Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hoorn of directe omgeving.

667 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoorn:

Bestrating leggen in achtertuin

Ik wil graag de achtertuin volledig laten bestraten. De tuin is 90 m2 groot en er is nu bestrating, beplanting en gras aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd en de volledige tuin opgehoogd en bestraat. De tuin is goed bereikbaar.

Terras met bitumen uitvlakken

Ik heb een buitenruimte op de begane grond van ongeveer 16 m2. De ondergrond is beton afgedekt met bitumen. Er zijn 4 afvoerpunten, de vloer moet geëgaliseerd worden worden zodat het regenwater naar de putten loopt. Vervolgens moet er een tegelvloer aangelegd worden met ruimte onder de tegels voor waterafvoer. Wie kan ons hierbij helpen?

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil zo'n 25 a 35 m2 van mijn achter tuin bestraten. En eventueel ook de voortuin. Zand en tegels zijn al aanwezig en een groot deel van het zand ligt ook al in de tuin, moet alleen nog verdeeld en aangetrild worden. De achtertuin is goed te bereiken.

Achtertuin met klinkers en grote tegels bestraten

Wij willen graag de achtertuin laten bestraten. De tegels die er nu liggen zullen wij zelf gaan verwijderen en afvoeren. Hierna zal de vakman de tuin moeten ophogen en klinkers in combinatie met grote tegels gaan plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Dakterras renoveren

Het betreft een bestaand terras van 23 of 24 m2. Er liggen nu tegel van 30 cm2 op granulaat tegeldragers. De omtrek van het terras is 18,1 meter. Zoals aan de omtrek te zien is, is het geen net vierkant of rechthoek. Het zijn dus geen hoeken van 90 graden. De oude tegels wilde ik graag gebruiken om de onderbalken aan te bevestigen/verankeren. Tevens wilde ik een deel van de tegels verwijderen om de draagkracht per m2 te vergroten. De draagkracht van het dak heb ik niet laten berekenen, maar ben van de vuistregel 250 kg /m2 uitgegaan. Het dakterras is op de eerste verdieping en is via een deur te betreden. Of via een lift / kraan kunnen de onderdelen (planken en balken) worden. Mijn latere gebruik van het dakterras zal voornamelijk zijn voor het barbecueën en borrelen. Mijn wens is zo een onderhoudsvrij mogelijke vloer voor mijn dakterras met voldoende draagvermogen en zo weinig mogelijk.

Achtertuin bestraten met betontegels

Terras aanleggen van 75 M2 betontegels van 60x60x4 cm. Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 meter bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

Bestrating aanleggen voor 2e parkeerplek

Er dient een deel bestraat te worden in de voortuin voor het maken van een tweede parkeerplek met betonklinkers. Er is geen zand aanwezig, de klinkers wel. De oppervlakte is ongeveer 24 m2.

Achtertuin bestraten met keramische tegels

Terras aanleggen van 75 m2 met keramiektegels 60 x 60 van 2 cm dik . Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 m bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Ervaring met het leggen van keramische tegels. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

Aanleggen dakterras met houten dek

Betreft dakterras van 7 x 7 meter met momenteel tegels en ik wil hier graag een houten dek overheen. Tevens heb ik een kleine binnenplaats van 2 x 3.50 meter. Ook hier wil ik graag het zelfde houten dek overheen laten leggen.

Verschillende tuinwerkzaamheden verrichten

Momenteel liggen er grote natuurstenen tegels in mijn tuin. Ik zou graag vanuit de schuifpui gezien 1/3 deel van de tuin composiet vlonder delen laten leggen en de rest met tegels. Aan weerskanten bakken voor groen. Achterin de tuin wil ik een pergola waar een schommel aangehangen kan worden. En ik wil graag een oplossing voor haardhout. De tuin is rond de 50 m2 en is bereikbaar middels een steeg. Materialen graag in overleg.

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Voortuin bestraten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Betonplaten / XXL betontegels Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gaat om onze voortuin

Sierbestrating achter leggen

Ik wil sierbestrating in mijn achtertuin leggen. Het gaat om tegels van 80 x 80 cm en de tuin is 58,4 m2. De oude tegels haal ik zelf eruit.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de huidige tuin op hoogte brengen, drainage aanleggen en borders aanvullen. Tevens met palissades de borders afbakenen. Het perceel is 24 meter lang 8.70 meter breed. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 66.5 m2. De tuin zelf is ongeveer 142 m2. Er is veel bestrating en een beetje groen, dit wil ik graag laten ophogen. Een deel van de achtertuin is een vlonder (4 bij 4 meter), dit hoeft niet opgehoogd te worden.

