Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Nibbixwoud te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Nibbixwoud heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Nibbixwoud u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Nibbixwoud of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Nibbixwoud bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Nibbixwoud staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nibbixwoud:

Sierbestrating herstellen

Vorig jaar juni heb ik mijn terras laten aanleggen. Afgelopen donderdag zijn er dakdekkers bij mij bezig geweest waarbij er een bepaald soort olie/lijm op mijn tegels terecht zijn gekomen. En er is een ijzerenplaat vanaf het dak gevallen waardoor een aantal tegels zijn beschadigd. Er zijn dus een aantal tegels beschadigd. Is het mogelijk dat jullie deze tegels kunnen vervangen? Ik hoor graag van jullie.

Straatwerk in de achtertuin aanleggen

Ik wil zou graag straatwerk willen laten aanbrengen in mijn achtertuin. Om precies te zijn het uitgraven en afvoeren van de grond, ongeveer 6 kuub. Het aanbrengen van zand en het aanleggen van een terras. Ongeveer 25 m2 met 60 x 60 cm terrastegels. Hierop wordt later een tuinhuis met afdak geplaatst. Op de plek waar het terras moet komen is nu gras.

Tuin bestraten

Tuin bestraten. De stenen zal ik zelf aanleveren. Het gaat om ongeveer 60 a 70 m2. Zand is aanwezig.

Deel paardenbak betegelen

In een U-vormige paardenbak/paddock moet ca. 80 m2 oppervlak verhard worden. Zand ligt er al in, de paarden lopen er. Bestraten met tweedehands 40x60 tegels of gewoon stoeptegels. Materiaal heb ik nog niet, mag meegerekend worden.