Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Ilpendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Ilpendam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Ilpendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Ilpendam of directe omgeving.

23 klanten uit Ilpendam bevelen een bij Casius in Ilpendam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 7,1/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Ilpendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Ilpendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ilpendam:

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in voor en achtertuin De voortuin is ongeveer 6 m2 en heeft een hoge opstap naar het huis wat trapsgewijs moet lopen aan het eind van de voortuin moet een klein randje overblijven zodat we een klein heggetje kunnen planten. De achtertuin is ongeveer 40 m2 en moet bestraat worden met betontegels. Er liggen nu oude tegels in maar die kunnen we er eventueel ook zelf uithalen

Achtertuin straten

De oppervlakte van het gedeelte dat er bestraat moet worden is ongeveer 52 m2. Er is zand aanwezig en de betontegels van 30 bij 40 cm staan klaar.

Terras en pad ophogen

Het terras en pad moeten opnieuw gelegd worden in verband met verzakkingen. Hier liggen tegels van 10 bij 10 of 15 bij 15 cm. Het gaat in totaal om ongeveer 55 m2 bestrating en het moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd. Zelfde stenen kunnen dus gebruikt worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin en tuinpad ophogen en bestraten

Ik wil in onze achtertuin het tegelpad en het gras laten ophogen. De werkzaamheden bestaan uit onderstaande punten: -weg halen oude bestrating, beton tegels 60 x 40 cm en straat tegels 30 x 30 cm, tussen huis en schuur alsmede achter de schuur -ophogen van bestrating met zand -levering zand door aannemer -aantrillen van het zand, trilmachine inclusief -opnieuw leggen van de bestrating in gelijk profiel zoals dat er nu ligt -loswoelen van bestaande grasmat -ophogen van gras -ophogen van de border naast pad tussen huis en schuur -levering grond door aannemer -leggen van graszoden, exclusief de border -levering gras zoden door aannemer -netjes en schoon opleveren van het werk -ongeveer 20 a 25 m² tegelpad, ongeveer 10 m² gras en ongeveer 4 m² border Ik stel voor dat er iemand langs komt voor het maken van een kostenopgave. Uitvoering werk ongeveer eind april begin mei Graag telefonisch contact zodat we een afspraak kunnen maken.

Tuinpad ophogen

Tussen ons huis en de schuur en voor de schuur ligt een tegelpad (beton tegels 50 bij 50 en 60 bij 40) dit willen wij laten ophogen. Dat wil zeggen, het weghalen bestaande bestrating, ongeveer 10 tot 15 cm opvullen met zand en vervolgens bestrating weer leggen In totaal aantal m² schat ik in op 25 tot 30 m². Er moet ook wat tuinaarde opgehoogd worden, dat gaat om 20 cm hoog en 30-35 m2.

oprijpad is 3 meter breed en 8 meter ...

oprijpad is 3 meter breed en 8 meter lang. Ligt nu rode mijnsteen op, moet afgegraven worden en verwijderd. Pad dient dan geegaliseerd te worden en dan bestraat met betontegels (40 bij 60). Nog niets aangeschaft hiervoor.