Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verlengen van terras:

Verlengen van terras

Graag wil ik een prijs indicatie voor het uitbouwen/ verlengen van mijn terras. Zoals u op de foto uit de bijlage kunt zien bestaat het terras uit drie kwart gedeelte van het uit. Graag wil ik het volledig verlengen aan het breedte van het huis. Ik hoor graag van jullie.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlengen van terras uit heel Nederland:

Dakterras aanleggen/verlengen

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande dakterras verlengen naar achteren. Wil graag de mogelijkheden bespreken wat haalbaar is. Omvang is nu 10m2 en wil naar 16m2. Dat is mogelijk. Het achterste gedeelte van de omheining moet verlengd worden. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping. Het terras bevindt zich boven de keuken.

Voortuin en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in de voor- en achtertuin. In de voortuin wil ik een hek. Voortuin: afmeting 2 x 5,4 meter, dient geëgaliseerd/opgehoogd te worden en te worden voorzien van 60 x 60 betontegels. Er dient een hek van 'Pantanet´ geplaatst te worden. Achtertuin: gras dient verwijderd te worden, grond dient geëgaliseerd/opgehoogd te worden. Betontegels van 50 x 50 dienen gelegd te worden. Het betreft een aanpassing van de bestaande situatie: huidige terras verlengen met 2 rijen tegels (5 x 1 m verlengen), extra terras aanleggen (3 x 2,5 m) en een opstelplaats voor de kliko bakken aanleggen (1,5 x 1,5 meter). Tegels en hek kunnen buiten de offerte gehouden worden. Optioneel is afvoeren van de materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Terras verlengen en nieuwe graszoden leggen

In de achtertuin daar moeten nieuwe graszoden in. Oude gras moet verwijderd worden. Oppervlakte circa 5 meter bij 7 meter, dus 35 m2. Terras moet stukje verlengd worden. Oppervlakte 2,5 meter bij 2,5 meter dus circa 6,5 m2. Klus kan door de garage heen gedaan worden.

Houten terras laten verlengen

Op dit moment hebben wij al een houten terras van ongeveer 40 m2. Deze zouden we graag iets willen vergroten. Daarvoor zouden we gebruik willen maken steigerhout of een vergelijkbaar houtsoort qua prijsklasse. Ons nieuwe terras zou ongeveer 50 m2 worden. Waar moeten we aan denken qua kosten inclusief aanleg?

Terras verlengen en trede naar tuin maken

Wij willen ons terras verlengen, omdat het huidige net te kort is. De afmetingen nu zijn: 270 cm bij 465 cm. En de gewenste situatie is 350 cm bij 465 cm. De oude en kleine tegels willen we vervangen voor grote terrastegels. Graag ook rekening houden met een trap trede zodat er makkelijk de tuin in gelopen kan worden. Het terras dat er nu ligt is geheid.

Terras uitbreiden en trap metselen

Graag willen wij een prijsindicatie voor het verlengen/vergroten van ons terras in combinatie, in het verlengde van het terras, met een trap naar de tuin toe. Momenteel loopt ons terras schuin, dit willen we recht hebben, ongeveer 8 m2 extra, en we willen in het verlengde lange/brede, 5 meter, trappen naar de tuin toe. Het hoogteverschil tussen terras en tuin is ongeveer 80-90 cm. De tuin is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten zien en te laten beoordelen door de vakman.

Souterrain uitgraven en verlengen

Er staat een woning te koop waar ik interesse in heb mits het souterrain vergroot kan worden. Dit zou ik graag doen door een deel wat nu als kruipruimte wordt gebruikt uit te graven en deze uit te graven ruimte te verlengen de achtertuin in. Het deel wat uitgegraven dient te worden is (kruipruimte) is 3,60 meter x 3,60 meter. Het deel wat verlengd dient te worden 4 meter (breed) x 6 meter (lang). De laatste 2 meter van de 6 meter verlenging zouden wij graag als patio gebruiken. Het dak van de verlenging dient te worden gebruikt als terras. Bijgevoegd vind u een bijlage met plattegrond. In overleg met de verkopende makelaar kan ik een afspraak maken als u de woning wilt bekijken. Mijn verwachting is dat er constructief wel het een en ander moet worden gedaan.

Veranderingen aanbrengen in de tuin

Onze tuin heeft verschillende veranderingen nodig. Zo willen we ons terras laten verbreden, hout. Ook willen we ons hek verplaatsen, verlengen, en willen we grote tegels in onze tuin laten plaatsen. Ook willen we er op een of andere manier voor zorgen dat we over een aantal jaar niet WEER de tegels moeten laten egaliseren, met cement ondergrond of zoiets misschien. We zijn nu al op zoek, maar het werk is pas voor begin lente volgend jaar. Wij horen graag van jullie.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terras van 400 cm x 500 cm met houten framewerk op een ruimte van 3700 cm x 3700 cm waar ik graag een dak op wil hebben van ± 4000 cm x 4000 cm. Indien mogelijk met een van de onderstaande materialen. - Polycarbonaat massieve vlakke plaat 3 mm, 90% licht doorlatend - Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm 90% licht doorlatend Tevens wil ik gebruik maken van de service door dit te laten monteren door een van uw specialisten. Foto 1 geeft de veranda weer. Ik heb foto 2 toegevoegd voor een extra vraag: Indien mogelijk zou ik de veranda 100 cm (dat zou een oppervlakte zijn van 100 cm x 400 cm) willen verlengen maar dan eigenlijk alleen middels "armen" die stevig genoeg zijn om de platen die er dan op liggen te dragen (dus in principe zonder staanders. Uiteraard kunnen we ook afspreken om een en ander te bekijken en mogelijkheden te bespreken. Offerteverzoek Zou u mij in de eerste instantie een offerte kunnen sturen gebaseerd op een dakoverkapping van 400 cm x 400 cm. Inclusief het plaatsen hiervan. En indien mogelijk met de extra uitbouw van 100 cm x 400 cm

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij wonen al enige tijd in onze nieuwbouwwoning en het is nu tijd geworden om de tuin aan te leggen. De tuin is ongeveer 250 m² groot. We willen er een laag van 20 cm laten afgraven en daar goede tuinaarde laten plaatsen en zand voor een terras en paden. Op dit moment loopt de achtertuin in een hoek van 45 graden naar een sloot toe. Ik wil dat laten rechttrekken/ verlengen met 2 meter, dat is bij onze buren ook al verzorgd. Wij willen verder een terras laten aanleggen, paden en een oprit. We hebben daarvoor al een schets gemaakt. We willen tegels van 50 x 50 cm of van 30 x 60 cm. Ook moet er een stukje gras worden aangelegd. We stellen een bezoek op prijs, zodat de situatie hier even kan worden beoordeeld en we onze wensen kunnen bespreken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.