Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating herstellen:

Sierbestrating herstellen

Vorig jaar juni heb ik mijn terras laten aanleggen. Afgelopen donderdag zijn er dakdekkers bij mij bezig geweest waarbij er een bepaald soort olie/lijm op mijn tegels terecht zijn gekomen. En er is een ijzerenplaat vanaf het dak gevallen waardoor een aantal tegels zijn beschadigd. Er zijn dus een aantal tegels beschadigd. Is het mogelijk dat jullie deze tegels kunnen vervangen? Ik hoor graag van jullie.
Onze klant uit Nibbixwoud (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating herstellen uit heel Nederland:

Sierbestrating verwijderen en opnieuw leggen

Ik zoek een hovenier die de tuin van onze buren kan renoveren. Het gaat om de tuin van onze buren waaronder onze konijnen gangen hebben gegraven. Om te bekijken wat ze precies gedaan hebben en om dit te herstellen zal een deel van de tegels moeten worden verwijderd, gangen opvullen en sierbestrating opnieuw aanleggen volgens het huidige patroon.

Sierbestrating voortuin herstellen na omgevallen boom

Ik wil de voortuin laten repareren. Een boom is omgevallen in de voortuin en hierdoor is er schade. Het is een oppervlakt van 30 m2. In de bijlage kunt u de foto's zien. Graag zou ik een offerte willen ontvangen wat de globale kosten zullen zijn.

Tuin en straatwerk compleet vernieuwen

Grote tuin van circa 600 m2 plus circa 300 m2 bestrating. Door stormschade en verbouwing volledig geruïneerd. Graag in oude stijl herstellen. Uithalen circa 250 m2 betonklinkers, in opslag zetten en later terug plaatsen. Circa 80 m2 sierbestrating leveren en aanbrengen inclusief puinpakket en grond. Alle bestrating inclusief zware opsluitbanden leveren en aanbrengen. En het 600 m2 oude gras frezen en omspitten, bemesten en nieuwe zoden aanbrengen inclusief bewatering + advies bewatering en garantie.