Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor informeren en realiseren van een dakterras:

Informeren en realiseren van een dakterras

Momenteel had ik een dakterras op een houten garagedak. Deze heb ik moeten laten verwijderen vanwege lekkage. Het dak is gerepareerd en er ligt bitumen dakbedekking op. Ik wil een nieuw dakterras laten plaatsen met een moderne uitstraling. Ik zou graag geadviseerd willen worden over keramisch of kunststof. In totaal is het dakterras 24 m2. Het dak hoeft als het goed is niet verstevigd te worden. Alle mankementen heeft de dakdekker gerepareerd.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor informeren en realiseren van een dakterras uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Ik bevind mij in de oriënterende fase, maar we willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 4 x 3,6 meter aan de achterzijde. Hiervoor moet de achterzijde opengebroken worden en ook aan een zijkant moet een muur weggehaald worden. Zoals op de schermafbeelding te zien is willen we eigenlijk de keukenmuur doortrekken en het terras als uitbouw aan laten bouwen. Over de constructie, fundering en casco of complete oplevering laat ik mij graag informeren.

Gemetselde casco uitbouw realiseren

Wij willen graag medio september de woonkamer laten uitbouwen. Afmeting is 3000 cm diep en 5800 cm breed. Metselconstructie heeft de voorkeur. Er is geen vergunning nodig. Ik laat mij informeren over de fundering en mogelijkheden. Betreft een casco oplevering.

Casco opbouw realiseren op plat dak

Wij zijn geïnteresseerd in een casco opbouw van ongeveer 7 x 5 meter. Hiermee creëren wij extra slaapkamers. Hiervoor hebben wij een aannemer nodig die alles uit handen neemt, zoals de tekeningen en vergunningen. Ik weet nog niet of we voor prefab, houten of metselconstructie gaan. Hierover laat ik mij informeren.

Uitbouw achterzijde en dakkapel realiseren

Wij willen ongeveer 42 m2 en zo een 130 kuub laten uitbouwen in een casco vorm. Constructie moet van steen zijn, die overeen komen met de huidige buitengevel. Voor deze klus moet er een vergunning worden aangevraagd. Afhankelijk van de kosten besteed ik dat eventueel uit aan de aannemer. Wat betreft een dakkapel laat ik mij informeren over de mogelijkheden.

Casco uitbouw achterzijde

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken met een aannemer om een casco uitbouw van 6.3 x 6 meter te realiseren aan de achterzijde van een woning. Ik bevind mij nog in de beginfase dus ik laat mij ook graag informeren over het type fundering en constructie. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik waarschijnlijk uit aan de aannemer.

Dakterras realiseren op een plat dak

Ik wil een dakterras realiseren op een plat dak van ongeveer 30 m², waar ook hekwerk of een schutting geplaatst moet worden. Papieren van constructeur zijn aanwezig. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden wat betreft het hekwerk of schutting. Helaas kan dit niet aan de zijkant van het dak bevestigd worden, daarvoor is het mogelijk te zwak. Maar dit zal de vakman moeten kunnen beoordelen.

Uitbouw woning of serre realiseren

Ik ben mij aan het oriënteren voor een mogelijke uitbouw of serre aan de woning. Afmetingen circa 450 x 300 cm. De procedure voor een omgevingsprocedure besteed ik uit aan de aannemer. Ik beschik nog niet over een tekening. Ik laat mij informeren over de juiste fundering. En ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco variant als complete oplevering. Mocht het een uitbouw worden dan wordt hiermee de keuken vergroot en zijn er dus leiding en elektra taken aan deze klus toe te voegen. Aan de achterkant van de woning zit nu een kozijn met 2 deuren. Dit kan mogelijk hergebruikt worden in de nieuwe situatie.

Warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw woning, totaal m2 huis is 140 m2 en inhoud is 1050 m3. Start bouw Q1 2020. Ik wil mij laten informeren wat voor mogelijkheden er zijn om een warmtepomp te installeren.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een casco uitbouw (metselwerk) bij onze woning aan de achterkant realiseren. De afmeting is 2,5 m bij 5,2 meter. Onze buren willen ook mee uitbouwen. Er is geen vergunning nodig. Over de fundering laat ik mij graag informeren.

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw, 2 bij 3 meter, kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De bedoeling is dat de woonkamer hiermee uitgebreid wordt. Over eventuele opties (productiewijze, vloerverwarming, etc) laat ik mij graag informeren.