Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verlengen van terras:

Verlengen van terras

Graag wil ik een prijs indicatie voor het uitbouwen/ verlengen van mijn terras. Zoals u op de foto uit de bijlage kunt zien bestaat het terras uit drie kwart gedeelte van het uit. Graag wil ik het volledig verlengen aan het breedte van het huis. Ik hoor graag van jullie.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlengen van terras uit heel Nederland:

Terras verbreden en zandgrond afvoeren

Ik wil de bestaande terras van stoeptegels een meter verlengen. En verbreden en met opsluitbanden. Dit is ongeveer 10 vierkante meter. Het is zandgrond wat afgevoerd moet worden. Graag gebruik van tweedehands stoeptegels.

Terras verlengen met hout

Ik wil graag mijn bestaande tegel-terras verlengen met hout. Het gaat over 11 m2. Momenteel is dit gras, 5,5 x 2 meter. Wat mij betreft zou Europees hout volstaan.

Dakterras aanleggen/verlengen

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande dakterras verlengen naar achteren. Wil graag de mogelijkheden bespreken wat haalbaar is. Omvang is nu 10m2 en wil naar 16m2. Dat is mogelijk. Het achterste gedeelte van de omheining moet verlengd worden. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping. Het terras bevindt zich boven de keuken.

Voortuin en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in de voor- en achtertuin. In de voortuin wil ik een hek. Voortuin: afmeting 2 x 5,4 meter, dient geëgaliseerd/opgehoogd te worden en te worden voorzien van 60 x 60 betontegels. Er dient een hek van 'Pantanet´ geplaatst te worden. Achtertuin: gras dient verwijderd te worden, grond dient geëgaliseerd/opgehoogd te worden. Betontegels van 50 x 50 dienen gelegd te worden. Het betreft een aanpassing van de bestaande situatie: huidige terras verlengen met 2 rijen tegels (5 x 1 m verlengen), extra terras aanleggen (3 x 2,5 m) en een opstelplaats voor de kliko bakken aanleggen (1,5 x 1,5 meter). Tegels en hek kunnen buiten de offerte gehouden worden. Optioneel is afvoeren van de materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Terras verlengen en nieuwe graszoden leggen

In de achtertuin daar moeten nieuwe graszoden in. Oude gras moet verwijderd worden. Oppervlakte circa 5 meter bij 7 meter, dus 35 m2. Terras moet stukje verlengd worden. Oppervlakte 2,5 meter bij 2,5 meter dus circa 6,5 m2. Klus kan door de garage heen gedaan worden.

Houten terras laten verlengen

Op dit moment hebben wij al een houten terras van ongeveer 40 m2. Deze zouden we graag iets willen vergroten. Daarvoor zouden we gebruik willen maken steigerhout of een vergelijkbaar houtsoort qua prijsklasse. Ons nieuwe terras zou ongeveer 50 m2 worden. Waar moeten we aan denken qua kosten inclusief aanleg?

Terras verlengen en trede naar tuin maken

Wij willen ons terras verlengen, omdat het huidige net te kort is. De afmetingen nu zijn: 270 cm bij 465 cm. En de gewenste situatie is 350 cm bij 465 cm. De oude en kleine tegels willen we vervangen voor grote terrastegels. Graag ook rekening houden met een trap trede zodat er makkelijk de tuin in gelopen kan worden. Het terras dat er nu ligt is geheid.

Terras uitbreiden en trap metselen

Graag willen wij een prijsindicatie voor het verlengen/vergroten van ons terras in combinatie, in het verlengde van het terras, met een trap naar de tuin toe. Momenteel loopt ons terras schuin, dit willen we recht hebben, ongeveer 8 m2 extra, en we willen in het verlengde lange/brede, 5 meter, trappen naar de tuin toe. Het hoogteverschil tussen terras en tuin is ongeveer 80-90 cm. De tuin is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten zien en te laten beoordelen door de vakman.

Souterrain uitgraven en verlengen

Er staat een woning te koop waar ik interesse in heb mits het souterrain vergroot kan worden. Dit zou ik graag doen door een deel wat nu als kruipruimte wordt gebruikt uit te graven en deze uit te graven ruimte te verlengen de achtertuin in. Het deel wat uitgegraven dient te worden is (kruipruimte) is 3,60 meter x 3,60 meter. Het deel wat verlengd dient te worden 4 meter (breed) x 6 meter (lang). De laatste 2 meter van de 6 meter verlenging zouden wij graag als patio gebruiken. Het dak van de verlenging dient te worden gebruikt als terras. Bijgevoegd vind u een bijlage met plattegrond. In overleg met de verkopende makelaar kan ik een afspraak maken als u de woning wilt bekijken. Mijn verwachting is dat er constructief wel het een en ander moet worden gedaan.

Veranderingen aanbrengen in de tuin

Onze tuin heeft verschillende veranderingen nodig. Zo willen we ons terras laten verbreden, hout. Ook willen we ons hek verplaatsen, verlengen, en willen we grote tegels in onze tuin laten plaatsen. Ook willen we er op een of andere manier voor zorgen dat we over een aantal jaar niet WEER de tegels moeten laten egaliseren, met cement ondergrond of zoiets misschien. We zijn nu al op zoek, maar het werk is pas voor begin lente volgend jaar. Wij horen graag van jullie.