Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, tuin terras leggen en deels inrichten, terras + oprit nieuwbouw aanleggen, oprit/voortuin bestraten, voor- en achtertuintje bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nieuw Vennep:

Advies over composiet en plaatsen composiet of tegelvloer

Onder mijn veranda wil ik een composiet of tegelvloer plaatsen. Twijfel nog over het materiaal. Oppervlakte is 24 meter (6x4 afgerond). Bij voorkeur composiet maar schijnt met recencies tegen te vallen en behoorlijk prijzig te kunnen zijn. Ik sta open voor deskundig advies over eventuele alternatieven, en ontvang graag een prijsindicatie van manuren om dit te plaatsen.

Sierbestrating aanleggen

Wij hebben een tuin van circa 60 m2. Deze is nu voor 90% bestraat met relatief kleine stenen. We willen de bestrating vervangen door tegels van 60 * 60 cm. Het ontwerp is bijgevoegd. In de tuin staat ook onze auto, bij de cijfers 1,2 en 3. De vierkante vakjes op de tekening zijn de 60*60 tegels, de blauw grijze stippen zijn split. De rood groene vakken zijn plekken waar aarde moet komen voor planten. De zwarte strepen om het grint heen zijn waaltjes. Er moet niet opgehoogd worden maar wel moet er worden geëgaliseerd.

Tuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag keramische tegels in stabilisatie zand leggen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Het oude straatwerk is al verwijderd maar er ligt nog oud straatzand in. De tuin is via een poort te bereiken.

Oprit opnieuw bestraten

Graag laat ik de oprit opnieuw bestraten met de bestaande stenen. Er zal wel iets geëgaliseerd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 18 meter.

Gehele tuin bestraten

De voor-, zij- en achtertuin dient te worden bestraat. Op dit moment is alleen de achtertuin bestraat. De voor- en zijtuin heeft gras en beplanting. De tuin dient te worden leeg gehaald en opgehoogd. Hierna wil ik alles laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 60 a 70 m2 groot en de tegels zijn aanwezig.

Keramische tegels onder een overkapping leggen

Onder een overkapping moeten keramische tegels komen te liggen 20 m2. Deze moeten door naar buiten worden gelegd (ongeveer 20 m2 en dezelfde tegels). Kleizand moet waarschijnlijk ook weggehaald worden.

Oprit bestraten

De voortuin is 74 m2. Er liggen nu klinkers (kan ik zelf verwijderen), moet vervangen worden met 100 x 100 cm tegels (oud Hollands?). Ik wil hierover nog geadviseerd worden. Ik wil het liefst zo groot mogelijke tegels. De huidige oprit is 15 jaar oud met kuilen.

Terras aanleggen

Bij een vrijstaande woning zou ik aan de achterzijde een terras van 30 m2 willen laten aanleggen met tegels van 60 x 60 x 4 cm. De ondergrond is hard, dus een zandlaag is voldoende. De stootranden en tegels zijn aanwezig. Het zand kunnen wij of de vakman leveren.

Tegels leggen op een terrasje voor het huis

Ik wil keramische tegels laten leggen in mijn voortuintje, afmeting 6.60 meter bij 3.00 meter, dus ongeveer 55 tegels leggen. Ik heb 60 tegels van 60 x 60 cm besteld. Oude waalsteentjes verwijderen plus afvoeren, stukje grond afgraven, zandlaag er op en dan de tegels plaatsen. Graag zo snel mogelijk.

Voortuin bestraten

Wij zijn opzoek naar een vakman die sierbestrating kan aanleggen in onze voortuin (14m2). Op dit moment ligt er nog aarde in de voortuin en een tegelpad naar de voordeur, dit zal afgegraven en verwijderd moeten worden en zand worden gestort (worteldoek aanwezig). De tegels zullen aanstaande vrijdag 19-05-2017 geleverd worden, graag zelfde dag of volgende dag leggen. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet,

Terrastegels plaatsen

Graag prijsopgaaf voor het plaatsen van keramische terrastegels van 60x60 en 2cm dik. Heb begrepen dat deze in een gestabiliseerd zandbed moet en met speciaal hoveniers voeg dichtgevoegd moet worden. Het is 50m2 en aardig recht toe recht aan. Ook zit er een afvoer drain reeds in verwerkt in de bestaande situatie. Er ligt nu al een zandbed in van 20cm tot 40cm. Stenen eruit doen we zelf en de hemelwaterafvoer word ook zelf gedaan.

Bestraten van de voortuin

Onze voortuin is 25.50 m2. Ongeveer 16.50 m2 daarvan dient uitgevlakt en bestraat te worden met getrommelde grijze Abbeystones van 30*40*6 cm en voorzien te worden van afsluitbanden. Zand en bestrating kan eventueel door mij aangeleverd worden, maar mag ook onderdeel zijn van de aanbieding.

Tuinbestrating aanbrengen

Graag een offerte voor het leggen van 50 m2 keramische tegels op beton/mortel. Het huidige terras wordt door ons verwijderd. Waarschijnlijk is er ongeveer 3 m3 zand nodig voor het ophogen. De tegels zullen we zelf kopen. Graag advies betreffend de onder grond en dikte van de benodigde tegels.

