Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Koog aan de Zaan:

Stuk van de tuin betegelen en ophogen

Ik wil op een zandstuk waar het tuinhuisje is verwijdert, graag 10 m2 laten betegelen. Het zand moet nog een beetje opgehoogd worden. Ook moeten er opsluitbanden omheen komen. We hebben een achterom met een steeg erachter.

Herbestrating

Graag ontvang ik een offerte voor herbestrating van de achtertuin. Stenen eruit, zand erin, ophogen met ongeveer 5-10 cm en stenen er weer in. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 7-8 meter diep.

Tegels met rondom opsluitband plaatsen

Ik wil de voortuin voorzien van nieuwe tegels van 60 x 60 x 5 cm inclusief opsluitband. De bestaande bestrating haal ik er zelf uit. Er staan ook 2 boompjes van 2 meter hoog en de stam rond 15 cm die verwijderd dienen te worden. Het geheel moet minimaal opgehoogd worden en een groenstrook van ongeveer 3 m2 aarde verwijderd worden en voorzien van zand ten behoeve van de nieuwe bestrating. Daarnaast staan er 4 lichtpunten, elektrisch bedraad, die vernieuwd moeten worden inclusief een spot in de tegel. De oppervlakte is totaal 36 m2 en de tegels zullen wij zelf bestellen bij de Gamma.

Tegels in achtertuin leggen

Ik wil in de achtertuin 36 m2 keramische tegels van 60 x 60 centimeter laten aanleggen. 5 tegels dienen doormidden te worden gezaagd. De tuin is 5.2 x 9.9 meter groot, er zijn 2 borders en een blokhut op gebouwd. De netto te bestraten oppervlakte is 36 m2. Langs de omtrek dienen opsluitbanden te worden aangelegd. De oude bestrating gaat eruit en de nieuwe komt er voor in de plaats. De oude bestrating haal ik zelf weg en moet nog verkocht worden. Ik moet iets aanvinken maar er hoeft niets opgehoogd worden; de oude bestrating gaat eruit en de nieuwe komt er voor in de plaats.

Voorplaats ophogen en bestraten

Mijn voortuin dient te worden opgehoogd en daarna weer bestraat met de tegels en stenen die er nu ook liggen. De afmeting is 3 x 3.50 meter en een zijstukje van 1.80 x 2 meter.

Tuin afgraven, zand storten en bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten. De werkzaamheden zijn, het afgraven tot hoogte van andere tuinen en te bestraten. Graag zou ik willen weten hoeveel dat gaat kosten. De tuin is ongeveer 6,5 meter breed en ongeveer 15 meter diep.

Bestraten van de voortuin

Het betreft het bestraten van de voortuin, ongeveer 43 m2. De vakman dient te beoordelen of een en ander opgehoogd dient te worden. De tegels zullen wij zelf aanschaffen.

Achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels

Onze achtertuin bestaat uit 3 niveaus met daarin vierkante stoeptegels. Deze liggen schots en scheef en verzakt. Wij zijn op zoek naar iemand die deze opnieuw wil leggen. Aangezien wij in een huurhuis van de woningbouw wonen, kunnen wij gratis aan 1 kuub zand komen. We willen zelf de tegels eruit halen en zijn dus echt op zoek naar iemand die ze er goed en netjes in kan leggen voor ons. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter. Bestaande tegels dus herleggen.

Bestraten erf voorzijde

Erf voor het huis opnieuw bestraten met klinkers, eventueel zo nodig ophogen. Totaal 30 m2. Voor twee woonerven. Momenteel ligt er nog een aantal grindtegels, die nog verwijderd moeten worden. Kunnen we eventueel zelf doen en afvoeren. Levering in overleg.

Betegelen tuin

De tuin is ongeveer 6 x 10 meter. Ik zou graag een terras hebben van 5 x 4 meter en de rest van de tuin ook betegeld. Aan de zijkanten blijft een strook van 1 meter breed en 5 meter lang voor de tuin (bestaand). De oude tegels moeten eruit en afgevoerd, opgehoogd en nieuwe erin. Ik denk zelf aan tegels van 40 x 40 cm, terras diagonaal en de rest recht. Stenen/tegels ook leveren.

opnieuw leggen van 50 m2 straatwerk, ...

opnieuw leggen van 50 m2 straatwerk, kleine klinkers

Ophogen terras ongeveer met 10cm. ...

Ophogen terras ongeveer met 10cm. Herbestraten met grote grindtegels (de oude) plus wat aanvulling van deze tegels.

Ik zou graag een mooie sierbestrating in ...

Ik zou graag een mooie sierbestrating in mijn tuin hebben. de tuin is +/- 20 m2 groot.

Voor ons balkon willen wij een nieuwe ...

Voor ons balkon willen wij een nieuwe balustrade. Het liefst in hout en in Spaans/italiaanse stijl.

Wij willen graag een balustrade voor ons ...

Wij willen graag een balustrade voor ons balkon. Wij hebben reeds het model gezien wat wij zochten. Wij zoeken iemand die deze voor ons plaatst of een leverancier die ook dit soort balustrades heeft zodat wij zo'n zelfde soort model kunnen uitzoeken en laten monteren. Het gaat om een houten balustrade(beetje Spaans/italiaans model)