Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin betegelen:

Tuin betegelen

Het laten leggen van tegels in voor en achter tuin en steeg. Foto van voortuin en steeg bijgevoegd. Achtertuin ca 30 m2
Onze klant uit Oostzaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen uit heel Nederland:

Een voortuin voorzien van bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. De tuin is bijna geheel leeg geruimd op het pad naar de voordeur na en nog wat zand dat eruit moet. Het gaat om gedeeltelijk betegelen, ruimte laten voor beplanting en gedeeltelijk grind (17 vd 20 m2). Naast het betegelen dient er overtollig zand afgevoerd te worden.

schutting plaatsen en tuin aanleggen

Wij willen graag een voor (oprit) waar de auto staat en achtertuin opnieuw laten betegelen met grote tegels die onderhoudsvrij moet zijn Het gaat om ongeveer in totaal voor tuin en achtertuin 100 m2 (oude tegels afvoeren) en een oude schutting afvoeren en nieuwe schutting plaatsen. 60x60 tegels zelf regelen. 1 meter en een van 2.80 meter

Tuin opnieuw betegelen met nieuwe tegels

Het gaat om het laten leggen van tegels. Er liggen momenteel beton tegels die moeten vervangen worden en verlengt worden door keramische tegels. Een deel zou eventueel mijn buurman willen hebben en mogelijk dat een deel afgevoerd moet worden, maar dat weet ik nog niet zeker. We hebben een achterom. Zand wil ik graag laten regelen, de tegels doe ik zelf. Het gaat om ongeveer 40 m2

Tuin aanleggen

Wij hebben een tuin van 20m2, die wij graag willen betegelen met grijze grote betonnen tegels. Het is een nieuwbouw huis. Wat zijn hiervoor de kosten? Inclusief tegels en laten leggen. We willen het niet te duur maken. En een kleine rand openlaten voor planten.

onderhoudsvrije tuin aanleggen

We willen een bestaande tuin opnieuw laten betegelen waarbij ook een voormalig flora gedeelte bijkomt en een tweede gedeelte sterk wordt gereduceerd. tuin 32 m². Nieuwe tegels, huidige situatie uithalen en stuk van de tuin is verhoogd, er is een pad in het midden. planten en stenen grootste gedeelte mag eruit. Het zou fijn zijn als een vakman even langs kan komen om de situatie te bekijken en eventueel een schets kan maken voor een nieuwe kindvriendelijke tuin

Tuin betegelen

Ik wil graag het overgrote deel van mijn tuin laten betegelen met simpele tegels voor het gebruiksgemak. Er lag eerst aarde met gras in de tuin maar dat is al afgegraven tot ongeveer 12 cm diep. De tuin is ongeveer 75 vierkante meter. De ondergrond is aarde dus als het mogelijk is graag een worteldoek erbij

Tuintegelwerk klein

Ik wil 4 m2 tuin laten betegelen. Ook wil ik nieuwe opsluitbanden, en een plantenbak aan 1 zijde. Graag ontvang ik een offerte.

Voortuin opnieuw betegelen en Coniferenhaag verwijderen

Ik wil graag de gehele voortuin opknappen en in zijn geheel betegelen. Tuin is ongeveer 50 vierkante meter. we hebben nu veel onkruid en ongeveer 4-5 meter coniferen die eruit moeten en afgevoerd. We hebben ook een kleine magnolia van ongeveer 1-1,5 meter hoog. De oude tegels wil ik aan de zijkant hergebruiken, maar voor de voortuin moeten nieuwe tegels komen van 40 x 40 cm of 40 x 60 cm. Dit wordt een oprit. Zand moet afgegraven worden en nieuwe moet opgehoogd worden.

Achtertuin opnieuw betelen en ophogen en egaliseren

Ongeveer 55 vierkante meter opnieuw betegelen in de achtertuin. De oude tegels liggen er nog, deze haal ik zelf weg. Er moet veel zand worden gestort om het te egaliseren en op te hogen, de ene kant van de tuin is namelijk hoog, de andere laag. Een klein stukje van 2 m bij 7 m ligt aarde, dit moet weg. Hoeveel zand er moet komen. Hoeveel cm hoger het moet worden weet ik niet, in ieder geval heel wat. Tegels moeten 60 x 60 cm worden, deze kan ik zelf regelen. Het zand kan ik ook regelen. Er is een brede zijpoort.

Terras betegelen

Wij willen graag het terras in onze tuin laten betegelen met keramische of beton- tegels. Dit betreft 42 m2. Daarnaast willen we een stuk onder een overkapping laten betegelen van 20 m2 en een klein stuk voor de tuindeur van 8 m2. De huidige tegels verwijderen wij zelf. Het moet daarna geëgaliseerd worden. Vakman mag materiaal aanbieden.

Partners

Partners van Casius