Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor advies over composiet en plaatsen composiet of tegelvloer :

Advies over composiet en plaatsen composiet of tegelvloer

Onder mijn veranda wil ik een composiet of tegelvloer plaatsen. Twijfel nog over het materiaal. Oppervlakte is 24 meter (6x4 afgerond). Bij voorkeur composiet maar schijnt met recencies tegen te vallen en behoorlijk prijzig te kunnen zijn. Ik sta open voor deskundig advies over eventuele alternatieven, en ontvang graag een prijsindicatie van manuren om dit te plaatsen.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies over composiet en plaatsen composiet of tegelvloer uit heel Nederland:

Hout of composiet terras leggen

Voor een nieuwbouwhuis willen we graag een terras van hout of composiet. Dit terras zal 5,50 meter breed en 3 of 3,50 meter diep zijn. Voor composiet willen we ook graag advies hebben of we voor hol of massief moeten gaan. En we zijn benieuwd naar de verschillen tussen hout en composiet in onderhoud, duurzaamheid en prijs. Het terras zal tegen de woning in de achtertuin geplaatst moeten worden en deze is goed te bereiken.

Composiet vlonder aanleggen

Ik heb een balkon van ongeveer 6.86 x 1.15 meter breed waarop ik vlonders of terrasdelen neer wil leggen. De ondergrond momenteel is zink, dus is niet goed beloopbaar. In verband met afvoer regenwater moet er op het zink eerst een draagconstructie gebouwd worden, waarna de terrasdelen neergelegd kunnen worden. Ik heb nog geen materiaal in huis en zou ook graag advies willen over de mogelijkheden (kunststof/hout).

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Composiet vlonder leggen

Ik wil graag een composiet vlonder aanleggen op mijn L-vormige dakterras. Het dakterras is 11,3 vierkante meter op de 4e verdieping (zonder lift). Het moet gelegd worden op een bitumen onderdak, dus met rubberen onderzetters. Graag zou ik ook advies willen wat ik allemaal moet kopen (vlonderplanken, regels, schroeven et cetera).

Vloer en inrichting voor dakterras

Op de bovenste verdieping van ons dubbel jaren '30-bovenhuis bevindt zich een ruim terras van circa 25 m2. We hebben hier zelf al een nieuw hekwerk laten plaatsen, maar zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met een nieuwe vloer (hout, composiet of iets anders). Ook willen we advies over de inrichting.

Plaatsen van een houten schutting

We willen graag een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om ongeveer drie keer tien meter. Ook willen we graag advies over welke houtsoort we het beste kunnen kiezen. Graag een complete offerte. Graag ook een composiet versie leveren en wat hiervan de voor- en nadelen zijn. De oude schutting graag afvoeren, wat zijn de (extra) kosten hiervoor? Ik woon in een hoekhuis, de tuin is goed bereikbaar.

Schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen of een 6 meter lange composiet schutting inclusief palen en dergelijke en plaatsen of 6 meter lange beton schutting, inclusief alle materialen en plaatsen. Graag advies hierover. Tuin is bereikbaar via de garage en berging.

Schutting laten plaatsen

De oude schutting gaan wij zelf verwijderen. Hierna zal er een nieuwe schutting geplaatst moeten worden van ongeveer 17 meter lang en 1.80 meter hoog. Wij hebben nog geen keuze gemaakt of het een houten, kunststof of composiet schutting moet worden. Hiervoor ontvangen wij graag advies en prijzen.

Composiet vlonders leggen in tuin

Ik wil graag een offerte aanvragen om vlonderplanken te laten leggen in onze tuin. Het gaat om: - circa 11 m2 (3 x 3,45 meter) - vlonderplanken (niet hout, onderhoudsarm, goede kwaliteit zodat niet snel beschadigd, duurzaam) - semi massief De huidige ondergrond is zand. De tuin is makkelijk toegankelijk. Kunnen jullie mij een (prijs)voorstel inclusief de materialen sturen? Als jullie vragen en/of een advies hebben dan verneem ik dat graag. Alvast dank.

Schuttingen van composiet plaatsen

Schuttingen plaatsen van composiet, deze hebben we al gekocht. Betreft 4 panelen en palen, 1 scherm van 180x180 en 3 schermen van 180x200 cm. Palen willen we in beton hebben. Graag advies betreffend de montage in de muur, zijn er slagpluggen of beugels nodig. De oude schutting verwijderden we zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.