Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor informeren en realiseren van een dakterras:

Informeren en realiseren van een dakterras

Momenteel had ik een dakterras op een houten garagedak. Deze heb ik moeten laten verwijderen vanwege lekkage. Het dak is gerepareerd en er ligt bitumen dakbedekking op. Ik wil een nieuw dakterras laten plaatsen met een moderne uitstraling. Ik zou graag geadviseerd willen worden over keramisch of kunststof. In totaal is het dakterras 24 m2. Het dak hoeft als het goed is niet verstevigd te worden. Alle mankementen heeft de dakdekker gerepareerd.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor informeren en realiseren van een dakterras uit heel Nederland:

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op de derde verdieping. De afmeting is ongeveer 10x5 meter. Gezien meerdere dakopbouwen in onze straat, is een eventuele vergunning geen probleem. Qua constructie laten we ons graag informeren over de mogelijkheden.

Opbouw verdieping met behoud van ons lessenaarsdak

Wij willen graag een opbouw op onze woning realiseren van ongeveer 5,70 x 8,50 meter. Het huidige dak betreft een lessenaarsdak en wensen we te behouden i.v.m. met de bouwstijl van de woningen en vergunning. Het optrekken van de woning in dezelfde bouwstijl van de woningen, het gaat om een stenen opbouw. Leidingwerk CV/ water/ electra e.d. aanleggen voor uiteindelijk twee of drie ruimtes, verdiepingsvloer en trap aanleg. Raamkozijn in voorgevel + achtergevel plaatsen. Foto's van de situatie en voorbeeld van de opbouw heb ik ingesloten. Wij zouden onze woning conform bouwnr. 16 (type F2) willen laten opbouwen. Deze woning is vanaf de nieuwbouwfase gerealiseerd, dus origineel. De trap is bij ons gespiegeld t.o.v. van bouwnr 16. We zijn ons aan het oriënteren op wat hiervoor nodig is en wat de kosten zullen zijn. Kunt u ons informeren en vrijblijvend een schatting van de kosten geven? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Vloerverwarming aanleggen in een bovenwoning

Ik zoek een vakspecialist die vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. Er ligt laminaat plus een ondervloer op een houten basisvloer. Ik zoek een specialist die ongeveer 40 m2 aan vloerverwarming kan aanleggen. Ik laat me graag informeren hoe dit gedaan wordt.

Nieuwe woning bouwen

Wij willen ons informeren over het kopen van een nieuw te bouwen huis. Wat kost het om een vrijstaande woning te realiseren met 2 woonlagen? Huis moet voldoen aan een oprit en garage en eventueel gelijkend op de foto die is bijgevoegd.

Uitbouw achterzijde

Ik bevind mij in de oriënterende fase, maar we willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 4 x 3,6 meter aan de achterzijde. Hiervoor moet de achterzijde opengebroken worden en ook aan een zijkant moet een muur weggehaald worden. Zoals op de schermafbeelding te zien is willen we eigenlijk de keukenmuur doortrekken en het terras als uitbouw aan laten bouwen. Over de constructie, fundering en casco of complete oplevering laat ik mij graag informeren.

Gemetselde casco uitbouw realiseren

Wij willen graag medio september de woonkamer laten uitbouwen. Afmeting is 3000 cm diep en 5800 cm breed. Metselconstructie heeft de voorkeur. Er is geen vergunning nodig. Ik laat mij informeren over de fundering en mogelijkheden. Betreft een casco oplevering.

Casco opbouw realiseren op plat dak

Wij zijn geïnteresseerd in een casco opbouw van ongeveer 7 x 5 meter. Hiermee creëren wij extra slaapkamers. Hiervoor hebben wij een aannemer nodig die alles uit handen neemt, zoals de tekeningen en vergunningen. Ik weet nog niet of we voor prefab, houten of metselconstructie gaan. Hierover laat ik mij informeren.

Uitbouw achterzijde en dakkapel realiseren

Wij willen ongeveer 42 m2 en zo een 130 kuub laten uitbouwen in een casco vorm. Constructie moet van steen zijn, die overeen komen met de huidige buitengevel. Voor deze klus moet er een vergunning worden aangevraagd. Afhankelijk van de kosten besteed ik dat eventueel uit aan de aannemer. Wat betreft een dakkapel laat ik mij informeren over de mogelijkheden.

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een aannemer om een casco uitbouw van 6.3 x 6 meter te realiseren aan de achterzijde van een woning. Ik bevind mij nog in de beginfase dus ik laat mij ook graag informeren over het type fundering en constructie. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik waarschijnlijk uit aan de aannemer.

Dakterras realiseren op een plat dak

Ik wil een dakterras realiseren op een plat dak van ongeveer 30 m², waar ook hekwerk of een schutting geplaatst moet worden. Papieren van constructeur zijn aanwezig. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden wat betreft het hekwerk of schutting. Helaas kan dit niet aan de zijkant van het dak bevestigd worden, daarvoor is het mogelijk te zwak. Maar dit zal de vakman moeten kunnen beoordelen.