Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Landsmeer of directe omgeving.

136 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Landsmeer:

Opsluitbanden leggen

Ik ben op zoek naar een vakman die 40m opsluitbanden kan leggen.

Bestrating aanleggen

Wij willen de oude bestrating laten verwijderen en afvoeren. En de nieuwe bestrating laten leggen. Daarnaast willen wij ook een paar verhoogde borderbakken laten bouwen. De tuin is ongeveer 50 m2 en er is een achterom. De hele kleine voortuin dient ook gedaan te worden.

Om schuur en een terras bestraten

Rond om de schuur een pad en een terras moet bestraat worden. Er ligt nu nog een deel zand en aarde en oude bestrating wat verwijderd en afgevoerd moet worden en vervangen met zo goedkoop mogelijke tegels. Het bevat de afmeting van 3 x 6 meter. Redelijk bereikbaar. Materialen in overleg.

Tuin ophogen en betegelen

Graag wil ik u vragen wat het kost om deze tuin ongeveer 40 cm te verhogen en geheel te betegelen. Ook de palen van de hekken moeten dieper de grond in. De tuin is 25 bij 6 meter.

Stuk tuin egaliseren, grind en grindplaten leggen

We hebben een stukje grond van 4 bij 8 bij onze tuin gekocht. Het moet glad gemaakt worden en het plaatsen van grindplaten en grind. Het zal gebruikt worden als parkeerplaats.

Stuk tuin betegelen

Het laten leggen van een stuk van 4,5 m2 tuin met betontegels, 50 x 50 cm. Het is een nieuwbouwhuis en er ligt nu zand.

Tuintegels leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van 50 x 50 cm tegels. Het gaat om 100 stuks. De tuin is 5 x 5 meter. Er ligt al zand, de vakman hoeft het geheel alleen aan te trillen en de tegels te leggen.

Tuinbestrating aanbrengen

Ik wil in mijn tuin tegels laten leggen. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter, 130 a 140 grijze stoeptegels. Betreft een nieuwbouw woning dus de grond moet sowieso geëgaliseerd worden en wellicht nog worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin met tuintegels betegelen

Achtertuin betegelen.

Ophogen tuin en leggen van rubberen tegels

Het betreft zo'n gemiddeld 15 cm ophogen van een stuk tuin van 15 m2 met ophoog zand. De rubberen tegels hebben we al.

Achtertuin bestraten

Wij willen onze achtertuin laten bestraten met betontegels (wildverband). Het gaat om 36 m2. Er ligt nu nog aarde. We willen het lichtjes laten aflopen i.v.m. regenwater. Betontegels zijn vandaag gebracht. Dient nog wel wat wit zand geleverd te worden.

Bestraten 35 m2

Graag een prijs/offerte voor circa 35 m2 teras en klein pad. Nu oude grindtegels. Nog geen nieuwe tegel gevonden! Eventueel levering door u. Werkzaamheden: oude tegel verwijderen, ophogen, bestraten. Graag advies wat te doen tegen toekomstige verzakking.

Voortuin opsluitbanden plaatsen en pad straten

Wij hebben een voortuin van ongeveer 18 m2. Hierin willen we langs alle zijkanten en langs het voetpad opsluitbanden laten plaatsen(ongeveer 24 meter). Het voetpad willen we laten betegelen met tegels van 30 bij 15cm(ongeveer 4 m2) Tussen de overige opsluitbanden willen we grind storten. Materiaal gedeeltelijk al aanwezig

Betreft het overkappen van het dakterras ...

Betreft het overkappen van het dakterras aan de achterzijde van de woning. Kunststof kozijnen; 4 ramen waarvan 2 kiep/kantel en in de vaste ramen roosters.