Tuin laten betegelen

Mijn tuin wil ik laten betegelen. Er zitten 3 afgezaagde boomdelen in de grond, die wil ik er graag uitgefreesd hebben. Mogelijk is het ook leuk om wat groen aan te laten leggen. Mijn tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m2.

Straatwerk in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. De tuin is 11.80 x 5.30 meter, ligt op de eerste verdieping en deze moet volledig bestraat worden. De betontegels zijn 60 bij 60 en 4 cm dik. Op dit moment is er ongeveer 40 m2 bestraat en 20 m2 planten, dit moet allemaal verwijderd worden. Tevens de zwarte zand afgraven en alles afvoeren. Vervolgens moet het geëgaliseerd worden en opgehoogd worden met zand. Graag ontvang ik een offerte.

Terras in de achtertuin vervangen

Wij willen ons oude terras van ongeveer 30 m² in de achtertuin laten vervangen. De oude bestrating moet worden afgevoerd en nieuwe tegels van 40 x 40 cm moeten geplaatst worden. Wij zullen die zelf kopen bij Gamma. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Oprit straten

Graag willen wij de gehele oprit opnieuw bestraat hebben. De oppervlakte is 7 x 5 meter. De boom links blijft staan, maar de hoge afsluitbandjes dienen te worden verwijderd. De oude bestrating dient te worden afgevoerd.

Oprit voor twee auto's bestraten

Ik wil graag een oprit voor 2 auto's laten aanleggen. Tweekleurig. Vanaf de huismuur tot de erfgrens. Zo'n 16 meter. Klus inclusief benodigde materialen svp.

Oprit bestraten

Er is enkele dagen geleden een grote boom gekapt net buiten de oprit van mijn hoekwoning. De wortels daarvan groeien onder mijn oprit. Binnenkort wordt door de gemeente ook de stronk verwijderd. Daarna wil ik de bestrating van mijn oprit gaan vervangen. Er liggen nu 52 m² klinkers van 20 x 10 cm. Ik wil er graag tegels van 10 x 30 x 8 cm laten leggen. Ik heb al tegels gevonden en kan die zelf bestellen. Er mag ook een scherpe aanbieding voor de levering worden gedaan. Datzelfde geldt voor het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Terassen in de achtertuin ophogen

De bestrating in de goed bereikbare achtertuin dient te worden opgehoogd. De tuin bestaat uit 2 etage met een trappetje naar beneden. De tuin is ongeveer 12 bij 12 meter groot.

Tegelfundering voor een buitenverblijf

Een fundering van tegels, als basis van het buitenverblijf (blokhut). Afmeting 8 x 4 meter. Er ligt nu een wat kleiner terras. Ik heb gekeken naar tegels van 60 x 60 cm. Kunt u die eventueel leveren? De werkplek is goed bereikbaar. Graag eerst een schatting van kosten.

Achtertuin aanleggen met bestrating

Het bestraten van de achtertuin met tegels van 60 x 60 x 5 cm. De tuin is ongeveer 85 m2. Er dienen tegels van 30 bij 20 cm verwijderd te worden en daarna dient er te worden geëgaliseerd. Tevens moeten er houten bielzen verwijderd worden en betonnen bielzen van 60 cm lang geplaatst. De lengte hiervan is ongeveer 46 meter.

Terras voorzien van keramische tegels

Ik heb een terras van ca. 30m2 waar de oude oude koppel keien eruit moeten en moeten worden vervangen door keramische tegels van 60 x 60 centimeter. De tegels heb ik zelf, maar moeten op de juiste en vakkundige wijze worden aangebracht Graag een prijs voor het leggen met eventueel de benodigde ondergrond mortel etc. Er ligt al zand van de oude stenen, en apart het verwijderen van de oude stenen, maar dat kan ik ook zelf doen. Het liefst alles in 1x. De uitvoering zsm. De tuin is bereikbaar vanaf de zijkant (een brede stoep).

Tuin opruimen en betegelen

Ik wil de tuin op laten ruimen en de tuin moet met zand hoog gezet worden en betegelen