Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor zij- en achtertuin bestraten:

Zij- en achtertuin bestraten

Ik wil de zij en achtertuin bestraten. Achter liggen al stenen ongeveer 25 m2. Totaal is het ongeveer 50 m2. Er hoeft niks afgevoerd te worden omdat we de oude stenen willen hergebruiken. Graag een offerte.
Onze klant uit Kortenhoef (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zij- en achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Voor en achtertuin opnieuw bestraten

Voor en achtertuin beleggen met nieuwe tegels. De voortuin is 9 lang en 2.5 breed. De achtertuin heeft een oppervlakte van 6 x 12. Het moet eerst leeggehaald worden door u, een en ander struikje worden weggehaald en geegaliseerd voor de nieuwe bestrating terug komt. Ik ga zelf opzoek naar tegels, maar als u ook een aantal opties kan voordragen sta ik daar voor open.

Terras ophogen en opnieuw bestraten

Het terras (ca. 15 m2) in de achtertuin is verzakt en ongelijk geworden. 3-5cm zal de totale ophoging moeten bevatten, richting de gevel verzakt het namelijk. Ik wil wel dezelfde bestrating weer gebruiken.

bestrating tuin

Het (her) bestraten van de achtertuin van ca 35 m2 met (deels) nieuwe tegels. Deze moeten we nog uitzoeken. Tevens zoeken we een goede manier voor de afwatering. Mogelijk door deels met een vlonder te werken.

Bestraten achtertuin + voortuin + oprit

Onze nieuwbouw woning wordt naar verwachting begin mei opgeleverd (exacte datum nog niet bekend) We willen graag onze achtertuin + voortuin + oprit laten bestraten. Achtertuin: 40m2 60x60cm beton tegel grijs en 32m2 graszoden Voortuin: 20m2 (voornamelijk ardenner split) Oprit: 30m2

Voortuin en achtertuin bestraten

Als u ook de tegels kan leveren vinden wij dat ook interessant. In de voortuin denken wij aan klinkers, op het terras denken wij aan kleine tegels. Het gaat om de laatste 12m aan voortuin en een ruimte in de tuin waar wij een terras willen realiseren. Op dit moment wordt daar beton gestort.

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het opnieuw bestraten van mijn achtertuin. De tuin is ongeveer 40 m2 en ik zal zelf de huidige tegels en boompjes weghalen. Ik koop zelf de nieuwe tegels wel in tenzij u een beter of voordeliger idee heeft.

Bestraten achtertuin incl aanleggen drainage

Ik zoek een stratenmaker die mijn tuin kan bestraten. Het laten bestraten van de achtertuin met oxford klinkers (bestellen we zelf) ca 50 m2. Bestraten van 12 m2 grotere tegels 60 bij 60cm bij openslaande terrasdeuren. Opsluitband antraciet plaatsen ter afscheiding (bestellen we zelf). Tevens waar nodig ophogen van de achtertuin. Aanleggen van drainage voor afvoer hemelwater. De foto laat de huidige tuin zien. Alles wordt verwijderd incl schuur en er wordt een nieuwe schutting geplaatst. Daarna kan er bestraat worden zoals omschreven.

De bestrating in een tuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker voor het leeghalen, afvoeren en ophogen bestaande voor en achtertuin. Bestraten voor en achtertuin. Totaal +/- 55m2. Bestellen nieuwe tegels bespreekbaar. Deel bestaande bestrating kan deels worden hergebruikt in de voortuin. Het ontwerp voor de bestrating is aanwezig. Bij voorkeur gebakken klinkers.

Tuin opnieuw bestraten en rolstoelvriendelijk maken

Voortuin en achter tuin ook het verwijderen van bestaande tegels. Weet niet precies wat de vierkante meters zijn. Ik denk ongeveer 90 m2. Het belangrijkste is dat de voor en achtertuin onderhoud vrij worden wegens dat ik rolstoel gebonden ben.

Tuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met tegels (60 x 60). De tuin is ongeveer 40 m2. De ondergrond van de tuin bestaat uit aarde. Ik wil worteldoek laten leggen onder de tegels. Materiaal heb ik al in bezit. Ik zorg ervoor dat de tuin kaal is als de vakman komt Graag offertes per mail aub!

Partners

Partners van Casius