Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ouderkerk aan de Amstel:

Heien en beton storten in de tuin

Ik heb in mijn voortuin een terras van 40 m2. Dit terras zakt echter steeds weg. Hierom wil ik hem graag laten onderheien en vol storten met beton. Op het terras wil ik straks 8 houten palen plaatsen waar ik een zonnescherm tussen kan aanbrengen. Dwz in de constructie moet straks een mogelijkheid voor zijn om deze palen te plaatsen / te bevestigen.

Ophogen van voor en achtertuin en opnieuw bestraten

ophogen van verzakte sierbestrating in voor en achtertuin. voor plm 12 m2 met klinkers, achter plm 35m2 tegels van 60*60. De voortuin is open, de achtertuin moet via de woning zelf worden bereikt. Aan de voorzijde zal het ongeveer een kuub zijn, de achterkant iets minder. Dus, oude bestrating er uit, ophogen, egaliseren, opnieuw leggen van de bestrating.

Tegels aanschaffen en plaatsen

Het gaat om keramische tegels van 50-100cm, 2 cm dik op een onderheid beton vloer buiten waar in totaal 12 cm op moet inclusief tegel- in mortel cement denken wij. 3 terrassen met enkel staptegels in totaal cs 75m2 Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Kiezeltegels leggen

In de tuin ligt ongeveer 40 m2 met kiezeltegels van 40 bij 40 bij 4 cm. Deze moeten worden verwijderd, de oppervlakte met 10 cm opgehoogd en de tegels terug gelegd.

Oprit opnieuw bestraten

Mijn oprit van 12m (l) x 3m (b) is momenteel bestraat met tegels van 0,60x0,60 cm. De tegels zijn echter op diverse plekken gaan verzakken en oprit ziet er nu schots & scheef uit. Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen om de oprit opnieuw te bestraten met de huidige tegels.

Oprit bestrating

Onze oprit heeft plek voor 1 auto, hier willen wij graag 2 plekken van maken. Ook zouden we de gehele oprit/parkeerplekken voorzien van nieuwe bestrating (grotere tegel). In bijlage 1 een een foto met de afmetingen, bijlage 2 een indruk van bestrating welke ons aanstaat. Eventueel zou met de donkere tegel de plek ter behoeve van de auto aan te duiden zijn in combinatie met de rode waaltjes (zie bijlage 3).

Oprit opnieuw bestraten en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die onze oprit kan ophogen, egaliseren en kan bestraten. Onze oprit is 35 m2 waarin 1 border van ongeveer 4 m2. De huidige stenen dienen hergebruikt te worden. Het werk moet aan de voorzijde van onze woning plaatsvinden.

Douglashouten terras aanleggen

Aansluitend aan het ondereinde van het terras wil ik een houten vlonder terras plaatsen. Maatvoering: 340 x 195 cm. Hoogte vanaf de grond 18 cm. Paal fundering nodig. Uitvoering Douglas planken glad en in breedte gelegd. Tevens aansluitend een schutting aan linker korte zijde. Hoogte 200 x 195 cm. Uitvoering Douglas planken glad verticaal geplaatst.

Tegelen en funderen oprit

Offerte nodig voor het tegelen en funderen van de oprit voor 2 auto's voor 2 identieke opritten (ook de buren). Afbeelding bijgevoegd. Oprit is ongeveer 12 meter lang en goed bereikbaar.

Betonklinkers laten aanleggen

Het leggen van 300 m2 beton klinkers. De stenen zijn al aanwezig en het zandbed is klaar gemaakt. Het gaat dus alleen om het leggen van de bestrating.

Klein terras aan laten leggen

In de tuin wil ik een klein terras betegeld hebben (2x2 m). Ik was er aan begonnen maar ben door m'n rug gegaan. Zie foto. Afmetingen. 190 x 215 cm. Grond dient circa 20 cm afgegraven te worden. Dan laag van 20 cm zand erop. Dan opsluitbanden aan zijkanten plaatsen en tegels leggen. Deze zijn waarschijnlijk 30 x 60 cm of 40 x 40 cm, dus groot maar nog wel handzaam formaat. Uiteraard waterpas en aflopend. Tegels en opsluitbanden moeten nog besteld worden worden. Mogelijk kunt u ze leveren? Ik wil zwarte tegels. 9 zandzakken ad 25 kg aanwezig, mogelijk moeten er nog een aantal zakken bijgehaald worden.

Achtertuin bestraten met 60x60 tegels

Ik wil de achtertuin laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. De tuin is ongeveer 47.50 m2. De huidige bestrating willen wij er zelf uit verwijderen. Verder is aan beide zijkanten in de lengte van de tuin een strookje groen (buxus en hortensia) dit willen wij behouden. Dit is ongeveer 34 cm breed.

Straatwerk opnieuw leggen

Ik wil graag een straat van 15 vierkante meter opnieuw bestraten. Het zand lig er al, is redelijk uitgevlakt en is hard door de regen. De tegels liggen er al. Richtprijs is ongeveer €150.00. De tegels zijn 50 bij 50 cm. Dezelfde tegels die we al hadden moeten hergebruikt worden.

Achtertuin laten bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. Het gaat om een tuin van ongeveer 5 bij 6 meter.

Verzakkend terras levelen en herbestraten

Mijn terras van circa 50 vierkante meter zakt hier en daar weg. Dit wil ik graag strak getrokken hebben. De huidige stenen kunnen hergebruikt worden. Je moet door de woning heen om er te komen, dus de ruimte is niet heel makkelijk toegankelijk.

Entree bestraten met keramische tegels

Bij de voordeur hebben wij een betonnen plaat liggen van 3,20 x 0,90 cm. Daaromheen ligt grind. Wij willen deze plaat bestraten met grote tegels van Gamma. We hebben vandaag keramische tegels gezien van 60 bij 60, van 1 cm dik.

Tuinen bestraten

Voortuin bestraten, 6x4 m2. Ook afvoer oude tegels en planten en ophogen. Achtertuin(9,5x6 m) leeghalen, afvoeren en ophogen en een gedeelte (6x2,5m) bestraten.

Tuin nieuwbouwwoning bestraten

Bestrating tuin van nieuwbouwwoning. Ongeveer 30 - 35 m2. Stenen zijn betonklinkers van 21 bij 10 cm. Graag inclusief aantrillen tuin. De stenen leveren we zelf aan.

Tuin tegels ligging. Ik zoek een tegel ...

Tuin tegels ligging. Ik zoek een tegel zetter voor een opvalakkte van approx. 30m2.