Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Lisserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Lisserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Lisserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Lisserbroek of directe omgeving.

59 klanten uit Lisserbroek bevelen een bij Casius in Lisserbroek aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Lisserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Lisserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lisserbroek:

Sierbestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het laten leggen van sierbestrating in achtertuin en onder de carport. Ook moeten er twee borders geplaatst worden, er ligt nu zand het gaat om ongeveer 70 m2 plus 120 patio-blokken. De tuin moet wellicht opgehoogd en geëgaliseerd worden, de tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin en oprit bestraten

Ik zou graag de achtertuin opnieuw willen laten bestraten. Er liggen nu kleine stenen in, het oppervlak is ongeveer 35 m2. Het gaat dus om afvoeren, afgraven, denk ik, ophogen, aantrillen en leggen. Ik geef de voorkeur aan wat grotere vlakken qua nieuwe steen. Aan de voorzijde van het huis is de parkeerplaats aan onderhoud toe. De stenen zijn gaan zweven. Dit dus graag opnieuw strak leggen. Dit zal gaan om maximaal 5 m2.

Terrastegels leggen

Afgelopen weekeinde hebben wij het zand aangebracht op de aangevulde grond om de fundering en aangetrilt. Deze klus gaat om het afrijen en neerleggen van de betegeling. Als betegeling langs de randen om de woning hebben wij 60 x 30 x 6 cm tegels aangeschaft, makkelijker als pas te maken en sparingen voor regen afvoeren, en voor de grote stukken 100*100*6 cm tegels. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2 bestrating.

Garagepad opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn pad naar de garage opnieuw laten bestraten, met de huidige stenen. Het moet een beetje opgehoogd worden. De afmetingen zijn ongeveer 2 meter bij 8 meter en er liggen klinkers. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin ophogen en opnieuw bestraten

De tuintegels eruit, afvoeren en ophogen en daarna opnieuw bestraten. Het betreft 80 m2 (achtertuin).

Fundering voor blokhutgarage

Ten behoeve van een, nog aan te schaffen, blokhutgarage willen wij graag een offerte ontvangen voor het leveren en aanleggen van een fundering, b.v. met tegels van 40 x 60 of 50 x 50 cm. Dit mogen goedkope grijze betonnen tegels zijn of een eventuele goedkope restpartij. Het gaat om een oppervlakte van 4.5 x 7.2 meter (32,5 m2). Hiervan is ca. 16 m2 voor de garage en aan beide zijden een looppad ( (90 en 50 cm). Er zal tuinaarde uitgegraven moeten worden en aanvullen met zand. Afhankelijk van de af te graven hoeveelheid tuinaarde, kan dit verdeelt worden over de rest van de tuin. De tuin grenst direct aan de weg en is dus heel gemakkelijk bereikbaar.

Aanleggen bestrating

Wij gaan 40x40 tegels aanschaffen, ongeveer 45 tot 50 vierkante meter. Recht toe, recht aan, geen schuine hoeken. Net zoals op de stoep om en om leggen. Er is voldoende zand aanwezig. Komt gedeeltelijk te liggen waar de oude bestrating lag. Deze is inmiddels verwijderd. Langs de tegels komt een betonnen randje, palisanderpaaltjes. Dit weekend gaan we de tegels bestellen. Betreft dus het leggen van de bestrating.