Terrein bestraten

Graag een offerte voor 600 m2 terrein bestraten. Voorheen heeft er beplanting gezeten. Dat is weggehaald. Het moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Het is veel zachte grond, veel klei. Voor de stevigheid puin aanbrengen, of iets anders. Het moet gaan dienen als parkeerterrein. Alle materialen mee aanbieden.

Oprit en rondom huis bestraten

Graag zouden wij onze oprit + rondom ons huis willen laten bestraten met donkere betonnen Waaltjes. Het betreft om ongeveer 50 m2 en de grond is nog ruw (klei). Zie bijgevoegde tekening voor de oppervlakte (blauw). De Waaltjes kopen we zelf.

Voortuin bestraten

Ons voortuintje wil ik opnieuw laten bestraten. De oude tegels eruit halen, vervolgens indien nodig ophogen en egaliseren. Het pad is ongeveer 6 meter breed en 2 meter diep. Er moeten tegels van 60 bij 60 cm worden gelegd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terrein geheel of gedeeltelijk herstraten

Rond om ons appartementen gebouw willen wij het terrein opknappen. Het zou mooi zijn als wij op korte termijn even een afspraak kunnen maken om van u een advies te kunnen krijgen wat er nu precies moet gebeuren. Het gaat om 350 m2 parkeerterrein en wandelpaden. Wij zouden graag advies ontvangen of alle bestrating verwijderd dient te worden en opnieuw gelegd naar het ophogen en egaliseren. Wellicht is het ook mogelijk alleen de slecht stukken opnieuw te leggen. Het bestuur is het niet helemaal eens en misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Kunt u in de komende 14 dagen een vrijblijvende offerte maken en kan ik dat met het bestuur bespreken.

Achtertuin egaliseren en betegelen

Ik wil graag onze achtertuin laten egaliseren en bestraten met tuintegels. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de tuin leeggehaald is en de nieuwe tegels aanwezig zijn. Het gaat om een goed bereikbare tuin van 55 m2.

Nieuw terras aanleggen

Er moet op een bestaand terras (oude grindtegels kunnen blijven liggen) zand gestort worden (heb ik niet) en tegels 14x14 (heb ik wel) gelegd. 25 m2. Tuin is makkelijk te bereiken.

Voortuin bestraten met waaltjes

Weghalen van grijze vierkante stoeptegels. Herbestraten met waaltjes. Voortuin van 10 m2.

Betonnen bielsen plaatsen

We hebben 2 'plantenbakken' van betonnen bielsen, ieder circa 2,5 meter bij 1 meter. Hiertussen zit nu nog een open ruimte van ongeveer 1 meter die we willen 'opvullen'. Lees: betonnen bielsen plaatsen zodat er een 3e bak 'tussen' de bestaande bakken komt. De bielsen hebben we al liggen, maar moeten op maat gemaakt worden; iets waar wij de apparatuur niet voor hebben. Hiervoor willen we een stratenmaker laten komen zodat deze de bielsen op maat kan maken en tevens gelijk plaatsen. Bijgesloten een foto van de huidige situatie. Van de 2 bielsen die los liggen hebben we er velen. De werkzaamheden dienen deze week te worden uitgevoerd.

Hek dakterras met veiligheidsglas

Hallo wij zijn op zoek naar bedrijven die bij ons een hek kunnen plaatsen van metaal en veiligheidsglas. De buren hebben het vanaf de bouw mee laten nemen, de vorige eigenaar van onze woning niet. Wij weten niet precies bij wie we dit kunnen vragen vandaar onze vraag op de site. Hij moet wel aansluiten bij het hek van onze buren.

Betonklinkers en banden leggen

Ongeveer 160 m2 betonklinkers en 40 meter banden plaatsen. Er ligt nu een tuinkorrel, ranulaat. Klinkers, banden en zand aanwezig.

Achtertuin bestraten

Wij willen in onze achtertuin een stukje van 3.60 x 2.00 meter (7.2 m2) laten bestraten met natuursteen. De stenen hebben wij al in ons bezit: de maten van de stenen zijn 11 van 60x40, 4 van 50x50, 24 van 40x40, 4 van 60x30 en 35 van 20x20. Stenen zijn aanwezig. Het mooiste zou zijn dat het een beetje gelegd word zoals op 1 van de foto's. Wij zouden graag een offerte krijgen inclusief zand en leggen. De tegels die er nog in liggen op de foto, die halen we er zelf uit, het is dus een stukje recht toe recht aan.

Herbestraten oprit

Tijdens een verbouwing zijn er sporen gereden in het huidige straatwerk en zijn stukken verwijderd en weer aangehecht. Bedoeling is om de aanwezige stenen opnieuw te leggen en aan te sluiten op de rest van de tuin. Gaat om betonnen waalformaat van 5 cm dik. Steentjes zijn gezaagd en liggen in visgraat verband. Er is voldoende zand aanwezig. De oppervlakte is 94 m2.