Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuinbestrating:

Tuinbestrating

Tuin bestraten. Oppervlakte 80 m2 Bestraten met bestaande tegels Tegels in wildverband 60 x 40 , 40 x 40 en 20 x 20 cm zijn de tegels. Er moet ongeveer 3 cm zand op dus afgerond 3 a 4 kuub.
Onze klant uit Krommenie (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinbestrating uit heel Nederland:

Vernieuwen tuinbestrating van 2 huizen

Wij willen graag de oude tegels (40 x 60 cm, 20 x 20 cm en een vlak 50 x 50 cm) verwijderd hebben uit onze tuin. +/- 7 cm ophogen plus nieuwe tegels laten leggen (60 x 60 en 60 x 30 beide 4 cm dik). Door de vakman laten wij graag de huidige tegels verwijderen. Tuinoppervlak is ca 37 m2, zie bijlage. Tegels regelen wij zelf. Het gaat om 2 tuinen, die van ons en die van de buren. Het gaat om ongeveer hetzelfde voor beide tuinen.

Tuinbestrating ophogen en opnieuw leggen en schutting plaatsen.

Wij willen graag een offerte voor het volgende: Achtertuin van 4,80 bij 10 meter. Bestrating dient opgehoogd en weer vlak gelegd te worden. Tevens indien het voor ons op te brengen is 5 meter coniferen van 2m50 hoog verwijderen en vervangen door schutting met tuinpoort van 2 m. hoog.

Nieuwe grondkabel schieten onder asfalt door

Vanuit onze kruipruimte moet onder tuinbestrating en asfalt door een grondkabel geschoten worden naar de schuur. Dikte 3x3,5 ten behoeve van zonnepanelen op de schuur. Een deel (ongeveer vier meter) zit onder bestrating (betegeld) en een meter of 6 onder asfalt.

Sinkhole vullen en opnieuw bestraten

Tuinbestrating is weggezakt doordat zand eronder is weggezakt. Waarschijnlijk onder fundering huis. Opdracht: zand bijvullen en opnieuw bestraten (zie foto voor steentjes. Ook structurele oplossing bieden bv door plaatsen schot oud.

Het ophogen van de tuinbestrating

Ik zoek een stratenmaker voor het ophogen van mijn achtertuin en het opnieuw bestraten met de bestaande Waaltjes. De tuin is ongeveer 50 m2 groot. De tuin is bereikbaar via een brandgang.

Tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een specialist voor aanleg tuinbestrating , 88 st. tegels 60x60 in de achtertuin . U hoeft geen hoogzand bestellen, deze is al aanwezig en moet alleen horizontaal en plaat worden gemaakt. Op dit moment zit er oude tegels van 50x50, deze gaan weg en er komen nieuwe tegels van 60x60 met totaal oppervlakte van 32 m2 en 1 6m opsluitband 10 cm breed. De tegels zal ik zelf bestellen. De tekening voeg ik erbij.

20 M2 tuinbestrating

Het laten bestraten van 14 M2 in de achtertuin en 4 M2 in de voortuin. In de voortuin zitten nu hobbels dus daar moet wat meer zand onder. In de achtertuin haal ik zelf de tegels er uit en hoog het geheel wat op. Hierna moet het met nieuwe tegels herbestraat worden. Eventueel kan ik ook meehelpen de tegels aan te geven. Ik hoor graag hoeveel dit gaat kosten.

tuinbestrating

Wij zijn bezig om de achtertuin om te gooien. Hiervoor willen graag een deel van de tegels laten verleggen. En waarschijnlijk moeten er ook nog tegels worden bij aangeschaft. De tuin is ongeveer 68 m2 waarvan de helft bestraat mag worden.

Tuinbestrating

Ik wil mijn achtertuin opnieuw betegelen. Ongeveer 30 vierkante meter.

Sier/tuinbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De achtertuin is in totaal 40m2 waarvan we 11m2 willen laten bestraten. De halve waaltjes zijn al aanwezig. We willen graag een waaier leggen en een pad naar de schuur. Er ligt momenteel aarde in de tuin (geen zand aanwezig). We hopen dat het lukt op korte termijn.