Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Krommenie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Krommenie heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Krommenie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Krommenie of directe omgeving.

199 klanten uit Krommenie bevelen een bij Casius in Krommenie aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Krommenie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Krommenie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Krommenie:

Tuinbestrating

Tuin bestraten. Oppervlakte 80 m2 Bestraten met bestaande tegels Tegels in wildverband 60 x 40 , 40 x 40 en 20 x 20 cm zijn de tegels. Er moet ongeveer 3 cm zand op dus afgerond 3 a 4 kuub.

Tuin betegelen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor de kosten voor 60x60 tegels in de achtertuin. De achtertuin is 34m2. De tegels zullen er wel uit zijn, alleen het moet nog wel wat opgehoogd worden.

Het bestraten van een oprit in visgraat

Ik zoek een stratenmaker die voor mijn woning een oprit kan realiseren. Het gaat om het aanbrengen en egaliseren van zand. Daarna moet er 75 m2 aan bestrating met dik-formaat in visgraat worden gelegd. De rest bespreek ik met de stratenmaker.

Tuin en oprit herbestraten

De bestrating in de tuin moet opnieuw worden gelegd. De border aan het einde van de tuin moet worden gedicht met reeds beschikbare stenen. De oprit moet opnieuw bestraat worden met gewone (reeds aanwezige) trottoirtegels. Daarnaast moet de oprit aan beide zijden worden verbreedt met ongeveer 70 cm. Tegel hiervoor zijn nog niet aanwezig. In de stukken die verbreedt moeten worden staat nu nog beplanting, deze moet worden afgevoerd. Het gaat om ongeveer 65 m2 totaal.

Achtertuin aanleggen

In de achtertuin zijn 42 vierkante meter oude tegels die moeten worden verwijderd en 60x60 nieuwe tegels moeten worden gebruikt.

Tuin laten bestraten

Graag wil ik de achtertuin met achterom laten bestraten. De oude tegels zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Daarna dient de tuin geëgaliseerd te worden en bestraat. De oppervlakte is 34 m2. De werkzaamheden dienen tussen nu en 2 weken uitgevoerd te zijn.

Oprit opnieuw aanleggen

Oprit opnieuw aanleggen na ophoging van de straat. Gaat om ongeveer 22 m².

Tegels bestraten

Stukje tuin bestraten met tegels, afmeting 2.25 x 3.40 meter, inclusief ophogen met 10 cm. Levering tegels en zand in overleg.

Het betreft het bestraten van een tuin. ...

Het betreft het bestraten van een tuin. Nu ligt er nog onkruid en oude stenen. Bij aanvang van de klus is het onkruid dood en zand gestort. Zodoende hoeft het alleen nog maar aangestampt te worden en bestraat. Het is 6.5 x 6.5 meter ongeveer. Ik weet nog niet wanneer het gedaan kan worden, want er moet ook nog een hok door de woningbouwvereniging worden afgebroken en afgevoerd. Dit is een inventarisatie van verschillende klusbedrijven.