Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Huizen of directe omgeving.

966 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: sierbestrating leggen over tuin 200m2, terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, bestrating voor- en achtertuin, dakterras realiseren, terras op de 1e verdieping vervangen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, tuin en oprit bestraten, sierbestrating leggen, een volledige achtertuin voorzien van nieuwe bestrating, herbestraten achtertuin, het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond, bestrating in tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Huizen:

Sierbestrating leggen

Het aanvullen van bestrating en gedeeltelijk opnieuw leggen. Het aanvul stuk zwarte aarde verwijderen en afvoeren, wit zand inbrengen. Stenen zijn getrommeld, mix van 20x15 en 15x15. Kleur gemêleerd grijs en rood. Zie foto: Vlak A, B, C, D = nieuw, de rest binnen vlak AxB opnieuw leggen svp. Langs A-zijde (schutting kant) opsluitbanden, even als langs B-zijde rechts. Graag een vrijblijvende offerte.

Grindtegels vervangen voor boerenkasseien

Betreft bestrating voortuin met boerenkasseien. Ondergrond nu voorzien van grindtegels welke door ons zelf verwijderd worden. Gaat om ongeveer 20 m2. Ik denk dat er niet opgehoogd moet worden, maar dat laat ik over aan de specialist.

Bestrating vervangen door keramische tegels

Ik wil de oude bestrating vervangen voor zwarte keramische tegels (60 x 60 cm) inclusief voegwerk. Oude bestrating kan ik zelf weghalen. Oppervlakte is 46 m2. Vakman mag nieuwe tegels leveren mits ze ongeveer €30; per stuk kosten.

Nieuwe oprit aanleggen

Er moet een nieuwe oprit van de straat naar het huis gemaakt worden. Dit is ongeveer 100 meter. Op dit moment is het nog weiland. Kunt u mij globaal vertellen wat dit zou kosten?

Bestrating en terras aanleggen achtertuin

Het aanleggen van hardstenen bestrating, 50 m2, in waalformaat in visgraat en 2 terrassen totaal 40 m2, tegels 60 x 60 cm, geen snijverlies. Aanleg is in achtertuin, alleen via poort, 80 cm breed,te bereiken.

Bestrating aanleggen in de achtertuin

Wij zoeken iemand voor het leggen van goedkope keramische tegels in onze achtertuin van 70 m2 totaal. Eventueel willen we onze oude tegels (25 m2) hergebruiken. Onze achtertuin is goed bereikbaar.

Oprit bestraten

De oude bestrating van de oprit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er gebruik gemaakt te worden van betonklinkers met aan de zijkant opsluitbanden. Het deel is ongeveer 1.50 bij 4 meter groot.

Houten terras aanleggen

Ik wil graag ons oude houten terras van 60 m2 vervangen (grindtegels ondergrond) van het balkon. Momenteel ligt er een hard houten vloer, die hier en daar krom aan het trekken is.

Terras van bestrating voorzien

Ik wil het terras achter in de tuin naast schuur opnieuw bestraten. Is nu bestraat maar niet half steens en golvend (veel lapwerk). Huidige bestrating zou er ook uit mogen en met grijs split en looppad naar schuur en voor kliko mogen. Oppervlakte is circa 20 vierkante meter.

Tegels leggen achtertuin

Alleen leggen van 30 bij 30 tegels in de achtertuin. Ongeveer 35 m2.

Oprit met split aanleggen

Wij hebben een oprit van grindtegels met daar tussen gras. De tegels moeten worden verwijderd en hier willen wij graag 2 banen met split laten aanleggen. De ondergrond zal van zand zijn en de lengte is ongeveer 27 meter lang. De grindtegels dienen te worden afgevoerd.

Verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen

Onze huidige terras (40 m2) deels ophogen, egaliseren en bestaande tegels in het huidige patroon terug leggen.

Voortuin leeghalen en bestraten

Wij willen graag de voortuin laten leeghalen (2 borders, laag hekwerk, en tegels) en afvoeren en opnieuw helemaal laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. De tuin is 27 m2 en het trappetje/helling dient ook vervangen te worden. In de nieuwe voortuin willen we geen borders dus alleen tegels. Graag eventueel een overzicht wat nodig is aan benodigdheden, zodat wij weten wat we nog moeten aanschaffen. De foto’s zijn wat donker, op verzoek kunnen we nieuwe foto's maken.

