alleen om het leggen van de bestrating.

Klein terras aan laten leggen

In de tuin wil ik een klein terras betegeld hebben (2x2 m). Ik was er aan begonnen maar ben door m'n rug gegaan. Zie foto. Afmetingen. 190 x 215 cm. Grond dient circa 20 cm afgegraven te worden. Dan laag van 20 cm zand erop. Dan opsluitbanden aan zijkanten plaatsen en tegels leggen. Deze zijn waarschijnlijk 30 x 60 cm of 40 x 40 cm, dus groot maar nog wel handzaam formaat. Uiteraard waterpas en aflopend. Tegels en opsluitbanden moeten nog besteld worden worden. Mogelijk kunt u ze leveren? Ik wil zwarte tegels. 9 zandzakken ad 25 kg aanwezig, mogelijk moeten er nog een aantal zakken bijgehaald worden.

Achtertuin bestraten met 60x60 tegels

Ik wil de achtertuin laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. De tuin is ongeveer 47.50 m2. De huidige bestrating willen wij er zelf uit verwijderen. Verder is aan beide zijkanten in de lengte van de tuin een strookje groen (buxus en hortensia) dit willen wij behouden. Dit is ongeveer 34 cm breed.

Straatwerk opnieuw leggen

Ik wil graag een straat van 15 vierkante meter opnieuw bestraten. Het zand lig er al, is redelijk uitgevlakt en is hard door de regen. De tegels liggen er al. Richtprijs is ongeveer €150.00. De tegels zijn 50 bij 50 cm. Dezelfde tegels die we al hadden moeten hergebruikt worden.

Achtertuin laten bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. Het gaat om een tuin van ongeveer 5 bij 6 meter.

Verzakkend terras levelen en herbestraten

Mijn terras van circa 50 vierkante meter zakt hier en daar weg. Dit wil ik graag strak getrokken hebben. De huidige stenen kunnen hergebruikt worden. Je moet door de woning heen om er te komen, dus de ruimte is niet heel makkelijk toegankelijk.

Entree bestraten met keramische tegels

Bij de voordeur hebben wij een betonnen plaat liggen van 3,20 x 0,90 cm. Daaromheen ligt grind. Wij willen deze plaat bestraten met grote tegels van Gamma. We hebben vandaag keramische tegels gezien van 60 bij 60, van 1 cm dik.

Tuinen bestraten

Voortuin bestraten, 6x4 m2. Ook afvoer oude tegels en planten en ophogen. Achtertuin(9,5x6 m) leeghalen, afvoeren en ophogen en een gedeelte (6x2,5m) bestraten.

Tuin nieuwbouwwoning bestraten

Bestrating tuin van nieuwbouwwoning. Ongeveer 30 - 35 m2. Stenen zijn betonklinkers van 21 bij 10 cm. Graag inclusief aantrillen tuin. De stenen leveren we zelf aan.

Tuin tegels ligging. Ik zoek een tegel ...

Tuin tegels ligging. Ik zoek een tegel zetter voor een opvalakkte van approx. 30m2.