Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Oostzaan of directe omgeving.

108 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oostzaan:

Sierbestrating leggen

Achtertuin van 45 m2 straten met tegels van 80x40. Oude tegels al verwijderd. Iets ophogen met zand. Voortuin van 30 m2 met split grond en 8 siertegels als looppad.

Tegels leggen tuin + opvullen verzakkingen

Graag laat ik tegels van 60 x 60 cm leggen in mijn tuin van ongeveer 40 m2. Er zijn hier en daar wat verzakkingen, dus dit moet recht gemaakt worden met zand, dit zal denk om een paar cm gaan, maar ik weet niet precies hoeveel. De huidige tegels halen wij zelf weg. Er is een achterom. Graag een prijs inclusief materiaal en exclusief materiaal.

Tuin betegelen

Het laten leggen van tegels in voor en achter tuin en steeg. Foto van voortuin en steeg bijgevoegd. Achtertuin ca 30 m2

Aanleggen sierbestrating

Aanleggen sierbestrating Waaltjes voor en achtertuin ongeveer 120 m2. Ophogen en oude planten en bestrating verwijderen. De grote boom op foto is van de buren deze blijft staan.

Een verhoogd dakterras aanleggen

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het aanleggen van een dakterras. Deze moet conform vergunning zwevend worden aangelegd. Het bestaande terras moet worden afgebroken. De woning ligt op de eerste verdieping van een pand. Om een indruk te geven hebben wij een kopie van de tekeningen voor het terras (zoals geaccordeerd door de gemeente Amsterdam). Wij hebben ook foto's van zijaanzicht en 2 van de bestaande situatie die wij apart kunnen sturen (dit formulier heeft max 1 foto). Het terras moet ongeveer 10 m2 groot worden en van hout zijn.

Koppelstones ophogen en leggen

In mijn achtertuin van ongeveer 45 m2 liggen koppelstones maar ons terras verzakt een beetje. Waarschijnlijk is er een ophoging van circa 7 centimeter nodig. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor. Ik ontvang graag twee offertes, een indien de vakman zand regelt, de stenen er uit haalt, ophoogt en weer de stenen terug plaatst. En een offerte enkel voor het leggen van de stenen.

Tuin herstraten en ophogen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten betegelen van de tuin, deze is ongeveer 60 m2. De oude bestrating zal nog afgevoerd moeten worden. Er zal nieuw zand gestort moeten worden om de tuin op te hogen, vervolgens nieuwe tegels en opsluitbanden plaatsen en een nieuwe poortdeur met beslag plaatsen. Ook willen wij graag een kleine afscheiding achterin de tuin voor de vuilnisbakken. Het materiaal mag door de vakman geleverd worden.

Tuin bestraten met 100 bij 100 tegels

Eerst moet de grond klaargemaakt worden, zoals uitgraven van grondvakken, afvoer van oude tegels. Daarna ophogen van grond middels ophoogzand. Daarna moet de tuin opnieuw bestraat worden met 1 bij 1 tegels. Gaat om 173 m²

300 tegels leggen

Leggen van een terras rondom het huis. Circa 300 tegels. Ondergrond is gereed. Materiaal aanwezig.

Bestrating voorkant van het huis (tevens ...

Bestrating voorkant van het huis (tevens parkeerplaats) + terras in tuin aanleggen