Achtertuin bestraten

Achtertuin. Ca 180 grijze tegels 30 x 30 cm. Rest tuin ca. 50 m2. Waarvan ca. 30 m2 bestraat moet worden. Helaas zijn de stenen al aanwezig ! Oude bestrating moet afgevoerd worden. De gehele tuin moet opgehoogd worden. 10 cm.) Tuin is uitstekend bereikbaar.

Betontegels in de achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met beton tegels van 60 bij 60 cm. De tuin moet opgehoogd worden. De afmeting is 55 m2. De oude tegels zullen wij zelf verwijderen.

Oprit van grind en grindplaten voorzien

Een oprit van 80 tot 100 m2. Fijn grind met grindplaten voor oprit.

Terras in een cirkel aanleggen

Ophogen van de plek waar een cirkelvormig terras komt met ongeveer 10/15 cm. Het aanleggen van klinkers in het terras in waalformaat. Het terras heeft een doorsnede van 3 meter + in de hoek. Ook graag een klinkerpaadje leggen van 3 meter lengte naar het terras toe (deze niet opgehoogd). Klinker waalformaat getrommeld oud Hollands 20 x 5 x 7 cm per laag. Kleur nog nader te bepalen.

Bestraten van de achtertuin

Het bestraten van onze achtertuin, 66 m2, met 60 x 60 cm tegels antraciet. De tuin is leeg, er moet nog wel een laag zand worden aangebracht. We willen graag voegmortel zodat er geen groen tussen de tegels groeit. Een gedeelte moet echt waterpas zijn in verband met het plaatsen tuinhuis en overkapping.

Tuinpad met Waaltjes bestraten

In de tuin liggen nu grote tegels, deze zullen wij zelf verwijderen. De vakman dient hier een tuinpad te leggen met waaltjes. Eventueel dient er nog opgehoogd te worden, dat zal de vakman moeten bepalen. De oppervlakte is ongeveer 13 m2.

Tuin egaliseren en herbestraten

Ik wil graag 36 m2 herbestraten met oude stenen van 10 x 10 cm, randen opsluiten met banden (nieuw leveren - 23 meter). Ondergrond aantrillen en egaliseren. Optioneel 9 m2 terras aanleggen.

Betonnen tuintegels aanleggen

De tuin is ongeveer 113 m2 groot. De oude bestrating, beplanting en onkruid halen wij zelf. Daarbij zal er een gedeelte afgegraven moeten worden. Er zal 55 m2 bestrating gelegd moeten worden en 5 m2 gras.

Terras in de achtertuin herbestraten

Ik wil graag het terras laten herbestraten, het gaat om ongeveer 25 m² en een looppad (ong. 6 m. lang en 1 m. breed) naar de poort. De stenen worden hergebruikt, het gaat om koppelstones. Het betreft een huurwoning. Het terras dient geëgaliseerd te worden.

Pad in de voortuin vervangen

Wij willen het bestaande pad van gewassen grindtegels door onze voortuin naar de voordeur vervangen door klinkers. Type: Terra Autunno. Kleur: rood-bont. Afmeting van het pad is lxb = 6 x 1 meter. Dezelfde type klinker ligt al in de achtertuin. Kunt u die mee aanbieden?

Zijtuin en terras deels betegelen

De zijtuin en achtertuin bij mijn hoekwoning zijn nu bijna helemaal voorzien van klinkerbestrating. Ik haal die bestrating weg en zal er zand plaatsen. Daarna wil ik er graag een stuk van 5 x 6 meter laten betegelen met tegels van 30 x 30 of 60 x 40 cm. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie even hier ter plaatse met mij te bespreken en mij te adviseren over de beste tegelmaat. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor het materiaal.

Achtertuin bestraten

Het werk bestaat uit het egaliseren van de achtertuin en het verwijderen van een paar stronken. Misschien moet er een deel afgegraven worden in verband met egaliseren en wit zand. Daarna wil ik de tuin graag laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Aan de kant van het huis komt een terras en de rest van de tuin wordt één geheel. Het gaat om totaal 84 m2.