Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen:

Verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen

Onze huidige terras (40 m2) deels ophogen, egaliseren en bestaande tegels in het huidige patroon terug leggen.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen uit heel Nederland:

Tuin ophogen en bestraten

Wij ontvangen graag een offerte bestaande uit verschillende delen: onze tuin ligt nu vol terrastegels en is op verschillende punten verzakt. Wij willen voor en achter in de tuin een terras terugplaatsen en daartussen een border met planten en een border met gras. Waarschijnlijk moet de tuin opgehoogd worden. Daarnaast moet het opnieuw bestraat worden. Het totale oppervlakte terras wordt ongeveer 20 m2. Planten en gras ongeveer 20 m2 en een pad met klinkers van ongeveer 15 m2. Wij ontvangen graag een offerte met de prijs voor alleen ophogen, eventueel met egaliseren en bestraten. De tuin is 11.50 meter diep en 4.80 meter breed met achterin een schuur.

Opnieuw de bestrating leggen

De bestrating dient opnieuw ingelegd te worden. Deze is namelijk verzakt. Ik zal zelf de aanwezige bestrating verwijderen. 16 vierkante meter het terras zie foto en bij het zwembad 2 vierkante meter. Bestratingsstenen die gelegd dienen te worden zijn aanwezig.

Hardhouten terras met trap aanleggen

Hardhouten planken terras aanleggen. In mijn tuin ligt nu een stenen terras dat verzakt is. Het terras is gelegen aan de woning en is ongeveer 2.5 x 10 meter. Aan een kant wil ik het terras graag iets breder hebben. Het terras ligt hoger dan de rest van de tuin. Het huis ligt weer hoger dan het terras. Er zal ook een bijpassende trap vanuit de openslaande deuren naar het terras gemaakt moeten worden.

Verzakt terras herstellen

Familie heeft 2 jaar terug mijn terras en bestrating opgehoogd. Door leeftijd en ziekte lukt dit helaas niet meer. De verzakking gaat snel en maakt het een onaantrekkelijk bende. Graag ontvang ik advies hoe ik dit terugkerende probleem het beste meer permanent kan verhelpen of dat uw bedrijf (en tegen welk bedrag) het probleem kan oplossen. Graag zie ik graag iemand langs komen voor advies en reparatie. De afmetingen weet ik niet precies. Het terras is niet breder dan acht meter. De tuin heeft geen achterom. Graag ervaringsdeskundige met deze verzakingsproblematiek.

Stoeptegels als terras leggen

Het laten leggen van stoeptegels in de achtertuin, 9 m2. Momenteel is het terras verzakt en daarom wil ik het opnieuw laten leggen. De tegels, opsluitbanden en zand is aanwezig. De tuin is goed bereikbaar.

Compleet verzakt stenen terras opnieuw aanleggen

Wij hebben een tuin met een compleet verzakt stenen terras. De borders van het terras zijn verrot. Graag zou ik willen weten wat het mij ongeveer kost om een hardhouten terras aan te laten leggen. De grond moet mogelijk wat verhoogt en er moeten goede borders omheen die alles op de plek houden. Het terras is ongeveer 2 meter diep en 7.50 meter breed.

Bestaande tegels eruit en opnieuw leggen in de tuin

De tegels zijn een beetje verzakt. Zal gemiddeld 1 cm extra zand onder moeten. Maten 40 x 40 cm, 40 x 20 cm en 10 x 10 cm. Zelfde tegels op zelfde manier terug leggen. Letten op aflopen terras, zodat er geen water in tuin blijft staan. Bij elkaar heeft het gebied een oppervlakte van 30 m2.

Ernstig verzakte tuin ophogen en bestraten

Mijn tuin is ernstig verzakt en staat na een fikse regenbui helemaal blank. Er is nu een terras van ongeveer 20 m2 in een tuin van ongeveer 100 m2. De beplanting en gazon is volledig afgestorven. Het plan is dus om de tuin volledig op te hogen en eventueel betegelen en vlonders te plaatsen. Het is een binnenplaats, dus het zand zal via of over het huis gestort moeten worden.

Achtertuin opnieuw laten betegelen

Ik wil mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het is een tuin met een beperkte oppervlakte, 35 m2, behoorlijk recht toe-recht aan. De tuin is niet echt verzakt, dus zal niet heel veel zand onder hoeven. Het terras ligt in L-vorm.

Tuin ophogen

De achtertuin is ongeveer 40 m2 groot. De gehele tuin dient te worden opgehoogd en er is 1 gedeelte dat behoorlijk verzakt is. Hierna zal er 15 m2 gras gelegd moeten worden en het terras van 15 m2 opnieuw bestraat. De tuin heeft een achterom en is goed te bereiken.

Partners

Partners van Casius