Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen:

Verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen

Onze huidige terras (40 m2) deels ophogen, egaliseren en bestaande tegels in het huidige patroon terug leggen.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen uit heel Nederland:

Koppelstones ophogen en leggen

In mijn achtertuin van ongeveer 45 m2 liggen koppelstones maar ons terras verzakt een beetje. Waarschijnlijk is er een ophoging van circa 7 centimeter nodig. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor. Ik ontvang graag twee offertes, een indien de vakman zand regelt, de stenen er uit haalt, ophoogt en weer de stenen terug plaatst. En een offerte enkel voor het leggen van de stenen.

Terras betegelen

Ik wil een terras van circa 60 m2 bestraten. Oude tegels haal ik er zelf uit. Is verzakt, dus moet circa 10 cm opgehoogd worden. Over 7 m2 moet het circa 100 cm breder worden. Dat sluit nu aan op een taludje, maar dat moet een loodrechte afscheiding worden van circa 50 a 60 cm hoog. Tegels waarschijnlijk 60 x 60 cm. Van Intratuin, Knipperscheer, of Jonk. Als je zelf tegels met korting kunt leveren, laat maar weten. Aanleg in eerste drie weken augustus. Als het te duur wordt, spaar ik nog even door tot voorjaar 2018.

Tuin aanleggen

Ik heb kort geleden een woning gekocht in Haarlem met een flink verwaarloosde tuin van ongeveer 40 m2. Nu heb ik zelf het meeste groen al verwijderd maar het grove werk kan ik beter over laten aan iemand die er verstand van heeft. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van oude tegels, struiken en eventueel een boom, het aanleggen van nieuwe bestrating, perken en planten. Ook dient het terras opgehoogd te worden, want alles is in de loop de jaren wat verzakt. Ik voeg een foto toe van de huidige situatie. Zoals het nu staat, kan de schuur blijven staan, maar zal deze opgeknapt moeten worden. We kunnen overleggen of dat in de offerte opgenomen moet worden. Er is een achterom voor de afvoer van afval en het bezorgen van de nieuwe materialen. Ik ben benieuwd wat ongeveer de kosten zouden zijn voor een vrij eenvoudige, onderhoudsarme tuin, nieuwe schuttingen en poort. Ook zou ik graag willen weten wanneer er eventueel tijd zou zijn om dit te realiseren.

Verzakte tuin op laten hogen

Onze achtertuin is verzakt. Wij zouden graag het terras op laten hogen en egaliseren en daarna de bestaande bestrating terug. Er bevinden zich 2 aardetuintjes in deze tuin. Zonder deze delen bedraagt het oppervlak 46 m2, wanneer we deze meetellen 55 m2. Er is een achterom aanwezig.

Verzakt vlonderterras herstellen

Ligt nu vlonder, verzakt. Terras ligt iets hoger dan tuin 15-20 cm

Tuin egaliseren en flagstones plaatsen

Het egaliseren en plaatsen van flagstones in een deel van de tuin. Wij hebben zelf een idee voor het ontwerp, dit komt uit op ongeveer 16 m2. Het gaat hier om 2 paden en een terras. De huidige bestrating is hier en daar verzakt en er lijken ook bakstenen uit de grond naar boven te komen, op een plek die we ook willen bestraten.

Terras van keramische tegels voorzien

Vierkant terras met een klein pad van 25 m2. Ligt momenteel een tegel die al 18 jaar is verzakt dus zal aangevuld moeten worden. Wil graag een keramische zwart kleurige tegel die niet groen wordt en geen voegen.

Egaliseren en terras leggen

Huidig terras is verzakt en moet opnieuw geëgaliseerd worden en de stenen moeten worden terug geplaatst. Terras moet licht schuin aflopen gezien waterverwerking. Opdrachtgever helpt mee met voorbereidende werkzaamheden. Betreft L vormig terras van 59m2. Vrij Toegankelijk

Achtertuin opnieuw bestraten

Onze achtertuin heeft een verzakt terras (30 m2), graag zou ik deze weer iets op laten hogen en met dezelfde stenen laten bestraten. De achtertuin is door een steeg via onze schuur bereikbaar (dus materiaal moet door een deur kunnen). Het terras is net schoongespoten met een hogedrukreiniger, de stenen zouden dus zo weer gebruikt kunnen worden. In de bijlage heb ik even de maten van het bestraatte gedeelte aangegeven.

Tuin ophogen, bestraten, houten terras en schutting plaatsen

Achtertuin (ongeveer 3.5 bij 8 meter) achter wil ik graag advies omdat de tuin met bestrating heel snel verzakt. Dit wil ik graag opgelost hebben. Daarnaast wil ik een houten terras (aan het huis) met een trappetje. Voor de rest grind. Verder een nieuwe schutting laten plaatsen, ik denk zo'n 7 schermen van 1.80 meter. Vervolgens de voortuin ophogen en opnieuw bestraten. Graag zou ik eerst een vakman langs willen hebben die met mij mee kan denken en mij kan adviseren over de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius